• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Zondag 25 april vindt de ontknoping plaats van de Croky Cup. In het Koning Boudewijn Stadion in onze hoofdstad staan Standard Luik en KRC Genk tegenover elkaar in de Belgische bekerfinale. Speelt u ook mee via Voetbalwedden in dit spannende treffen?

Statistieken

Als het om het aantal gewonnen bekers gaat, is Standard één van de grote drie in het Belgische voetbal. De club won de beker in haar historie al achtmaal. alleen Anderlecht (negen) en Club Brugge (elf) doen het iets beter dan de club uit Luik. Bovendien stond de ploeg al zeventien keer eerder in de finale. Dat betekent dus ook dat Standard vaker een finale verloor dan won.

De statistieken van Genk zijn, als het om het bekervoetbal gaat, iets meer bescheiden. En dat is niet zo vreemd, omdat de club pas sinds 1988 bestaat. Toch wist de ploeg al vijfmaal eerder in de finale te geraken. Daarvan werden er vier gewonnen.

Opvallend feit: In de laatste bekerfinale van beide ploegen stonden zij ook tegenover elkaar. In de finale van 2017-2018 was het toen Standard dat met 0-1 wist te zegevieren, maar had daar wel een verlenging voor nodig. Kan de ploeg van Mbaye Leye dat komende zondag herhalen of zal het Genk zijn, de ploeg van coach John van den Brom, dat haar vijfde bekerwinst zal weten te bewerkstelligen?

Odds Belgische bekerfinale

Als we de bookmakers mogen geloven, zal de finale een spannende gaan worden. De pre-odds van beide ploegen liggen namelijk dichtbij elkaar. Het voordeel is natuurlijk dat er hogere winstmarges zijn voor mensen die van een gokje houden!

Ook gezien de uitslagen tussen beide ploegen in de reguliere competitie kunnen we concluderen dat we een spannende wedstrijd gaan beleven. De ontmoetingen dit seizoen eindigden namelijk tweemaal in een gelijkspel: 2-2 in Genk en 0-0 in Luik.

De pre-odds voor een overwinning voor Standard Luik staan op x2,75. Daarmee staat die quotering iets hoger dan die voor een zege voor KRC Genk. Bij een overwinning voor Genk staan de pre-odds namelijk op x2,39. Daarmee zijn de verschillen dus niet zo groot en kunnen we ons opmaken voor een spannende finale van de Croky Cup 2021.

Een gelijkspel na negentig minuten behoort uiteraard ook nog tot de mogelijkheden. De quotering hiervoor staat op x3,38 en dus lijkt ook een gelijke stand in de reguliere speeltijd een reële optie.

Speltypen

Niet alleen kunt u meespelen met de pre-odds van de bookmakers, waarop u kunt inzetten tot aanvang van de wedstrijd. Daarnaast zijn er ook nog andere interessante speltypen. Een overzicht en tips hiervoor zijn op onze website te vinden!

Denkt u bijvoorbeeld dat Genk pas na verlenging zal winnen? Dan ontvangt u uw inleg x9,95 terug. Bij een zege voor Standard in extra tijd staan de odds zelfs op x11,25.

Durft u zelfs in te zetten op de correcte uitslag? Dan staan daar plezante odds tegenover! Een 0-0 levert u x10,00 uw inleg op, een 2-2 bijvoorbeeld x11,75. Daarmee liggen er voor u dus mooie winstmarges in het verschiet.

Voetbalwedden

Finales van welk voetbaltoernooi dan ook zijn altijd al spannend, dus ook de finale van de Croky Cup tussen Standard en Genk. Doordat er geen duidelijke favoriet is, zijn de quoteringen zeer aangenaam bij deze wedstrijd en dus ook de winstmarges.

Kijk voor de beste deals snel op Voetbalwedden en zet ook in op dit spannende treffen komende zondag!

Datum & Tijdstip Belgische bekerfinale

De bekerfinale tussen Standard Luiken KRC Genk vindt zondag 25 april plaats in het Koning Boudewijn Stadion in Brussel. De wedstrijd begint op 20.45 uur. Inzetten op de pre-odds kan tot de aftrap, dus wees er snel bij!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.