Betcenter

De laatste jaren breidt het aantal bookmakers zich in rap tempo uit. Maar waarom zou u kiezen voor een relatief nieuw gokbedrijf als u ook bij een ervaren bookmaker terechtkunt. Betcenter is zo’n bookmaker met ruime ervaring. Het van oorsprong Oostenrijkse bedrijf begon al in 1982 met het aanbieden van sportweddenschappen. In eerste instantie richtte Betcenter zich alleen op voetbalwedders in eigen land, maar uiteindelijk bleek de ambitie toch groter dan dat. In 2005 maakte de bookmaker de overstap naar België en vanaf dat moment heeft Betcenter heel wat gokliefhebbers in ons land weten te overtuigen. Zeker sinds er ook een online wedplatform is, groeit het aantal spelers snel. Betcenter kan zich qua populariteit misschien nog niet meten met concurrenten als Unibet en Betfirst, maar vergis u niet. Deze bookmaker heeft namelijk genoeg kwaliteit in huis om u een heerlijke avond of middag vol met voetbalweddenschappen te bezorgen.

Veiligheid gaat voor een vooruitstrevende visie

Betcenter is zeker geen onbekende naam. Sterker nog, de kans is groot dat u weleens langs een van de vele vestigingen bent gelopen. Betcenter zit inmiddels op meer dan 150 plekken in ons land. Dit laat wel zien dat de bookmaker echt de ambitie heeft om de harten van de Belgische voetbalwedder te veroveren.

Sinds 2005 is het aantal vestigingen in ons land snel uitgebreid. Het lijkt alsof er daardoor maar weinig tijd overbleef om alle ontwikkelingen in de gokwereld bij te houden. Want het duurde tot 2014 voordat Betcenter ook met een online platform kwam. Een vooruitstrevende visie ontbreekt dus een beetje bij deze bookmaker. Betcenter heeft er wel voor gezorgd dat alles vanaf dat eerste moment perfect is geregeld. Zo is er een officiële F+ vergunning van de Belgische kansspelcommissie gekomen waardoor u volledig veilig en legaal bij deze bookmaker kunt wedden. Dat alvast een goed uitgangspunt als u op zoek bent naar een nieuwe bookmaker voor uw voetbalweddenschappen.

Betcenter focust zich op de kern van het voetbalwedden

In de basis doen alle online bookmakers hetzelfde. Ze creëren een platform waar u kunt wedden op de meest uiteenlopende voetbalwedstrijden. Natuurlijk is er daarbij volop variatie in het soort weddenschappen dat u kunt aangaan. Als we die basis even weglaten, dan wordt het al snel duidelijk dat er toch verschillende soorten bookmakers bestaan. Er zijn bookmakers die behoorlijk vooruitstrevend zijn en steeds nieuwe functies aan hun website toevoegen én er zijn bookmakers die zich vooral richten op de kern van het voetbalwedden. Zo min mogelijk extra’s dus, maar wel volop keuze als het gaat om competities, wedstrijden en wedopties. Betcenter valt duidelijk in die tweede categorie.

Verwacht bij deze bookmaker geen jackpotspellen, Bet Builder of Add2Bet-functie. Betcenter focust zich op puur op de basis, waarbij een ruim aanbod aan voetbalweddenschappen centraal staat. Liefhebbers van Belgisch voetbal kunnen zich wekelijks verheugen op mooie weddenschappen. Van de Eerste Klasse A en B tot de Beker van België: Betcenter biedt het allemaal aan. Maar wat verwacht u ook van een bookmaker die zo verbonden is met de Belgische sportwereld? Als echte voetbalfans volgt u ongetwijfeld ook graag de competities buiten de eigen landsgrenzen. Betcenter heeft alle bekende (en ook een aantal minder bekende) voetbalcompetities online staan. Pas wanneer u echt op zoek gaat naar een bepaald soort weddenschap merkt u dat het aanbod bij Betcenter niet altijd even uitgebreid is. Soms ontbreken er wedopties die u bij andere grote bookmakers wel vindt. Al zijn de standaard 1×2 weddenschappen, over/under weddenschappen en dergelijke wel gewoon aanwezig.

Een platform waar u snel de juiste weddenschap vindt

De website van Betcenter bevat misschien weinig extra functie, maar er zijn genoeg wedders die zich daar niet aan storen. Zoekt u gewoon een bookmaker met een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk platform en bent u verder niet geïnteresseerd in jackpotspellen, Bet Builders, combi boosts of een extra mooi design? Dan is Betcenter echt een prima keuze. Bij deze bookmaker staan de vele sportweddenschappen op één; de rest is tot het minimum beperkt. Het resultaat is dat de website wat sober en eenvoudig oogt. Maar aan de kleuren rood en zwart kunt u wel zien dat u bij Betcenter bent aanbeland.  

Betcenter zet de vele voetbalweddenschappen in het zonnetje zonder dat u afgeleid raakt door allerlei banners, promotieacties en andere randzaken. En dat is natuurlijk een voordeel. Want zo kunt u zich volledig concentreren op het uitzoeken van een perfecte weddenschap. Betcenter maakt die zoektocht nog wat makkelijker met kopjes als ‘vandaag’ en ‘last minute’. Na een snelle check weet u of er wedstrijden op het programma staan die direct uw aandacht verdienen of dat u zich in alle rust op een nieuwe voetbalweddenschap kunt voorbereiden.

