Vijf manieren om op het WK voetbal van 2014 te wedden


Op zoek naar manieren om op het WK voetbal 2014 in Brazilië te wedden? Wij laten vijf populaire manieren zien waarop je bij bookmakers op het WK in kunt zetten!

Voorspel de groepswinnaars

Een erg leuke manier op het WK te wedden is het voorspellen van de groepswinnaars. Er zijn acht verschillende groepen om te voorspellen en dus heb je ook acht verschillende kansen om geld te winnen.
In veel groepen is er een grote favoriet. Wat te denken van Groep A met Brazilië bijvoorbeeld? Het thuisland wordt met Mexico, Kroatië en Kameroen als tegenstanders natuurlijk gezien als grootste kanshebber.

Bij Ladbrokes kun je 1,16 per ingezette euro winnen door Brazilië als groepswinnaar aan te wijzen. Je navigeert hiervoor naar 'Home > Voetbal > WK 2014 > Groep A.'
Het is een vrij zekere weddenschap, dus de uitbetaling is niet enorm hoog, maar je kunt toch nog altijd vrij eenvoudig een paar euro verdienen op deze manier!

Wint Brazilië groep A?
Wint Brazilië groep A?


Uiteraard kun je bij Ladbrokes op alle verschillende groepen wedden.


Wedden op de WK-winnaar

De klassieker bij WK-wedden is om de winnaar van het toernooi te voorspellen. Wat zo leuk is aan deze weddenschap, is dat je er werkelijk hele hoge bedragen mee kunt winnen. Zelfs met een inzet op de grote favoriet Brazilië kun je iedere euro die je plaatst al 4 keer terugverdienen bij bookmaker Bwin.

Wie ervoor kiest om te wedden op een outsider maakt helemaal veel kans. Zo kun je jouw inzet 26 maal terugkrijgen met een inzet op Engeland, of zelfs 34 maal als je voor Uruguay gaat.
Ook met België kun je lekker verdienen: 19 euro terug voor iedere euro die je hebt ingezet als België het WK wint. Van een tientje kun je dus €190 maken als je inzet op de Rode Duivels!

Welk land wint volgens jou het WK?
Welk land wint volgens jou het WK?Voorspel de uitslagen

Een andere lucratieve manier van wedden op het WK 2014, is het voorspellen van de eindstand van een wedstrijd.
Natuurlijk is het niet voor iedereen weggelegd om de exacte score te voorspellen, maar als jij erin slaagt, dan kun je hoge winsten opstrijken.

Neem bijvoorbeeld de eerste wedstrijd van België, op 17 juni tegen Algerije. Hieronder zie je hoeveel het wedden op iedere mogelijke uitslag kan opleveren bij Unibet.

Wedden op de correcte score kan een flinke winst opleveren
Je kunt flinke winst maken met wedden op de correcte score


Je ziet hoe makkelijk je aan een hoge uitbetaling zit. Een doorsnee 2-1 voor België levert al 10 keer je inleg op en zelfs een simpele 2-0 is al goed voor €6,50 per ingezette euro.
Als jij correct een wat hogere uitslag weet te voorspellen, dan cash je helemaal flink. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de 4-1 voor België, waarmee je 28 keer je inleg terugkrijgt.

Toernooiconfrontaties - Welk team komt verder?

Ook een aanrader bij Unibet zijn de toernooiconfrontaties. Hier worden twee teams aan elkaar gekoppeld en is het aan jou om te voorspellen wie er verder komt in het toernooi.
Dit zijn niet altijd teams uit dezelfde groep, en ze hoeven elkaar zelfs niet eens tegen te komen. Het gaat er puur om welk team het langste overleeft. Daarbij wordt gekeken naar de ronde en niet het tijdstip overigens.
Als beide teams er in dezelfde ronde uitgaan is het een gelijkspel, ook al zit er twee dagen tussen.

Je vindt bij Unibet onder 'WK 2014 > Toernooiconfrontaties' een hele rits duo's om uit te kiezen. België staat er ook een paar keer tussen. Komen de Rode Duivels bijvoorbeeld verder dan Duitsland?
Als je er op inzet en wint, kun je iedere euro 2,65 keer terugverwachten.

België Vs. Duitsland bij Unibet
België Vs. DuitslandWedden op de wedstrijdwinnaar

Ten slotte vergeten we natuurlijk ook niet de klassieke '1X2'. Kies simpelweg welk team een WK-wedstrijd wint, en je krijgt uitgekeerd als je gelijk hebt.

Er zijn in totaal 64 wedstrijden op het WK, dus je hebt ook 64 keer de kans om een mooie winst op te strijken.
Unibet, Bwin en Ladbrokes bieden je alle drie de gelegenheid om op alle wedstrijden van het WK te wedden, dus je kunt zelf kiezen waar je het liefste je voorspellingen plaatst.

Veel succes met wedden dit WK!

top top


Voetbalwedden.be

Snelle navigatie: