• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze zondag komen de Rode Duivels weeral in actie. In deel twee van een drieluik aan interland wacht Tsjechië. Een directe confrontatie tussen nummer één en twee uit Poule E. Voorspel de uitkomsten van de WK Qatar 2022 kwalificatie match België – Tsjechië en win ferme bonussen via Voetbalwedden!

Statistieken België – Tsjechië

De acht voorgaande ontmoetingen tussen beide landen leverden drie winstpartijen voor België en eveneens drie winstpartijen voor Tsjechië op. De laatste confrontatie eindigde in maart van dit kalenderjaar in een 1-1 draw. De laatste maal dat het affiche België – Tsjechië op de agenda stond, waren wij Belgen aan het feest. Op 5 juni 2017 zegevierde de Rode Duivels met 2-1 op de Tsjechische nationale voetbalploeg.

Kijkend naar de huidige vorm, dan pakken we eerst en vooral de matches die gespeeld zijn in het eerste deel van dit drieluik. Beter gezegd: de matches na het EK 2020. De Belgen wonnen voorbije woensdag met 2-5 van Letland, terwijl de Tsjechen met 1-0 zegevieren over Wit-Rusland.

Odds België – Tsjechië

Bij de wedkantoren zijn de hoogste quotering bij deze match te vinden bij een weddenschap op een zege voor Tsjechië. Zijn de Tsjechen aan het feest in Brussel? Dan kunnen voetbalpunters die hierop gokten rekenen op een maximale bookmakers bonus van x6.90 keer de inleg.

De quotering voor een gelijkspel wordt met x4.45 keer uw speelbedrag ook hoog ingeschaald. Winnen de Duivels zondagavond? Dan keren de Belgische wedkantoren maximaal x1.41 keer uw speelbedrag uit! Bent u straks de primus bij het Wedden op België – Tsjechië?

Speltypen

Zoekt u naar andere speltypen voor hogere odds of winstkansen? Overweeg dan eens om live te gokken. Log in tijdens de match België – Tsjechië en kies de bookmaker van uw keuze om de live odds te checken. Herbekijk de kansen naar aanleiding van gebeurtenissen op het veld.

Voor echte voetbalkenners die minder op hebben met de online weddenschapsregels is dit een uitstekende kans om alsnog met veel goesting en overgave mee te spelen met deze WK kwalificatiematch.

Voetbalwedden

De Rode Duivels speelden voorbije maart de heenmatch tegen de Tsjechen, maar wisten ginds niet te zegevieren. In het Sinobo Stadion te Praag werd het een gelijkspel 1-1. Ruim vier jaar terug kwamen de Tsjechen voor de laatste keer naar België. De oefenmatch werd gewonnen door de Rode Duivels die met 2-1 de maat namen van hun Tsjechische opponenten. Voetbalwedden biedt uitstekende, betrouwbare deals om ook bij deze match weer geld te verdienen aan een correcte voorspelling op de interland België – Tsjechië!

Datum en tijdstip België – Tsjechië

De WK kwalificatie match België – Tsjechië wordt gespeeld op zondag 5 september om 20:45 uur in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel. Winnen onze jongens nu wel van de Tsjechen? Voorspel deze Rode Duivel match via Voetbalwedden en scoor de hoogste pre-odds bij de Belgische bookmakers!

Speel bewust, verantwoord en veilig door in te zetten via de door Voetbalwedden gecontroleerde bookmakers. Zo weet u zeker dat u veilig kunt meespelen. Check altijd zelf wel ook de voorwaarden, betaalmethoden en licenties van het sportsbook. Hou het spannend en leuk! Speel mee via Voetbalwedden.be!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.