• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze vrijdag wordt de Belgische Pro League herpakt met de match Club Brugge – KV Kortrijk. De bookmakers schalen de pre-odds hoog in voor u als speler van Voetbalwedden. Wint Club Brugge op Jan Breydel van KV Kortrijk? Doel van deze wedstrijd is drie punten halen in de Belgische competitie. Wat is uw voorspelling voor deze match? Bij Voetbalwedden.be vindt u de beste bookmakers deals! 

Statistieken Club Brugge – KV Kortrijk

Op 21 november voorbije jaar stonden Club en KVK voor de laatste maal tegenover elkaar. De Bruggenaren wisten toen nipt te winnen van KVK met 1-0. Noa Lang scoorde in de zestigste minuut van de match wat Club drie punten opleverden. Een ontmoeting eerder werd het nog 3-0 tegen Kortrijk. De ploeg uit Kortrijk komt zelden zegevieren op Jan Breydel. In de laatste twee decennia is dat niet gebeurd in de Belgische Pro League.

Voor Club Brugge is de match tegen KV Kortrijk een opwarmertje voor de UEFA Champions League match van deze dinsdag tegen Manchester City. Na deze bijzondere partij tegen het grote Man. City staat er een Pro League match gepland op verplaatsing bij Royal Antwerp FC.

Ook KV Kortrijk staat voor een drukke week. Eerder deze week verruilde coach Luka Elsner KV Kortrijk plots voor Standard Luik. De Kortrijkers hadden dit niet zien aankomen en moeten snel opzoek naar een vervanger. Het is nog de vraag of er in de match tegen Club Brugge al een definitieve, nieuwe coach langst de zijlijn zal staan.

Odds Club Brugge – KV Kortrijk

Zoals u waarschijnlijk al had verwacht staan de hoogste pre-odds van deze match genoteerd bij een zege van KVK. Uw beloning kan oplopen tot x10.25 keer uw speelbedrag als KV Kortrijk komt zegevieren.

Een gelijkspel is bij de online bookmakers x5.75 keer uw inleg waard. Winst van Club Brugge staat in het 1×2 spelsysteem op x1.24 keer uw inlegbedrag. Wellicht is voor voetbalwedders die op Brugge willen spelen het Under – Over systeem mee geschikt. Ook zijn er diverse matchdeals actief bij deze topmatch.

Speltypen

Wilt u nog meer uit uw voetbalkennis halen? Dan hebben de Belgische wedkantoren diverse speltypen voor u gereedstaan waarop u een voorspelling kunt doen. Denk hierbij aan welke spelers er scoren voor Club Brugge of KV Kortrijk en met hoeveel doelpunten er gewonnen of verloren wordt. Denkt u dat Noa Lang ook dit keer tegen KV Kortrijk gaat scoren? Vul deze voorspelling dan in bij Speler Scoort twee goals of meer en ontvang x8.00 keer uw speelbedrag terug als Lang twee keer of meer scoort voor Club.

Doet Dylan Mbayo ditzelfde voor zijn ploeg KV Kortrijk? Dan kunt u zomaar x71.00 keer uw speelbedrag retour zien krijgen op uw bankaccount.

Met het ook altijd populaire under/over speltype winnen wekelijks vele spelers van Voetbalwedden die een voorspelling deden bij de bookmaker. Ook voor de match van Blauw-zwart -tegen KVK zijn de odds zeer straf. Bijvoorbeeld bij Over 0.5 staat er een beloning van x1.02 keer uw wedbedrag voor u klaar. Bij Under 0.5 wordt dit bedrag al x10.25 keer uw speelbedrag en dat kan zelfs nog verder oplopen.

Voetbalwedden

Er is geen match waarop niet te wedden is. Voetbalwedden zoekt dagelijks naar straffe quoteringen die de online bookmakers hanteren voor matches in de Belgische Pro League, maar ook daarbuiten. Wilt u meedoen en denkt u de match Club Brugge – KV Kortrijk juist te kunnen voorspellen? Laat u dan niet tegenhouden en vul uw voorspellingen in bij de bookmaker naar uw keuze.

Datum en tijdstrijd Club Brugge – KV Kortrijk

De match Club Brugge – KV Kortrijk is de eerste Belgische Pro League match van dit weekeinde en wordt vrijdag 15 oktober om 20:45 uur gespeeld op Jan Breydel. Hebt u uw voorspellingen al gedaan en bent u er klaar voor of wilt u zich eerst nog wat meer voorbereiden? Op Voetbalwedden vindt u alle informatie over de wedstrijden en speelsystemen bij de veiligste bookmakers. Herpakt u de Jupiler Pro League met een klinkende overwinning bij de Belgische wedkantoren?

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.