Wedstrijden België op het WK 2014 voorspellen


De wedstrijden van België op het WK 2014 voorspellen kan bij verschillende online bookmakers zoals Unibet, Bwin en Ladbrokes. Als jij de juiste voorspellingen weet te maken, kun je goed geld verdienen aan de Belgische WK-wedstrijden!

België - Algerije voorspellen

Op 17 juni nemen de Rode Duivels het in Belo Horizonte om te beginnen op tegen Algerije. België oefende in 2002 en 2003 tegen dat land, wat destijds resulteerde in een gelijkspel en een overwinning. In een officiële wedstrijd kwamen we de Algerijnen nog nooit tegen.
België doet er goed aan deze tegenstander niet te onderschatten. Algerije heeft namelijk best wel wat spelers in de ploeg die uitkomen voor Europese subtoppers, en is er nu al voor het tweede WK op rij bij.

Maar de Algerijnen kwamen tegelijkertijd in de drie WK's die ze al speelden nog nooit de eerste ronde door. België moet al met al toch echt wel als de grote favoriet worden gezien voor deze partij. Onze tip is dus om in te zetten op winst van de Rode Duivels!

Wedden op België - Algerije bij Unibet
Wedden op België - Algerije bij Unibet


Je kunt daarmee het meeste verdienen op Unibet. Iedere euro op 'België wint' wordt 1,40 keer uitgekeerd als je gelijk krijgt.

België - Rusland voorspellen

Met hopelijk 3 punten op zak, kan België op zondag 22 juni een belangrijke stap richting de 1/8 finales zetten. In voetbalmekka Rio de Janeiro treden we aan tegen Rusland. De Russen zijn op papier een pittigere tegenstander, maar ook hier hebben we een smetteloos track record. In 2002 versloegen we de Russen op het WK met 3-2, en in 2010 legden we ze met 2-0 over de knie in een oefenwedstrijd.

De bookmakers zien ons hier dan ook weer als favoriet, maar ze zijn wel iets voorzichtiger. Bij Bwin en Unibet kun je 2,15 per ingezette euro verdienen aan een Belgische overwinning. Het kan ook wel slim zijn om hier voor de 'Dubbele kans' te gaan, waarbij je ook met een gelijkspel wint. Je krijgt dan voor iedere euro die je inzet €1,28 terug bij Unibet.

Wedden op België - Rusland bij Bwin
Wedden op België - Rusland bij Bwin


Zuid-Korea - België voorspellen

Voor hun laatste groepswedstrijd moet de Belgische equipe op 26 juni aantreden in São Paulo. Zuid-Korea is dan de tegenstander. Het is misschien saai aan het worden, maar ook van deze ploeg verloren we nog nooit. De laatste wedstrijd was wel al in 1999, dus misschien zeggen de statistieken hier niet alles.

Toch zijn we ook hier weer de grote favoriet om te winnen. De Zuid-Koreanen staan immers slechts op plaats 55 van de wereldranglijst. Tunesië, de Verenigde Staten en Mexico zijn zomaar wat landen waar Zuid-Korea recentelijk van verloor. Dan moeten de Rode Duivels toch ook potten kunnen breken!
Ladbrokes beloont een inzet op België in deze partij goed. Je verdient €1,61 voor elke ingezette euro als je correct voorspelt dat België wint.

Wedden op Zuid-Korea - België bij Ladbrokes
Wedden op Zuid-Korea - België bij Ladbrokes


Andere WK-wedstrijden van België voorspellen

Wij verwachten dat België Groep H zeker zal doorkomen. Wie dan op ons wacht is nog niet bekend, dus op die wedstrijden kun je ook nog niet inzetten. Maar tijdens het WK zullen hiervoor zeker weddenschappen verschijnen bij de bookmakers, zodat je kunt blijven voorspellen hoe de wedstrijden van België op het WK gaan verlopen!

top top


Voetbalwedden.be

Snelle navigatie: