• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze woensdag bekampen Club Brugge en Royal Antwerp elkaar in de Croky Cup. Deze match uit de achtste finales is een replay van de finale van voorbije seizoen. Toen was RAFC te sterk voor Club Brugge. Wie gaat er in deze match met de zege vandoor? Voorspel de uitkomsten en scoor via Voetbalwedden de beste deals voor de Belgische bekermatch Club Brugge – Royal Antwerp FC! 

Statistieken

In de voorbije ronden moesten Club Brugge en Royal Antwerp aantreden tegen clubs uit lagere klassen. Club Brugge had thuis geen enkele moeite met Olsa Brakel: 6-1. Antwerp had een pak meer moeite met RAAL La Louviere. Pas in de 75e minuut werd de 2-1 voorsprong bewerkstelligt tegen de Waalse formatie uit de tweede amateurdivisie.

Toch is RAFC bepaald niet kansloos volgens de Belgische wedkantoren. De formatie doet het dit seizoen in de Europa League prima en ook in de Pro League staat het haar mannetje: Antwerp is tweede achter Club Brugge. De achterstand is echter wel enorm: veertien punten. Club Brugge verloor het ganse kalenderjaar nog niet en lijkt in sneltreinvaart op pad om alle prijzen te graaien in België.

Odds

De Belgische bookmakers durven dan ook ver te gaan bij de pre-odds. Winst van Blauw-Zwart is slechts x1,63 keer uw inleg waard. Toch nog altijd goed voor ruim zestien euro als u tien euro inzet op de thuisploeg.

Gaat bekerhouder Antwerp er met de bloemen vandoor? Dan moeten de bookies diep in de buidel tasten. Gemiddeld is een winnende weddenschap op RAFC x4,65 keer uw inleg waard in het traditionele 1×2 spelsysteem.

Een draw is ook al een straf bedrag waard! Wordt er woensdagavond na de reguliere speeltijd pas beslist wie doorstoot naar de laatste acht, dan scoren online voetbalgokkers maar liefst x4,00 het ingezette aantal euro’s!

Speltypen

Ferme odds staan klaar bij het speltype ‘Dubbele kans en beide teams scoren’. Zo scoort u bij diverse bookmakers x2,02 keer uw inzet als beide teams scoren, Club Brugge wint of als het gelijk eindigt. Komen beide elftallen tot scoren en komt er geen verlenging? Dan is een weddenschap hierop x2,36 keer uw inleg waard.

Een gelijkspel of winst van RAFC gecombineerd met goals van beide elftallen is in dit speltype x3,25 keer uw inlegde speelbedrag waard. Denkt u dat Club Brugge wint of dat het gelijk eindigt, maar dat Antwerp niet scoort? Speel dan hierop en vang het plezante bedrag van x2,64 keer uw speelbedrag retour als dit klopt.

Check onze bookmakerspagina voor alle pre-odds bij dit speltype! Er zijn talloze opties om uw winstkansen te vergroten en de bonussen straf te laten oplopen!

Voetbalwedden

Scoor bij Voetbalwedden met een winnende weddenschap op Club Brugge – Royal Antwerp. Hier vindt u de beste deals voor deze Belgische bekertopmatch! Speelt u al mee?

Datum en tijdstip

De Croky Cup match Club Brugge – Royal Antwerp staat gepland voor woensdag 10 februari en vangt aan om 20:45 uur op Jan Breydel. Zet in alvorens de match aanvangt of scoor uw winnende voorspelling tijdens het live (en mobiel) gokken op deze match! Check alle wedopties op onze bookmakerspagina!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.