Wedtips voor het WK voetbal 2014 in Brazilië


WK voetbal Brazilië 2014 logo

Het WK voetbal 2014 in Brazilië zal de wereld aan de buis gekluisterd houden. Zeker ook in België, want wij doen eindelijk weer mee. En met wat voor een team!
Je kunt het allemaal nog spannender maken om naar te kijken door op het WK te wedden bij Unibet en Bwin, dé legale bookmakers van België. In dit artikel geven we de nodige wedtips voor Brazilië 2014, die je zullen helpen om te bepalen waarop je het beste kunt inzetten.

Voorspellen wie het WK voetbal wint? Het kan bij Unibet.

Volg deze link en kies uit de duizenden beschikbare weddenschappen »


Wie wint het WK?

Laten we maar gelijk beginnen met de grote grote vraag, wie gaat het WK voetbal 2014 in Brazilië op zijn naam schrijven? Één ding denken wij zeker te weten: het bij bookmaker Unibet favoriete thuisland (4.20 tegen 1) Brazilië gaat het niet worden.

De laatste twee toernooien kwam Brazilië niet verder dan de kwartfinales. Natuurlijk heeft het land een rijke voetbalhistorie en is er nu het thuisvoordeel, maar de realiteit is dat Brazilië slechts de nummer 10 van de wereld is. Dat het land door velen als favoriet wordt gezien vinden wij dan ook vooral een hype, waarin wij zeker niet meegaan.

Wij dichten Duitsland de meeste kansen toe. Het heeft veel spelers van Bayern München in de gelederen, momenteel het beste clubteam ter wereld, en is in onze ogen Spanje in kwaliteit voorbij geschoten. Een Duitse toernooizege betaalt 6.50 keer je inzet uit bij Unibet.

WK voetbal 2014 noteringen


Wie iets meer durf heeft, gaat mee in één van onze twee outsider-keuzes voor de toernooizege. Het gaat om twee landen die er al een aantal keer niet bij zijn geweest, en die daarom volledig vrijuit kunnen spelen, en bovendien door de bookmaker onderschat worden.

We hebben het allereerst over ons eigen België. Ja, wij geloven er echt in dat de Rode Duivels zeer ver kunnen gaan komen, en misschien dus wel "all the way". Het is een gouden generatie, met alleen maar spelers van Europese topploegen. Natuurlijk is België niet de absolute topfavoriet, maar een inzet op de Rode Duivels betaalt 17 tegen 1 uit bij bookmaker Unibet. Dat vinden wij erg royaal gezien de kwaliteiten van onze ploeg, en dus durven wij het aan.

De tweede ploeg die wel eens onverwacht met de titel aan de haal zou kunnen gaan is Colombia. Het voetbalgekke land beschikt met spelers als Rodriguez en Zapata in alle linies over absolute wereldspelers. Het had ook maar een haar gescheeld of de Colombianen hadden Argentinië achter zich gelaten in de Zuid-Amerikaanse kwalificatie. Een groot voordeel is dat het land praktisch thuis speelt, en dus massa's publiek op de been zal krijgen. De notering van 22 tegen 1 vinden wij daarom te goed om te laten liggen.

Klik hier om bij Unibet in te zetten op de winnaar van het WK voetbal 2014 »

Er valt op nog veel meer te wedden dan alleen maar de toernooiwinnaar. Laten we eens de groepen langsgaan, en kijken wie er volgens ons de meeste kans heeft om de volgende ronde te bereiken.

Groep A

Hoewel ze het toernooi waarschijnlijk niet gaan winnen, voorspellen we een makkelijke groepswinst voor gastland Brazilië. De notering van 1.25 bij bookmaker Unibet is eigenlijk gratis geld.
Mexico en Kroatië staan daarachter exact gelijk genoteerd op 2.00 om bij de eerste twee te eindigen. Kroatië kende een moeilijk einde van de kwalificatie, met verliezen tegen België en Schotland, en een gelijkspel tegen IJsland. Ons geld gaat dus liever op het dicht bij huis spelende Mexico.

