Welkom bij Voetbalwedden.be

Momenteel niet toegestaan

Vanaf 1 juli is het volgens de Belgische regelgeving niet toegestaan om kansspelreclame weer te geven. Daarom is de toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. We bieden echter een alternatief voor Nederlandse bezoekers. U kunt terecht op VoetbalGokken.nl, waar u een overzicht van verschillende Nederlandse bookmakers kunt vinden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

  • De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Voor België begint het WK 2022 in Qatar deze woensdag tegen Canada. De Rode Duivels zijn favoriet in Groep F waarin ook Marokko en Kroatië de tegenstanders van de Belgen zullen zijn in de komende twee weken. Drop nu uw voorspellingen op de eerste match van de Duivels op het WK 2022 in Qatar en sla uw slag bij de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden!

Statistieken België – Canada

Het is de tweede keer dat de Belgen het Canadese elftal ontmoeten. Op 8 juni 1989 speelde België  een oefenduel tegen Canada die werd gehouden in Ottawa. De Rode Duivels zegevierden met 0-2 door de doelpunten van Jan Ceulemans en Marc Degryse.

België speelt in poule F tegen Marokko en Kroatië, maar begint de groepsfase met de wedstrijd tegen Canada. De eerste twee landenteams in de groepsfase gaan door naar de volgende ronde van het WK in Qatar dat tot 18 december duurt. België staat tweede op de FIFA World ranking. Canada vinden we terug op de 41ste plaats.

Odds België – Canada

De Belgische wedkantoren hebben bij dit duel van de Rode Duivels al straffe pre-odd voor u gereed staan. De hoogste quoteringen bij dit duel vindt u bij een overwinning van Canada. Als het Canadese elftal wint, hanteren de bookmakers een maximale pre-odd van 7.40 keer uw speelbedrag.

Komen de Rode Duivels tegen Canada niet verder dan een gelijkspel? Dan kunt u in het 1×2 spelsysteem pre-odds vinden bij een puntendeling die oplopen tot 4.55 keer de inleg.

De meesten voorspellen een klinkende overwinning van de Rode Duivels. De odds in de pre-fase lopen dan ook niet hoger op dan 1.47 keer het speelbedrag bij een overwinning van België.

Speltype

De quoteringen in het 1×2 spelsysteem zijn al ferm, maar er zijn nog heel wat meer straffe odds te scoren. Weet u de juiste score te voorspellen, dan kunt u daar heel wat mee verdienen. De Belgische wedkatoren hebben al een quotering van 6.50 keer de inleg klaarstaan als de Rode Duivels met 1-0 winnen. Wordt het 1-1 in de Qarase stad Al Rayyan? Dan kunt u tot 8.00 keer de inleg verdienen bij deze weddenschap. Een 0-2 overwinning van Canada is in dit speltype maximaal 46.00 keer uw inleg waard.

Ook het halftime/fulltime speltype barst van de straffe odds bij de wedstrijd België – Canada. Bijvoorbeeld als de Belgen al voor rust op voorsprong komen en vervolgens de match ook winnen, pakken voetbalwedders tot maximaal 2.08 keer het speelbedrag mee. Mochten de Canadezen voor de thee op voorsprong komen, maar winnen de Duivels de match dan staat er zelfs een beloning van gemiddeld 20.00 keer uw speelbedrag te wachten bij de legale Belgische wedkantoren.

Voetbalwedden

Voetbalwedden besteedt veel aan het veilig wedden op voetbal. Nu het WK begint, worden er heel wat voorspellingen gedaan en is wedden bij een betrouwbare bookmakers zeer gewenst. Op de bookmakerspagina van Voetbalwedden staan de betrouwbaarste bookmakers van ons land gepresenteerd. Zo kunt u met een gerust hard wedden op de Rode Duivels tijdens het WK in Qatar.

Datum en tijdstip België – Canada

De WK match België – Canada wordt gespeeld op woensdag 23 november. Het duel wordt gehouden in het Ahmad bin Ali Stadion te Al Rayyan en begint om 20:00 uur (Belgische tijd). Bezoek de Belgische wedkantoren voor het tijdstip dat de Rode Duivels aftrappen tegen het Canadese elftal als u wilt meespelen in de pre-fase. Als de match begonnen is, kunt u live wedden op deze eerste match van de Belgen in Qatar. De strafste odds vindt u via Voetbalwedden.be!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.