• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Dit weekeinde wordt de Belgische Pro League herpakt en speelt KAA Gent tegen KAS Eupen. In de Ghelamco Arena gaan de Buffalo’s proberen de Panda’s af te remmen. KAS staat namelijk eerste in de Belgische competitie. Durft u het aan om deze match te voorspellen via Voetbalwedden.be? Laat uw voorspelling tijdig achter voor deze Belgische Pro League match van KAA Gent tegen koploper KAS Eupen.

Statistieken KAA Gent – KAS Eupen

KAS Eupen is koploper van de Belgische Pro League. De ploeg van coach Stefan Krämer heeft twintig punten. Ook de nummer twee Royal Antwerp heeft twintig punten bij elkaar verzameld, maar heeft een iets minder doelsaldo waardoor de Antwerpse ploeg wel de grootste concurrent van KAS Eupen is. KAA Gent staat pas veertiende. Het team van coach Hein Vanhaezebrouck heeft elf punten en heeft het dit seizoen tot nu toe zwaar.

Voor KAA Gent is de match tegen KAS Eupen de laatste wedstrijd voordat het midweeks de Europa Conference League match tegen FK Partizan speelt. De Buffalo’s spelen op verplaatsing bij de Servische ploeg voor de beste plaats in de poule en dat gaat Gent tot nu toe goed af.

KAS Eupen heeft geen Europese verplichtingen en kan zich volledig richten op de Jupiler Pro League en de Belgische beker die binnenkort ook voor de Panda’s begint met een duel tegen Dender.

Odds KAA Gent – KAS Eupen

De quoteringen rijzen de pan uit voor deze match van KAA Gent tegen KAS Eupen. De hoogste odd in het 1×2 spelsysteem wordt uitgekeerd als KAS wint. U kunt maximaal x4.85 keer uw speelbedrag terugverdienen als de Panda’s komen zegevieren in Gent. Een hoge beloning voor winst van de koploper.

Verwacht u een gelijkspel in de Ghelamco Arena? Vul dan de x in op het wedstrijdformulier van uw bookmaker en ontvang een straffe beloning van x4.10 als uw voorspelling de juiste is. Een zege van de Buffalo’s staat op x1.59 keer uw wedbedrag ingedeeld.

Speltypen

De diverse speltypen die de Belgische wedkantoren aanbieden, maken het wedden op voetbal nog leuker. Zo kunt u inzetten op het aantal doelpunten dat een speler van Gent of Eupen volgens u gaat maken. Scoort een speler via een hattrick of maakt uw favoriete speler binnen tien minuten de eerste goal van de match? Op al dit soort manieren kunt u een weddenschap maken met uw bookmaker. Denkt u vooraf te weten wat de uitslag van de match wordt? Bij een 1-0, 2-0 of 3-0 zege van KAA Gent ontvangt u al x3.10 keer uw speelbedrag terug. Wint KAS Eupen met deze resultaten dan kan uw beloning oplopen tot x9.05 keer uw inleg.

Verwacht u dat beide teams scoren dan staat er een beloning van x1.67 keer uw inleg voor u gereed als dit zondagavond ook echt gebeurd. Scoren beide teams niet, dan wordt elke speler die dit vooraf had ingevuld x2.07 keer het speelbedrag rijker. Speel mee met het speltype Dubbele Kans of het altijd populaire Half time/Full time speltype.

Voetbalwedden

Wilt u dit weekeinde voetbal wedden en scoren bij de Belgische wedkantoren? Het enige dat u hoeft te doen is de juiste voorspelling invullen bij de bookies. Speelt u mee en zet u in op de match KAA Gent – KAS Eupen? Als u meespeelt in de pre-fase, zorg er dan voor dat u uw voorspelling voor de start van de wedstrijd hebt ingevuld. Tijdens de match kunt u meespelen via Live Betting en de daarbij behorende odds zijn op zeker ook niet mis.

Datum en tijdstip KAA Gent – KAS Eupen

In de Belgische Pro League ontvangt KAA Gent zondag 17 oktober om 21:00 uur  koploper KAS Eupen in de Ghelamco Arena. Kan de ploeg van coach Vanhaezebrouck de Panda’s pijn doen of slaat KAS toe in Gent met een zege van Eupen? Laat uw voorspellingen achter via Voetbalwedden.be, want hier vindt u de eerlijkste en veiligste bookmakerskantoren van België.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.