Welkom bij Voetbalwedden.be

Momenteel niet toegestaan

Vanaf 1 juli is het volgens de Belgische regelgeving niet toegestaan om kansspelreclame weer te geven. Daarom is de toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. We bieden echter een alternatief voor Nederlandse bezoekers. U kunt terecht op VoetbalGokken.nl, waar u een overzicht van verschillende Nederlandse bookmakers kunt vinden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

  • De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Een bookmaker is soms meer dan een bookmaker alleen. Dat merkt u wel als u zich inschrijft bij Bingoal. Op de social media van deze bookmaker is namelijk een echte community gecreëerd voor liefhebbers van sport- en vooral voetbalweddenschappen. U leest er meer over bonusacties, verhoogde quoteringen en wedstrijden die u niet mag missen. Ook kunt u contact houden met andere voetbalfans. Dat maakt het online wedden op voetbal opeens niet zo’n eenzame hobby meer!

Dit moet u regelen voordat u bij Bingoal kunt wedden

U kent Bingoal vast wel van de 450 verkooppunten die verspreid over het land te vinden zijn. Het is wel duidelijk: Bingoal is geen onbekende in de Belgische gokwereld. Sinds de bookmaker een officiële F+ licentie heeft ontvangen van de kansspelcommissie, zijn de activiteiten deels verlegd naar de online gokwereld. Wilt u wedden via het online platform van Bingoal, dan moet u eerst een account aanmaken. De website is zo ingericht dat u bijna niet om de registratieknop heen kunt. Dat scheelt u weer een zoektocht. Als u het registratieproces start, bent u bovendien binnen een paar minuten klaar. Vanaf dat moment bent u de eigenaar van een Bingoal spelersaccount en kunt u geld gaan storten. 

Bingoal werkt met een minimale storting van 10 euro. Hiermee maakt het de bookmaker het voetbalwedden behoorlijk laagdrempelig. Geld storten kan onder andere via Bancontact, Paysafecard en de e-wallets Skrill en Neteller. Betaalt u graag via Paysafecard, houd er dan rekening mee dat bij elke storting 2% aan transactiekosten in rekening wordt gebracht. Dat betekent dat u 2% minder speelgeld heeft en dus ook minder winst kunt maken. Over winst gesproken… zodra u 30 euro bij elkaar heeft, mag u een uitbetaling aanvragen. Bingoal houdt u netjes op de hoogte als de uitbetaling is verwerkt. Het geld staat doorgaans binnen 3 werkdagen op uw rekening, en daarmee doet Bingoal niet onder voor andere grote bookmakers.

Veel competities, maar niet de beste quoteringen

Met voldoende geld in uw account staat niets meer in de weg tussen u en uw eerste weddenschap. Als u door de lijst met voetbalcompetities en toernooien struint, merkt u wel dat Bingoal behoorlijk veel variatie aanbiedt. Alle standaard competities en toernooien zijn aanwezig. Van de Champions League tot de Engelse Premier League en de Braziliaanse Serie A: u hoe hoeft niets te missen. Daarnaast zijn er ook heel wat kleinere competities aanwezig. Want waarom zou u geen geld willen verdienen aan de Servische Superliga of de Saoedische Pro League? Het is wel zaak dat u de juiste weddenschappen eruit haalt. De quoteringen zijn namelijk niet altijd heel hoog. Bingoal is wat dat betreft het wat minder gulle broertje van Unibet. De quoteringen liggen soms gelijk aan deze bookmaker, maar vaak zitten ze er net onder. Gelukkig is er een reden waarom Bingoal wél interessant is voor u als voetbalwedder. De bookmaker richt zich namelijk vol overgave op het Belgische voetbal.

Bookmaker Bingoal zet vol in op Belgisch voetbal

De voetbalwereld heeft heel wat interessante competities en toernooien om op te wedden. Maar hoe spannend de Spaanse La Liga of Italiaanse Serie A ook is, soms gaat er niets boven wedden op Belgisch voetbal. U bent ongetwijfeld opgegroeid met de Eerste Klasse A en misschien zit u zelfs elke week in het stadion om live te zien hoe uw club (hopelijk) de winst binnensleept. Of anders volgt u vast de live wedstrijden of samenvattingen op tv. Al die uren die u in het kijken van het Belgische voetbal heeft gestoken, betalen zich bij Bingoal weer uit. De bookmaker heeft namelijk een heuse Belgian Corner ingericht, waar allerlei weddenschappen staan die zich richten op de Belgische sportwereld. Zo kunt u hier bijvoorbeeld wedden op de speler die er aan het einde van het seizoen vandoor gaat met de Gouden Schoen.

Bookmaker Bingoal is absoluut niet zuinig als het gaat om voetbal van eigen bodem. Wedden op de Pro League of Eerste Klasse B? Natuurlijk is dat mogelijk! En uiteraard is er ook volop aandacht voor de bekerwedstrijden. Bij veel online bookmakers houdt de aandacht voor Belgisch voetbal hier op. Maar Bingoal laat zien dat het zich niet voor niets in de markt heeft gezet als de enige 100% Belgische operator in sportweddenschappen. Er is namelijk nog veel meer voetbal uit eigen land om op te wedden. Zet uw geld eens in op de wedstrijden uit de Eerste Klasse Amateurs of voorspel welke club daar het kampioenschap binnenhaalt. Ook dit soort voetbalcompetities herbergen heel wat interessante weddenschappen.

Mobiel wedden, maar dan zonder app

Met al die aandacht voor Belgisch voetbal wilt u eigenlijk geen weddenschap missen. Maar u bent nu eenmaal niet altijd thuis als er een spannende wedstrijd op het punt van beginnen staat. Zeker als u het Belgische voetbal graag combineert met live wedden op de Champions League, Premier League, Bundesliga en de Primera División, dan zijn er genoeg momenten waarop u afhankelijk bent van uw telefoon. Helaas moet u het dan doen met de mobiele website van Bingoal. Een app is er nog niet, en het ziet er niet naar uit dat dat snel gaat veranderen. Voor voetbalfans die veel gebruikmaken van hun smartphone als ze wedden, is dat toch een groot minpunt. Een mobiele versie van de website is nu eenmaal wat onstabieler en trager dan een goed ontwikkelde app. Er valt dus nog terrein te winnen door Bingoal.

Een prima bookmaker voor live wedden op voetbal

Het ontbreken van een eigen app is echt een gemis, zeker als je weet dat de bookmaker alles perfect heeft ingericht voor een live weddenschap. Op de pagina met live wedstrijden moet u meteen al een keuze maken. Gaat u voor een voetbalmatch die rechtstreeks wordt uitgezonden of vindt u het tijdstip van beginnen veel belangrijker? Het antwoord op die vraag bepaalt of u uw zoektocht naar de perfecte live wedstrijd begint bij de kalender, het algemene overzicht of in het Live Stream Center.

In de kalender staat per dag en per uur precies aangegeven welke wedstrijden allemaal beginnen. Bingoal heeft alleen niet de moeite genomen om orde te creëren. De voetbalwedstrijden staan gewoon tussen de tennis-, basketbal- en snookerwedstrijden die op hetzelfde tijdstip van de dag gepland staan. Dat maakt het toch lastig om snel de juiste wedstrijd te vinden. Ook in het algemene overzicht heerst enige chaos. Hier vindt u alle wedstrijden die op dat moment bezig zijn, inclusief actuele stand, de verstreken tijd en de quoteringen van een 1×2 weddenschap. Alle informatie is aanwezig, maar het was wel handig geweest als er in de lijst een wat duidelijker onderscheid was gemaakt tussen de verschillende competities. Ondanks dat de orde soms ontbreekt, is Bingoal een prima bookmaker voor live wedden op voetbal. Dat komt vooral door het Live Stream Center, waar u alle voetbalwedstrijden vindt die rechtstreeks via de website te zien zijn. De kwaliteit van de beelden is prima, dus u hoeft helemaal niets van de match te missen. Heeft u toch wat extra informatie nodig? De match tracker houdt precies bij hoeveel hoekschoppen, kaarten en blessures de voorgaande speelminuten hebben opgeleverd.

Houd zelf de controle met crowd betting en odds requests

Bingoal is echt zo’n bookmaker die zijn eigen koers probeert te varen. Dat blijkt al uit het feit dat er extra veel aandacht is voor Belgisch voetbal. Maar dat is niet het enige. De bookmaker probeert zich namelijk ook te onderscheiden door crowd betting en odds requests aan te bieden.

Crowd betting bij Bingoal betekent dat u uw krachten voor eventjes bundelt met die van andere voetbalwedders. Gezamenlijk gaat u dan op jacht naar de jackpot. De hoogte van de jackpot kan behoorlijk verschillen. Sommige crowd bets leveren voor de totale groep een bedrag van 5.000 euro op, maar u kunt ook met zijn allen spelen voor het miljoen. U kunt deelnemen door een ticket te kopen óf u bombardeert uzelf tot aanvoerder. Dat kan slim zijn, want zo houdt u zelf de controle over de jackpotweddenschap. Zelf de controle houden is sowieso een belangrijk punt bij Bingoal. Aan de hand van de hashtag #OddsRequest mag u bij deze bookmaker namelijk uw voorkeur voor een nieuwe weddenschap uitspreken. Als de bookmaker uw aanvraag goedkeurt, kan het wedden beginnen. Misschien gaat Bingoal in de toekomst nog wel meer van dit soort eigenzinnige opties aan het platform toevoegen.

Contact opnemen kan alleen via het contactformulier

Al dit soort unieke wedopties roepen soms vragen op. Dan is het erg prettig als er een goed bereikbare klantendienst is. Helaas is de klantenservice niet het sterkste punt van deze bookmaker. Met de professionaliteit en klantvriendelijkheid is weinig mis, maar de bereikbaarheid kan een stuk beter. Als u wilt bellen of chatten, heeft u pech. Bingoal is alleen te bereiken via het contactformulier op de website. In deze tijd waarin de toegankelijkheid van bedrijven zo extreem belangrijk is geworden, is alleen zo’n contactformulier toch wat weinig. Het is te hopen dat Bingoal snel een chatfunctie op de website in gaat bouwen.

Details

Algemene informatie
Websitewww.bingoal.be
Mobiele app iOS / Android
LicentieKansspelcommissie
Storten en opnemen
Bancontact
CreditCard Visa
CreditCard MasterCard
Bankoverschrijving
HiPay
OpnemenBinnen 3 dagen
Klantenservice

Veel gestelde vragen

Welke voordelen biedt Bingoal mij als bookmaker?

Bingoal is als ‘online’ bookmaker misschien niet direct de eerste naam waaraan je denkt wanneer je op internet een voetbalweddenschap wilt plaatsen. Toch vinden wij dat Bingoal.be met een leuke en goedwerkende gokwebsite toch een hoop te bieden heeft. Zo zet Bingoal bijvoorbeeld full focus in op Belgisch voetbal en heeft het een prima werkend live weddenschappen mogelijkheid voor haar spelers. En wat dacht je van crowd betting en odds requests?

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.