Welkom bij Voetbalwedden.be

Momenteel niet toegestaan

Vanaf 1 juli is het volgens de Belgische regelgeving niet toegestaan om kansspelreclame weer te geven. Daarom is de toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. We bieden echter een alternatief voor Nederlandse bezoekers. U kunt terecht op VoetbalGokken.nl, waar u een overzicht van verschillende Nederlandse bookmakers kunt vinden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

  • De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Grote kans dat je de klassieker tussen Real Madrid en FC Barcelona verkiest boven een wedstrijd uit de Japanse J-League. En wedden dat je vaker geld hebt ingezet op de Champions League dan op een toernooi waarbij clubs uit de tweede en derde divisies het veld betreden? Geld inzetten op populaire wedstrijden en competities heeft zo zijn voordelen. Je weet er vaak veel vanaf waardoor je een goede kans hebt om te winnen. Bovendien zijn deze wedstrijden interessant om te volgen, dus kun je net zo goed een weddenschap meepakken. Toch zitten er ook nadelen aan het wedden op grote voetbalcompetities. Want ben je op zoek naar weddenschappen met hoge quoteringen, dan is het slim om die belangrijke wedstrijden te negeren en in te wisselen voor kleine competities en impopulaire wedopties.

Wedden op de Persian Gulf Pro League is zo gek nog niet

De tweede Bundesliga is niet de meeste spectaculaire competitie die er bestaat. Datzelfde geldt voor de Persian Gulf Pro League. Maar voor jou als wedder kunnen dit soort competities de ideale keuze zijn. Niet omdat er verrassend veel gescoord wordt of omdat je die ene topspits echt aan het werk moet zien. Het draait hier juist om de quoteringen die vaak verrassend hoog zijn.

Bookmakers wegen alle elementen zorgvuldig tegen elkaar af. Natuurlijk, ze kijken naar de statistieken en aan de hand daarvan berekenen ze de kanspercentages. Al moet je niet denken dat het alleen maar om de voetbalstatistieken en percentages gaat. Ook de populariteit van een competitie/wedstrijd wordt meegenomen. Bij wedstrijden die veel wedders trekken zijn hoge quoteringen geen noodzaak. De gokkers komen toch wel, ongeacht hoeveel er te verdienen valt. Bij de Persian Gulf Pro League loopt het niet zo’n storm. De bookmakers steken wel tijd in dit soort competities en dus willen ze ook dat gokkers de wedstrijden weten te vinden. Hogere quoteringen zijn dan een slimme oplossing. Vergeet daarnaast niet dat bookmaker minder kennis hebben van dit soort voetbalcompetities dan van bijvoorbeeld de Premier League. Wedstrijden die lastig zijn in te schatten, leveren standaard wat meer geld op. Als u tenminste je juiste voorspelling doorgeeft.

Kies ook eens voor minder populaire wedopties

Voor de hand liggende keuze worden door de bookmakers haast afgestraft. Dat blijkt ook als je de populaire wedopties vergelijkt met de wat minder populaire weddenschappen. Bij een 1×2 weddenschap zet het overgrote deel van de gokkers in op een overwinning.Het maakt niet uit of die overwinning wordt toegekend aan de thuisclub of de bezoekende ploeg, áls ze maar een keuze kunnen maken. Maar wie op zoek is naar value,doet er toch goed aan om de gelijkspeloptie in de gaten te houden. Een gelijkspel is wat lastiger te voorspellen, en die onzekerheid nemen de bookmakers mee in hun oordeel. Het resultaat? De quotering komt relatief hoog uit. Daarnaast speelt ook hier een rol dat de bookmakers je willen stimuleren om voor een minder populaire optie te gaan.

Er is maar één conclusie mogelijk: inzetten op populaire competities en weddenschappen is niet altijd een goed idee. Kijk dus eens wat verder en laat je verrassen door wat de voetbalwereld nog meer te bieden heeft!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.