Hoe kun je wedden op Zuid-Korea - België tijdens het WK 2014?


Zuid-Korea - België is de derde groepswedstrijd van de Rode Duivels op het WK 2014 in Brazilië. In dit artikel geven we een overzicht van allerlei manieren waarop je op deze partij kunt wedden bij de Belgische bookmakers Unibet, Bwin en Ladbrokes.

Voorspel de winnaar

De meest voor de hand liggende manier om te wedden op Zuid-Korea - België is het voorspellen van de winnaar. Dit is bij iedere bookmaker ook direct de eerste weddenschap die je ziet staan bij deze wedstrijd.
Wij gaan er natuurlijk vanuit dat België deze ontmoeting gaat winnen. Ben je het daarmee eens, dan kun je bij Unibet iedere euro die je inzet 1,75 keer terugkrijgen. Inzetten op Zuid-Korea levert met 4,60 per ingezette euro potentieel meer op, dus mocht je juist weinig vertrouwen hebben in de Rode Duivels, dan kun je daar een aardig slaatje uit slaan.

Wedden op het aantal doelpunten

Ook erg leuk bij Zuid-Korea - België is om te wedden op het aantal doelpunten dat gaat worden gescoord. Dit kun je aanvullend doen om extra winst te maken, maar als je de winnaar moeilijk kunt inschatten is dit ook een leuke weddenschap om los te doen natuurlijk.

Er zijn een aantal manieren om op goals in te zetten, waarvan de 'Overs/Unders' het populairst zijn. Het is heel simpel, de bookmaker geeft een getal, en jij kiest of er meer of minder dan dat aantal wordt gescoord.
Dit voorspellen kun je dan weer doen voor goals van België of Zuid-Korea apart, of voor het totale aantal goals in de wedstrijd.

Hoeveel doelpunten scoort de Belgische equipe?
Hoeveel doelpunten scoort de Belgische equipe?


Denk je bijvoorbeeld dat België er meer dan twee inlegt - wat wij zomaar zien gebeuren - dan kun je bij Unibet wedden op de 'Uitploeg - Over 1.5'. Je krijgt dan €1,90 terug voor iedere euro die je inzet.

Je kunt bij de meeste bookmakers ook inzetten op 'Beide teams scoren' ja of nee.

Voorspel de exacte uitslag

Een weddenschap waar je erg veel mee kunt verdienen is de correcte score. Zelfs met een simpele voorspelling dat België met 1-0 wint van Zuid-Korea kun je bij Ladbrokes al 7 keer je geld terugverdienen! Zoals je op de afbeelding kunt zien, kun je steeds meer verdienen naarmate je meer goals voorspelt, dus een goed spelinzicht wordt hier sterk beloond.

Voorspel de correcte score bij Ladbrokes
Voorspel de correcte score bij Ladbrokes


Wedden op de doelpuntenmaker

Nog een lucratieve manier van wedden op Zuid-Korea - België is inzetten op wie de goals scoort. Hoeveel je kunt winnen hangt af de positie van de speler in het veld, maar zelfs met wedden op onze spits Lukaku zul je al een paar keer je geld terug kunnen verdienen.
Deze weddenschap kun je bijvoorbeeld vinden bij Bwin. Let op: de bookmakers zullen waarschijnlijk de eerdere wedstrijden van België afwachten voordat ze deze weddenschap voor de laatste groepswedstrijd beschikbaar maken.

Er zijn nog veel meer andere manieren om Zuid-Korea - België te voorspellen bij de genoemde wedkantoren. Als je de wedstrijd aanklikt op bijvoorbeeld de website van Unibet, zullen alle beschikbare weddenschappen tevoorschijn komen.

top top


Voetbalwedden.be

Snelle navigatie: