Topscorer van het WK 2014 voorspellen


Wil je de topscorer van het WK voetbal 2014 in Brazilië voorspellen? We laten je zien wie de favorieten zijn bij de bookmakers, en leggen uit hoe je op deze spelers kunt inzetten als winnaar van de Gouden Schoen.

Wedden op de topscorer van het toernooi

Er zijn in België drie legale bookmakers waar je terecht kunt voor al je WK-weddenschappen. Allemaal geven zij je ook de gelegenheid om in te zetten op de topscorer van het WK 2014.

  • Bij Unibet vind je deze bet onder 'WK 2014 -> Maker van de meeste doelpunten'.
  • Bij Bwin vind je deze bet onder 'WK 2014 -> WK 2014 Topscorer'.
  • Bij Ladbrokes vind je deze bet onder 'WK 2014 - > Markten op eindresultaten -> Beste doelpuntenmaker'.

De favorieten voor de Gouden Schoen van bookmaker Unibet
De favorieten voor de Gouden Schoen bij bookmaker Unibet


Alle drie deze bookmakers bieden voor nieuwe leden een welkomstbonus, dus als je nog geen lid bent bij deze wedkantoren, kun je direct wat extra geld oppikken door de topscorer van het WK te voorspellen.

Kanshebbers volgens de bookmakers

Er bestaat bij deze bookmakers geen twijfel over wie de grootste kanshebber is om topscorer van het WK 2014 te worden. De Argentijn Lionel Messi is bij alle drie de favoriet. Ben jij het daarmee eens en wil je op hem inzetten, dan ben je het beste af bij Ladbrokes.
Hier wordt iedere euro die je op hem inzet maal 9 uitgekeerd als Messi inderdaad de Gouden Schoen wint.

Over de nummer twee is men ook eensgezind: Neymar van Brazilië. Voorspel je bij Unibet correct dat hij de topscorer wordt, dan wordt je ingezette bedrag vermenigvuldigd met 13 uitbetaald.

Derde favoriet Cristiano Ronaldo levert overal 15 maal je inzet op, maar hierachter beginnen de verschillen tussen de bookmakers op te vallen. Waar je het beste kunt inzetten, hangt dan ook vooral af van wie jouw favoriet voor de topscorerstitel is.
Zie je bijvoorbeeld onze eigen Belgische spits Romelu Lukaku het vaakst doel treffen, dan kun je bij Bwin iedere euro maal 34 terugverdienen.
Voorspel je eerder de Argentijn Higuaín, dat ben je het beste af bij Unibet, waar je euro het 23-voudige waard kan worden.

Altijd even rondkijken bij de verschillende bookmakers dus, wanneer je wilt voorspellen wie de topscorer van het WK in Brazilië wordt.

Topscorer van België voorspellen

Sommige bookmakers bieden je ook de kans om de topscorer van het Belgische team te voorspellen. Deze weddenschap vind je op de volgende plekken:

  • Unibet: 'WK 2014 - > Topscorer team' (Wel even doorklikken naar de achterste pagina's).
  • Bwin: 'WK 2014 -> WK 2014 Topscorer', direct bovenaan de pagina.

Bij Bwin wedden op de Belgische topscorer
Bij Bwin wedden op de Belgische topscorer


Het mag geen verrassing heten dat Lukaku het lijstje met favorieten bij beide bookmakers aanvoert. Hij scoorde dit seizoen immers 15 maal voor Everton en mag bij België voor het WK rekenen op de spitspositie.
Lukaku als Belgische topscorer voorspellen kan net wat lucratiever bij Bwin, waar je iedere euro 2.55 keer terugkrijgt.

Eden Hazard is natuurlijk ook een grote kanshebber op deze titel. Kies je voor de Chelsea-winger, dan valt er een stuk meer te winnen. Unibet spant de kroon en vermenigvuldigt je inzet met 5.50 als je gelijk krijgt.

Buiten deze logische keuzes, kun je natuurlijk ook wat meer voor een verrassing gaan. Een voorbeeld: Dries Mertens als topschutter voorspellen levert je bij beide bookmakers 15 keer je inleg op. Bepaald geen verkeerde prijs voor een speler die dit seizoen 11 keer scoorde voor Napoli...

top top


Voetbalwedden.be

Snelle navigatie: