Het WK voetbal voorspellen bij Unibet


Wil jij het WK voetbal voorspellen? Bij de legale online bookmaker Unibet zijn hier tal van mogelijkheden voor. We hebben de meest populaire WK-weddenschappen van deze bookmaker voor je op een rij gezet.

De WK-winnaar voorspellen

De leukste WK-voorspelling die er is blijft toch nog altijd: welk land gaat het toernooi winnen?
Als je bij Unibet in het WK 2014-gedeelte onder 'Win/Plaats' kijkt, verschijnt er direct een hele lijst met alle 32 deelnemende landen. Bij iedere land staat een getal. Dit geeft aan hoeveel je terugkrijgt wanneer je dat land als WK-winnaar kiest en gelijk krijgt.

De WK-favorieten van bookmaker Unibet
De WK-favorieten van bookmaker Unibet


Zo betaalt een correcte voorspelling van topfavoriet Brazilië als WK-winnaar 3.85 keer je inleg uit, en krijg je voor België 18 euro terug voor iedere euro die je inzet.

Land in de top 3

Op dezelfde pagina waar je kunt inzetten op welk land het WK wint, kun je ook voorspellen of een land in de top 3 eindigt. Dit is minder risicovol, maar je kunt vaak nog een behoorlijk bedrag winnen. Zo staat België op 6.00 voor deze weddenschap.

Topschutter van het WK

Een grote vraag op het WK is ook altijd: "Welke speler schrijft de meeste treffers op zijn naam?" De concurrentie voor de Gouden Schoen is op het WK 2014 moordend, met spelers al Diego Costa, Cristiano Ronaldo en Luis Súarez die allemaal zeer vaak het doel troffen het afgelopen seizoen.
Als je naar 'Maker van de meeste doelpunten' navigeert op Unibet, zul je echter zien dat de Argentijn Lionel Messi favoriet is. Voorspel je hem correct als topschutter, dan krijg je 9 keer je inleg terug.

Aan onze Belgische topspits Romelu Lukaku kun je helemaal goed verdienen: iedere euro die je inzet gaat maal 26 als je wint!

Alle WK-wedstrijden voorspellen

Je kunt bij Unibet deze zomer ook alle individuele wedstrijden van het WK in Brazilië voorspellen. Ga naar 'Wedstrijd' in de WK-sectie en klik een partij naar keuze aan. Zoals je ziet kun je op haast ieder aspect van de WK-wedstrijden inzetten: van de winnaar en de exacte uitslag tot het aantal doelpunten en rode kaarten.

België is favoriet voor de WK-wedstrijd tegen Rusland
België is favoriet voor de WK-wedstrijd tegen Rusland


België staat er voor haar groepswedstrijden goed op bij Unibet. We zijn voor alle wedstrijden als favoriet aangewezen!

Speciale WK-weddenschappen bij Unibet

Tenslotte raden we je ook echt aan om even onder 'Specials' te kijken. Hier staat alles wat niet in de overige categorieën valt zoals:

- Hoeveel eigen doelpunten vallen er op het WK?
- Raakt er een arbiter gewond tijdens een wedstrijd?
- Hoeveel teams behalen 0 punten tijdens het toernooi?
- Wordt het record van 12 goals in één wedstrijd verbroken?
- En ga zo maar door ...

Wedden op het WK bij Unibet kan een hoop euro's opleveren en maakt het kijken naar alle wedstrijden een stuk leuker. Zeker even kijken dus of er voor jou nog een leuke weddenschap tussen zit.

Volg deze link om op het WK voetbal te wedden bij Unibet »
top top


Voetbalwedden.be

Snelle navigatie: