WK 2014 winnaar voorspellingen - Favoriete landen van de bookmakers


De winnaar van het WK 2014 voorspellen is geen eenvoudige opgave. Door te kijken naar de favoriete landen van de bookmakers, is het toch mogelijk om alvast een heel aardig idee te krijgen van de grootste kanshebbers.
Welke landen voorspellen de drie grootste Belgische bookmakers Unibet, Bwin en Ladbrokes als winnaar van het WK? Wij zochten het op!

Brazilië - De topfavoriet voor het WK

Gastland, vijfvoudig WK-winnaar en een selectie waar de 31 andere bondscoaches jaloers op zijn. Genoeg redenen om Brazilië als favoriet voor het WK aan te wijzen en dat is ook precies wat de Belgische bookmakers hebben gedaan. Voor iedere euro die je bij Unibet of Bwin op 'Brazilië wint het WK' inzet, krijg je er 3,85 terug. Ladbrokes doet daar nog een schepje bovenop en verviervoudigt iedere euro op de Brazilianen.

Ladbrokes Brazilië WK-winnaar 2014


Argentinië en Duitsland - De belangrijkste outsiders

Die Brazilianen mogen dan een aardig potje kunnen voetballen: de WK-titel zullen ze niet zomaar cadeau krijgen. De concurrentie is tijdens het WK 2014 moordend. Met name Argentinië en Duitsland gaan Brazilië volgens de bookmakers het vuur na aan de schenen leggen.

Argentinië staat bij alle bookmakers op plaats twee in de lijst met WK-favorieten. Geloof jij in de kansen van deze tweevoudig wereldkampioen, waarvoor onder andere geweldenaar Lionel Messi uitkomt?
Breng dan een bezoekje aan Bwin, want hier kun je iedere euro keer 6 terugkrijgen als je voor de Argentijnen kiest als WK-winnaar.

De Duitsers mogen ook niet worden onderschat. Zij wisten al drie WK's op rij in de top drie van het toernooi te eindigen. Laten we ook niet vergeten dat onze oosterburen al drie keer eerder wereldkampioen werden.
Unibet houdt stevig rekening met weer een geslaagde WK-expeditie van de Duitsers en biedt 6.50 per ingezette euro op WK-winst voor het land.

Unibet Duitsland WK-winnaar 2014


België in top vijf WK-favorieten

Hoe zit het met de kansen van België om het WK in Brazilië te winnen? De bookmakers hebben behoorlijk veel vertrouwen in ons! Achter de vier toplanden die we reeds noemden, staan de Rode Duivels steevast als vijfde in het lijstje met favorieten. Geen misselijke prestatie voor een land dat de laatste twee keer ontbrak op het WK, vinden wij.

En waarom zou het ons ook niet lukken? Wereldwijd is men het er over eens dat wij over één van de meest talentvolle selecties beschikken. Bovendien zijn veel spelers op een ideale leeftijd om te vlammen, dus inzetten op België als WK-winnaar is misschien zo'n gek idee nog niet.

Unibet België WK-winnaar 2014


Doe je dat bij Bwin of Ladbrokes, dan krijg je 17.00 op de euro. Bij Unibet keert iedere ingezette euro op 'België wint het WK' zelfs 18 keer uit. Met een tientje op België dit WK sleep je dus al snel € 170 of € 180 euro in de wacht!

Volg deze link om op het WK voetbal te wedden bij Unibet »
top top


Voetbalwedden.be

Snelle navigatie: