• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Zondag wordt de voetbalmatch RSC Anderlecht – Royal Antwerp FC bekampt in de Jupiler Pro League. Deze match vindt plaats in het Lotto Park Stadion te Brussel. Goesting om straffe bookmakerdeals te scoren? U vind de beste bookmakers odds bij RSC Anderlecht – Royal Antwerp FC op Voetbalwedden.be!

Statistieken RSC Anderlecht – Royal Antwerp FC

RSC Anderlecht en Royal Antwerp FC boekten in hun onderlinge duels zeer verschillende resultaten. In de meest recente uitslagen wist Anderlecht in eigen stadion de winst te pakken. De laatste keer dat de match in Brussel werd afgewerkt, was op 12 mei voorbije kalenderjaar. Paars-wit zegevierde die dag 2-1 van de bezoekers uit Antwerpen. Ook op 13 maart datzelfde jaar pakte Anderlecht drie punten tegen Antwerp FC door met 2-1 te winnen. Het is nog niet heel lang geleden dat Royal Antwerp drie punten meenam uit Brussel. Op 15 september 2019 boekte de Great Old een 1-2 overwinning bij Anderlecht.

Voorbije weekeinde zegevieren beide ploegen in de 22ste speelronde van de Jupiler Pro League. RSCA was op verplaatsing bij RFC Seraing en wist de rode lantaarn met 0-1 te verslaan. Royal Antwerp pakte drie punten in eigen Bosuil Stadion tegen Standard Luik waar het 4-1 werd in het voordeel van Antwerp FC.

Odds RSC Anderlecht – Royal Antwerp FC

De Belgische wedkantoren hebben de quoteringen straf ingeschaald. Zowel in het 1×2 spelsysteem als in de andere wedopties kunt u flink scoren bij een correcte voorspelling. Bij een gelijkspel wordt al tot maximaal 3.60 keer de inleg uitbetaald door de wedkantoren op Voetbalwedden.

Ook bij een zege van Anderlecht willen de bookmakers diep in de buidel tasten. Voetbalwedden vond er quoteringen die oplopen tot maximaal 2.80 keer het speelbedrag!

Als Royal Antwerp FC weet te winnen in het Lotto Park Stadion keren de Belgische wedkantoren tot een maximum van 2.55 keer de inleg uit als u dit ook had voorspeld in de pre-fase.

Speltypen

Er zijn te veel speltypen bij de Belgische wedkantoren om ze allemaal te belichten. Het 1×2 spelsysteem is een hele traditionele manier van het voorspellen van voetbalwedstrijden. Er zijn echter nog veel meer opties om te wedden op uw voetbal favoriet. Ontdek de strafste pre-odds eens in de under/over speelsystemen of maak een winnende weddenschap op het aantal goals die de teams gaan maken. Welke spelers gaan scoren en hoe vaak? Of pak een dubbele kans bij uw bookmaker.

Nog een voorbeeld van een spelstrategie is het resultaat en beide teams scoren. Scoort RSCA en wint het ook de match, dan kunt u tot 5.00 keer uw inleg op deze voorspelling bijschrijven. Een scorend RAFC en winst voor de Antwerpenaren staat bij de bookmaker op maximaal 4.50 keer de inleg ingeschaald. Maak uw deal bij de bookmakers op deze kraker via Voetbalwedden.be!

Voetbalwedden

Er zijn 22 speelronden voorbij in de Belgische Pro League en het wordt langzaam aan al bekend welke ploegen gaan strijden in PO1 en welke teams het moeten doen met een plaatsje in PO2. Dat maakt het Voetbalwedden een pak overzichtelijker.

Heeft u goesting om te voorspellen hoe de match Anderlecht – Antwerp FC verloopt of gaat u wedden op de ploeg die volgens u kampioen gaat worden? Welke weddenschap u ook maakt speel mee via de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden en u weet dat u speelt bij betrouwbare bookmakers.

Datum en tijdstip RSC Anderlecht – Royal Antwerp

De match RSC Anderlecht – Royal Antwerp FC zal op zondag 29 januari worden afgewerkt. De aftrap zal om 13:30 uur zijn in het Lotto Park Stadion. Wedden in de pre-fase kan totdat de match echt begint. Daarna kunt u uw geluk beproeven met het live voorspellen van de match. Meer informatie over wedden op voetbal en de beste bookmakerdeals vindt u op Voetbalwedden.be!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.