Wedden op voetbal kan prima via de Betcenter app

Het duurde eventjes voordat Betcenter zijn gokactiviteiten naar de online wereld verplaatste. Toch handelt de bookmaker niet altijd zo afwachtend. Met de Betcenter app laat het bedrijf namelijk zien dat het weet wat de voetbalwedder van nu belangrijk vindt. U wilt flexibel zijn en op elk moment van de dag een gokje kunnen wagen. Dat kan alleen als de bookmaker u een goede app biedt. Met de kwaliteit van de Betcenter app zit het wel goed. Alles werkt snel en het mobiele platform is net zo overzichtelijk als de gewone website. Bovendien maakt het niet uit of u gaat voor een pre-match of live weddenschap. Of wilt u misschien een uitbetaling aanvragen of gewoon wat quoteringen vergelijken? De Betcenter app is zeer compleet waardoor u met uw smartphone dezelfde gokervaring heeft als met een pc of laptop. De Betcenter app is te downloaden voor Android en iOS.

Een klantvriendelijke helpdesk mét verbeterpunten

Het natuurlijk gebeuren dat u tegen problemen aanloopt wanneer u met uw smartphone in de hand probeert om een voetbalweddenschap te plaatsen. Via de FAQ-pagina biedt Betcenter alvast wat eerste hulp. Vindt u hier geen oplossing, dan is het prettig als u even met een medewerker kunt chatten. Maar helaas, een chatfunctie is niet geïnstalleerd. En dat geldt niet alleen voor de app. Ook via het reguliere platform van Betcenter kunt u niet chatten met de klantendienst. Dat is toch een groot gemis. Gelukkig biedt de bookmaker wel alternatieven. Zo kunt u telefonisch contact opnemen óf een mailtje sturen. Het gebrek aan een live chat moet overigens geen reden zijn om Betcenter links te laten liggen. Via telefoon en e-mail wordt u namelijk heel goed en vriendelijk geholpen door de klantendienst.

Live wedden bij Betcenter, maar zonder live beelden

Er zijn van die momenten waarop u blij bent dat Betcenter u telefonisch snel en vakkundig te woord staat. U wilt snel weer verder met voetbalwedden, want er staan een paar interessante wedstrijden op u te wachten. Zeker als u live gaat wedden, is er geen tijd te verliezen.

Betcenter is gewoon een prima bookmaker als het gaat om live wedden op voetbal. Ligt uw voornaamste focus op live weddenschappen en doet u niets liever dan de wedstrijden van minuut tot minuut te volgen? Misschien kunt u dan beter op zoek naar een ander online wedkantoor. Betcenter heeft namelijk geen livestream en ook zijn er vaak wedopties die ontbreken. Dat neemt niet weg dat er genoeg is om voor te blijven als uw pre-match weddenschappen graag afwisselt met een live weddenschap. Betcenter houdt u zo goed mogelijk op de hoogte van de wedstrijd middels allerlei actuele statistieken. Daarnaast zijn de vele voetbalmatches handig onderverdeeld in aanvangstijden. U ziet in één oogopslag welke wedstrijden de komende 6, 12 en 24 uur gaan beginnen. Dit maakt wederom duidelijk dat Betcenter het platform graag overzichtelijk houdt.

Plezier in voetbalwedden gaat boven winst maken

Bij bookmaker Betcenter staat het plezier in voetbalwedden voorop. Het gebruiksvriendelijke platform in combinatie met een mooie selectie aan voetbalweddenschappen zorgt er bovendien voor dat iedereen zich welkom voelt. En dat klopt, want iedereen van 18 jaar en ouder kan terecht bij Betcenter. De laagdrempeligheid van deze bookmaker is vooral te zien aan de stortingslimiet. Want met een minimale storting van slechts 10 euro bent u al klaar voor uw eerste weddenschap. Er zijn genoeg bookmakers waar de limiet twee keer zo hoog ligt en die daarmee een stuk minder toegankelijk zijn voor voetbalfans die maar af en toe een weddenschap plaatsen.

Dat Betcenter de nadruk legt op het plezier in voetbalwedden, heeft natuurlijk wel een keerzijde. Als u voor deze bookmaker kiest, gaat u namelijk niet voor de hoogst mogelijke winst. De quoteringen zijn zeker niet slecht, maar er is altijd wel een platform te vinden waar de weddenschap meer oplevert. Voor professionele wedders is Betcenter daarom totaal oninteressant.   

Account aanmaken en geldzaken regelen

Bent u zo’n recreatieve wedder die vooral op zoek is naar een betrouwbaar en laagdrempelig wedplatform? Wie weet is Betcenter dan wel de bookmaker voor u! U hoeft zich alleen maar te registreren en een storting te doen en uw eerste voetbalweddenschap bij Betcenter is een feit. Geld storten kan via alle bekende betaalmethodes. Ga voor een betaling via Bancontact of kies voor een storting via Skrill, Neteller, PayPal of Paysafecard. Vanaf uw eerste weddenschap hoopt u natuurlijk dat uw winst snel groeit. Bij Betcenter kunt u altijd kosteloos een uitbetaling aanvragen. Dat scheelt weer, want zo hoeft u niet weken te wachten voordat u zich kunt verheugen op de volgende winstuitkering.