• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze week barst het nieuwe seizoen van de UEFA Nations League los. De eerste match wordt woensdag. De Rode Duivels komen vrijdag 3 juni in actie. In Brussel ontvangt de ploeg van bondscoach Roberto Martinez het Nederlands elftal aan. De bookmakers pakken flink uit bij dit Nations League duel België – Nederland. Bent u erbij om de hoogst mogelijke quoteringen te rapen via Voetbalwedden

Statistieken België – Nederland

In Groep 4 van de UEFA Nations League treffen België en Nederland elkander al in de eerste speelronde. In deze poule zijn ook Polen en Wales opgenomen. Het duel tussen de Rode Duivels en de Oranje Leeuwen vindt plaats in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel.

De laatste keer dat de teams uit de Lage Landen tegen elkaar speelden, was in oktober 2018. De ploegen waren aan elkander gewaagd. Het was een oefenduel en werd toen 1-1 dankzij treffers van Dries Mertens en de Nederlander Arnaut Danjuma Groeneveld. In 1998 ging het voor de laatste keer wel ergens om. De teams speelden toen tegen elkaar in de WK kwalificaties. Het Nederlands elftal wist in eigen huis met 3-1 te winnen van ‘onze jongens’. De match in Brussel werd vervolgens een 0-0 gelijkspel.

De UEFA Nations League wordt voor de derde keer gehouden. In de eerste editie zegevierde Portugal. De Portugezen wonnen de finale van onze noorderburen met 1-0. Voorbije seizoen was het Frankrijk de Nations League wist te winnen.

Odds België – Nederland

De pre-odds in het 1×2 spelsysteem zijn het hoogst ingedeeld bij een puntendeling. De online bookmakers keren tot maximaal x3.50 keer de inleg aan u uit als het een gelijkspel wordt in Brussel.

Nog een straffe pre-odd vindt u bij een zege van het Nederlands elftal. Als onze buren komen zegevieren, dan kan u dat tot maximaal x3.20 keer de inleg opleveren.

Een overwinning van De Rode Duivels is in de pre-match fase goed voor een maximale bookmakers uitkering oplopend tot maar liefst x2.27 keer het ingelegde speelbedrag. Een verdubbeling van uw inleg en dat komt niet vaak voor in matches van onze Belgische voetbalvrienden.

Speltypen

Wilt u nog meer hoge odds in de pre-fase ontdekken? Op de bookmakerspagina van Voetbalwedden staan veel betrouwbare wedkantoren die ferme speltypen aanbieden. Voorspel de correcte score waarin de odds oplopen tot maximaal x90.00 keer uw inleg. Pak uw kans op een hoge quotering als u voorspelt dat beide teams gaan scoren. Bij ja staat een odd van x1.69 keer de inleg genoteerd. Bij nee krijgt u tot x2.05 keer uw speelbedrag retour gestuurd.

Voorspel het aantal goals in het under/over of handicap spelsysteem. Vele wedkantoren hebben nu extra hoge quoteringen of bookmakers-specials voor u paraat staan. Bent u te laat om te wedden in de pre-fase? Geen nood, speel mee via live betting. Zo kunt u tijdens de wedstrijd wedden op België – Nederland en de dan geldende straffe odds scoren.

Voetbalwedden

Voetbalwedden streeft naar verantwoord en veilig wedden op populaire sporten als voetbal. We hebben de betrouwbaarste en eerlijkste Belgische wedkantoren voor u geselecteerd. Hierdoor weet u zeker dat u veilig kunt wedden op voetbalmatches in onder andere de Nations League. Check via Voetbalwedden wat de odds waard zijn en maak de beste bookmakersdeals.

Datum en tijdstip België – Nederland

De Nations League wedstrijd België – Nederland wordt op vrijdag 3 juni gespeeld om 20:45 uur. Het duel zal gehouden worden in het Koning Boudewijn Stadion te Brussel. De match voorspellen doet u veilig en eerlijk bij de wedkantoren op Voetbalwedden.be! Scoor ferme bookmakers-specials, zet in op uw favoriete speltypen of speel mee via live betting. Bent u straks aan het feest doordat u de juiste primus heeft voorspelt? Wij hebben alvast een pak goesting in deze Lage Landen derby. Speelt u ook mee?

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.