Kies bij Unibet de winnaar van Groep A »

Groep B

In groep B treffen we Nederland aan. Onze buren waren weliswaar finalist op het vorige WK, maar hebben sindsdien toch duidelijk aan kwaliteit ingeleverd.
Bij Unibet zijn de Hollanders de tweede favoriet met een quotering van 1.50 om door te gaan, achter favoriet Spanje, dat op 1.75 genoteerd staat voor de groepswinst. Voor Spanje vinden we dat mooie odds, maar voor Nederland zeker niet. Veel liever gaan we voor Chili met een notering van 2.05 voor plaatsing. Het land boekte in 2013 namelijk knappe resultaten tegen Spanje (2-2), Colombia (3-3 na 3-0 voorsprong) en Engeland (2-0).

Kies bij Unibet de winnaar van Groep B »

Groep C

In groep C lijkt de nummer 5 van de wereld Colombia af te stevenen op een zekere groepswinst, en de notering van 1.67 tegen 1 is dan ook eigenlijk veel hoger dan wij hadden gedacht. Mooie kans dus.
De algemene verwachting is dat het hierachter spannend gaat worden tussen Japan, Griekenland en Ivoorkust. Onze favoriet voor plek 2 in de groep is Japan (notering 2.20), dat in oefenpotten Nederland op een gelijkspel wist te houden en zelfs won van België. Ivoorkust (uitbetaling van 2 x je inzet voor plaatsing) heeft op papier grote namen als de gebroeders Touré en Didier Drogba, maar het land gaat het in onze ogen afleggen op organisatie en verdedigende kwaliteiten.

Kies bij Unibet de winnaar van Groep C »

Groep D

Engeland is het land van de bookmakers, en het is dan ook niet raar dat de Engelse ploeg in Groep D nogal optimistisch genoteerd staat: 3.10 voor groepswinst, en 1.62 voor plaatsing. Maar wij denken dat de Britten het zeer zwaar gaan krijgen in een groep met Italië, Uruguay en Costa Rica.
In tegenstelling tot bookmaker Unibet, zien wij Uruguay als favoriet voor de groepswinst (notering 2.85 tegen 1). Het land kwalificeerde zich via de play-offs, maar wij zijn niet vergeten dat ze het vorige WK nog in de halve finale stonden.

WK voetbal 2014 Groep D


Normaal gezien plaatst Italië zich in het kielzog, maar van dat land is het bekend dat ze graag met vuur spelen, en dus branden wij onze vingers niet aan de lage notering van 1.35. Dan pakken we veel liever outsider Costa Rica (6 tegen 1). Dat liet in de kwalificatiereeks met knappe overwinningen op de Verenigde Staten en Mexico al zien flink wat in huis te hebben.

Kies bij Unibet de winnaar van Groep D »

Groep E

Frankrijk begon slecht aan de kwalificatie en moest zich via de play-offs plaatsen voor het WK, maar wij denken dat het lek boven is. Groepswinst vinden we wel iets te risicovol, en de uitbetaling voor plaatsing zijn met 1.20 maal je inzet wat laag.
Ecuador daarentegen staat genoteerd op 4.50 voor groepswinst, en dit vinden wij nu eens een mooi buitenkansje. De ploeg plaatste zich rechtstreeks, en we verwachten eigenlijk niet dat ze moeilijkheden gaan krijgen tegen Zwitserland of Honduras. Bookmaker Unibet zit er in dit geval echt naast wat ons betreft, dus dat biedt mooie kansen.

Kies bij Unibet de winnaar van Groep E »

Groep F

Dat Argentinië groep F gaat winnen is echt zo klaar als een klontje. Het team zal een mega-support hebben, en is simpelweg drie klassen sterker dan opponenten Bosnië & Herzegovina, Nigeria en Iran. De notering van 1.20 voor groepswinst is daarom ook gewoon een gevalletje gratis geld als je het ons vraagt.
Het is eigenlijk raar dat daarachter Nigeria en Bosnië vrijwel gelijk staan genoteerd voor kwalificatie (1.95 om 1.85), want wij schatten Bosnië flink hoger in. Bookmaker Unibet is waarschijnlijk in de war, omdat Nigeria 2-2 gelijk speelde tegen Italië, maar wij weten dat de Italianen in een oefenduel nog nooit hun best hebben gedaan. Een duidelijke keuze voor Bosnië dus in dit geval.

