• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Komend weekend is voor de Rode Duivels de laatste kans om zich voor te bereiden op het EK. Zondag speelt de equipe van bondscoach Roberto Martínez de laatste oefenmatch voordat het EK begint op 11 juni. Tegenstander voor België zondag is Kroatië, dat eveneens op het Europees Kampioenschap aanwezig zal zijn. Wilt u weten of u ook al klaar bent voor het EK? Speel dan mee via Voetbalwedden en kijk of u ook in vorm bent!

Statistieken

De spanning stijgt inmiddels in België en eigenlijk heel Europa, want op 11 juni begint dan, na een extra jaar wachten, het EK 2020. De verwachtingen zijn ook voor dit toernooi weer hooggespannen. Kan België dit keer een gooi doen naar de titel? Of is het veroordeeld tot een bijrol? De vorm van de Rode Duivels zal uiteraard een grote rol gaan spelen. Zijn zij er helemaal klaar voor?

In de vorige oefenwedstrijd leek dat ten dele waar te zijn. België speelde tegen Griekenland een prima eerste helft, maar in de tweede helft kon het die goede lijn niet doorzetten. De Rode Duivels moesten daarom genoegen nemen met een gelijkspel tegen de Grieken, die overigens afwezig zijn op het komende EK.

Tegen Kroatië zal de ploeg van Martínez zondag dus voor de laatste keer kunnen oefenen voor het EK en kunnen zien of de ploeg in vorm is. Tegenstander Kroatië wordt daarbij hoger ingeschat dan Griekenland. De Kroaten stonden op het WK van 2018 nog in de finale, die overigens werd verloren. Zij hadden op het WK een zeer goede loting, waardoor de toplanden veelal werden ontlopen.

Het is daardoor veelzeggend dat de Kroaten, ondanks hun finaleplek van 2018, niet tot de favorieten behoren op het komende EK. Toch is de ploeg van bondscoach Zlatko Dalić een team om rekening mee te houden. Het mag dan weliswaar een oefenmatch zijn: het EK staat voor de deur en dus zal Martínez deze gelegenheid willen aangrijpen om te kijken of zijn ploeg er klaar voor is.

De laatste keer dat beide landen tegenover elkaar stonden, was in 2013. De Rode Duivels wonnen toen met 2-1 tijdens een kwalificatiewedstrijd voor het WK 2014. In diezelfde kwalificatiecyclus werd er eerder ook gelijkgespeeld tegen de Kroaten (1-1).

Odds

Als we kijken naar de pre-odds voor deze match, zien we dat de Rode Duivels ook bij de bookmakers favoriet zijn om deze wedstrijd te winnen. Voor een overwinning van België tegen Kroatië wordt uw inleg namelijk x1,83 keer uitbetaald, terwijl de quotering voor een zege van de Kroaten op x4,25 staat. Een gelijkspel levert u x3,38 keer uw inzet op. Weten de Rode Duivels hun favorietenrol tegen Kroatië waar te maken komende zondag?

Speltypen

Uiteraard zijn er, behalve de pre-odds, meer speltypen waarmee u kunt meespelen. Bent u zeker van de juiste uitslag bij deze wedstrijd? Zet dan in op de ‘correct score combinatie’, waar zeer interessante odds tegenover staan. Zo levert een 2-1, 3-1 of 4-1 zege voor de Rode Duivels al x4,80 uw inleg op. Denkt u zeker te weten dat België met 1-0 wint? Dan staat daar al een quotering van x7,30 tegenover.

Voetbalwedden

Een groot toernooi zoals het EK is razend populair als het gaat om het gokken op de wedstrijden ervan. Niet alleen bij iedereen die al regelmatig een gokje waagt, maar eigenlijk bij elke voetbalfan. Vaak zet men meer in en valt er ook meer te winnen. Alle reden dus om zelf ook in goede vorm aan het toernooi te beginnen! Zet nu in op dit oefenduel via Voetbalwedden en kijk ook of u al in de juiste vorm bent!

Datum & Tijdstip

De oefenmatch België – Kroatië wordt zondag om 20.45 uur gespeeld in het Koning Boudewijnstadion te Brussel. Wilt u inzetten op de pre-odds van deze wedstrijd? Zorg er dan voor dat u dat heeft gedaan voor de aftrap van deze wedstrijd.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.