• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

De Belgische Pro League sluit het jaar 2021 af met de Brugse derby Cercle Brugge – Club Brugge. De match wordt zondag 26 december om 13:30 uur gespeeld op Jan Breydel. Wilt u dit jaar nog een straffe bonus van de Belgische wedkantoren scoren? Speel dan mee via Voetbalwedden.be en zet in op de Brugse derby in de Jupiler Pro League.

Statistieken Cercle Brugge – Club Brugge

De Brugse derby wordt officieel bij Cercle Brugge gespeeld. We blikken dus ook even terug naar de matches waarin Cerle als thuisploeg uitkwam. Dat was in januari dit jaar voor de laatste keer het geval. Groen-zwart verloor toen met 1-2 van Club. In 2019 wist Cercle zelf helemaal niet te scoren in de derby. Het was Club Brugge die zegevierde met 0-2. De laatste keer dat Cercle wel drie punten overhield aan de ontmoeting met grote broer Club was in 2013. In oktober dat jaar werd het 2-0 voor Cercletje.

Cercle Brugge staat op de veertiende plaats van de Belgische met 22 punten. De ploeg verloor voorbije weekeinde met 3-2 van Royale Union SG. Club Brugge is de nummer twee op de tabel met veertig punten. De Bruggenaren houden koploper is Royale Union SG met 46 punten nog het beste van alle Belgische ploegen bij. Voorbije weekeinde werd er niet gewonnen van RSC Anderlecht (2-2) en dat heeft Club dure punten gekost in de achtervolging op Royale Union.

Odds Cercle Brugge – Club Brugge

De quoteringen in het 1×2 spelsysteem zijn zo ingedeeld dat een overwinning van Cercle de hoogste bonus oplevert. Mocht Groen-zwart winnen, dan kunnen spelers van Voetbalwedden een uitkering van x3.80 keer de inleg terugverwachten.

De Belgische wedkantoren keren deze odd ook uit bij een gelijkspel. De maximale bonus staat ook op x3.80 keer uw speelbedrag ingeschaald. Voor een overwinning van Club Brugge moeten we het doen met een pre-odd van x1.84 keer uw ingelegde euro’s.

Speltypen

Voetbalwedden wordt nog leuker met een combideal. Naast het reguliere 1×2 spelsysteem hebben de Belgische wedkantoren nog tal van manieren om een ferme beloning te scoren. De bookmakers keren hoge bonussen uit als u de correcte score weet in te vullen. Zo wordt er al x10.50 keer uw speelbedrag uitgekeerd als het 1-0 wordt voor Cercle Brugge. Zegeviert Groen-zwart met 3-1, dan wordt de uitkering zelfs nog wat hoger, want daartegenover staat een quotering van x21.00 keer uw speelbedrag.

Degelijke speltypen zijn ook toe te passen bij Half Time Full Time. Stel dat het in de eerste helft nog 0-0 staat, maar Club scoort in de tweede helft van de match, dan wordt uw speelbedrag in één klap x4.95 keer de inleg meer waard.  Live wedden op de Brugse derby kan natuurlijk ook. De hoogte van de odds wordt bekend als de derby begint in Stadion Jan Breydel.

Voetbalwedden

De derby van Brugge heeft ferme odds gekregen van de Belgische wedkantoren. Het is ook de laatste speelronde in de Belgische Pro League van dit kalenderjaar. De bookmakers willen dan ook knallend het nieuwe jaar is en schalen de pre-odds net even iets hoger in dan normaal. U kunt hier flink van profiteren. Het enige dat u hoeft te doen in de match juist voorspellen bij de bookies. Vul het wedstrijdformulier vandaag al in en de voorpret is al begonnen. Voetbal wedden is leuk, uitdagend en spannend zolang u het veilig en verantwoord blijft doen.

Datum en tijdstip Cercle Brugge – Club Brugge

De Belgische ploegen in de Jupiler Pro League spelen de laatste competitiematches van dit kalenderjaar op de zondag en maandag na kerst. Cercle Brugge – Club Brugge zal gespeeld worden op zondag 26 december. Het duel wordt op Jan Breydel gehouden om 13:30 uur. Denkt u te weten wat de uitkomst is van de Brugse derby? Vul dan uw voorspellingen in bij de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden.be en begin 2022 met een extra zakcentje van de bookmakers.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.