Kies bij Unibet de winnaar van Groep F »

Groep G

Duitsland wordt soeverein groepswinnaar in Groep G en de 1.55 tegen 1 die hiervoor staat is onze ogen erg vrijgevig van bookmaker Unibet.
Portugal is een echte toernooiploeg, en de menigte verwacht dat het land van Christiano Ronaldo zich wel zal plaatsen voor de tweede ronde. Maar men opent het WK tegen Duitsland, en dat wordt een bijna zekere winst voor de Duitsers in onze ogen. En of de Portugezen dat verlies te boven zullen komen, moeten wij nog maar eens zien.

Er is dus een zeer reële kans dat Ghana (3.00 voor plaatsing) of de Verenigde Staten (4.00) er met de tweede plek vandoor zullen gaan.

Kies bij Unibet de winnaar van Groep G »

Groep H

Het beste komt als laatste. Natuurlijk gaan wij ervan uit dat België groep H gaat winnen. Niet alleen omdat we fans zijn, maar ook omdat deze talentvolle ploeg het aan zijn stand verplicht is. De notering voor groepswinst van de Rode Duivels is 1.60, en deze nemen wij maar al te graag mee in ons pakketje weddenschappen.

WK voetbal 2014 Groep H


De groepsoverwinning moet behaald worden ten koste van Rusland, Zuid-Korea en Algerije. Van dat laatste land verwachten we niet direct grootse dingen, en Zuid-Korea is minder geworden ten opzichte van het vorige WK. Met een notering van 1.45 voor plaatsing vinden wij het dus wel de moeite waard om in te zetten op Rusland, om achter België te eindigen in deze groep.

Kies bij Unibet de winnaar van Groep H »

Wie wordt de topscorer?

Wij vinden het heel erg vreemd dat Lionel Messi bij Unibet de favoriet is om topscorer van het WK te worden. Want hoe makkelijk hij ook scoort bij Barcelona, zo lastig gaat het vaak bij Argentinië.

Omdat de uitbetalingen op deze weddenschap zo hoog zijn, is het slim om op 2 of 3 spelers in te zetten. Onze favoriet Luis Suárez gaan we met een notering van maar liefst 18 tegen 1 alvast zeker niet overslaan. Hij is zo enorm op dreef bij Liverpool, en is ook bij Uruguay de grote man.

Als outsider zetten we er nog de Duitser Miroslav Klose bij. In zo'n sterk team beschikt hij over een enorme aanvoer, en hij gaat dus gegarandeerd veel scoringskansen krijgen. En Klose is niet iemand die veel kansen laat liggen. De 35 tegen 1 is een absoluut koopje vinden wij.

Klik hier om bij Unibet te wedden op de topscorer van het WK 2014 »


Nog meer weddenschappen

We hebben hier naar de drie belangrijkste weddenschappen gekeken, maar bij Unibet kun je op nog veel meer elementen van het WK voetbal inzetten. Hoe ver komt een team precies, maakt Neymar een hattrick, en krijgen we een team dat voor het eerst het WK gaat winnen? (Wat ons betreft wel natuurlijk.)
Er zijn letterlijk duizenden weddenschappen mogelijk, en we raden je dan ook vooral aan om de website van Unibet te bezoeken en te kijken welke jij interessant vindt. Vanzelfsprekend kun je ook tot in detail inzetten op iedere wedstrijd die gespeeld gaat worden, zelfs als deze al bezig zijn!

Heb je specifieke interesse in inzetten op het Belgisch team? Lees dan zeker nog even ons artikel over wedden op de Rode Duivels tijdens het WK voetbal.

Bonusgeld

En vergeet ten slotte niet de bonus op te halen die bij Unibet voor iedere nieuwe speler klaar ligt. Je ontvangt tot aan €60 gratis, en het WK voetbal is natuurlijk het ideale moment om daar je voordeel mee te doen.

Ook bij Bwin kun je een bonus krijgen. Hier gaat het om maximaal €50 gratis. Het is verstandig om ook bij Bwin een rekening te openen. Niet alleen vanwege het bonusgeld, maar ook omdat je hun noteringen dan met die van Unibet kunt vergelijken. Zo kun je altijd de meest gunstige weddenschappen vinden.

Klik hier voor jouw €60 bonus bij Unibet »

Klik hier voor jouw €50 bonus bij Bwin »

top top


Voetbalwedden.be

Snelle navigatie: