Welkom bij Voetbalwedden.be

Momenteel niet toegestaan

Vanaf 1 juli is het volgens de Belgische regelgeving niet toegestaan om kansspelreclame weer te geven. Daarom is de toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. We bieden echter een alternatief voor Nederlandse bezoekers. U kunt terecht op VoetbalGokken.nl, waar u een overzicht van verschillende Nederlandse bookmakers kunt vinden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

  • De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Het Eurotiercé platform is kleurrijk en uitnodigend. Dit is een mooie plek om te gaan wedden op voetbal! Het feit dat de website volledig Vlaamstalig is, helpt ook mee. Zelfs de verschillende voetbalweddenschappen staan met een mooie Vlaamse zin omschreven. Hierdoor is het meteen duidelijk waar u uw geld op inzet. Een eigen app is helaas nog niet aanwezig. Voorlopig moet u het doen met de mobiele versie van de website. Is dit het enige nadeel van bookmaker Eurotiercé? Lees verder en u ontdekt het vanzelf!

Eurotiercé is meer dan alleen een specialist in paardenrennen

Wie weleens geld inzet op paardenraces, is ongetwijfeld bekend met Eurotiercé. Dit gokbedrijf is in 2006 opgericht op initiatief van de Nationale Federatie voor Belgische Koersen. Logisch dus dat Eurotiercé bekendstaat als een echte specialist in paardenrennen. Het wedplatform is opgericht met het idee om het wedden op paarden transparanter, eerlijker en aantrekkelijker te maken. Toch duurde het nog twee jaar voordat die visie concrete vormen aannam en de website daadwerkelijk werd gelanceerd. Sinds 2008 kunt u bij Eurotiercé wedden op Belgische paardenkoersen, al kijkt de bookmaker tegenwoordig ook graag buiten de eigen landsgrenzen. Vooral de samenwerking met de Franse PMU is een belangrijke stap geweest voor Eurotiercé. Sinds die samenwerking in 2011 van de grond kwam, mag de bookmaker weddenschappen aanbieden bij alle paardenraces die op Frans grondgebied worden verreden. Nantes, Deauville, Pau of Vincennes: met races op dit soort beroemde renbanen is Eurotiercé een waar walhalla voor liefhebbers van de paardensport.

Wedden op paardensport wordt van oudsher al gedaan. Wat dat betreft borduurt Eurotiercé dus voort op een mooie traditie. Maar qua populariteit is het paardenrennen inmiddels ingehaald door voetbal en andere sporten. En dat weten ze bij Eurotiercé natuurlijk ook! Om mee te kunnen profiteren van de groeiende interesse in sportweddenschappen, heeft de bookmaker zijn aanbod flink uitgebreid. In 2014 kwam er een heus sportsbook, naast de al bestaande pagina met paardenweddenschappen. Dankzij dit sportsbook kunt u bij Eurotiercé tegenwoordig wedden op een kleine 25 verschillende sporten. Voetbal speelt daarbij uiteraard een belangrijke rol.  

Waar kunt u als voetbalfan allemaal op wedden?

Paardensport is de eerste liefde van bookmaker Eurotiercé. Dat is wel te merken als u zich in het overige wedaanbod verdiept. Er zijn heel wat voetbalwedstrijden- en weddenschappen om uit te kiezen, maar het aanbod blijft toch achter bij dat van andere grote bookmakers. Natuurlijk, u kunt gewoon geld inzetten op de Champions League, Copa América of het EK voetbal. Of wedt u liever op de Premier League, Serie A of de Duitse Bundesliga? Het kan bij Eurotiercé allemaal. Liefhebbers van Belgisch voetbal hebben ook de keuze. Tijdens het voetbalseizoen kunt u namelijk wedden op de Jupiler Pro League, Proximus League en de Croky Cup.

Zo op het eerste oog is er weinig mis met het wedaanbod voor de voetbalfans. Maar wie aan het vergelijken gaat, ontdekt al snel dat het aanbod bij veel andere bookmakers wat uitgebreider is. Bij de Europese voetbalcompetities heeft Eurotiercé gemiddeld zo’n 85 verschillende wedopties online staan, terwijl de grootste gokbedrijven gemakkelijk boven de 100 of 110 weddenschappen uitkomen. Dat hoeft overigens geen probleem te zijn, want alle standaard wedopties zijn bij Eurotiercé gewoon aanwezig.

Een jackpotspel met bescheiden prijzenpot

Eurotiercé is inmiddels op een bescheiden manier begonnen met het aanbieden van jackpotrasters voor voetbalfans. Bij dit soort rasters maakt de bookmaker een kleine selectie uit de vele interessante duels van de Europese competities. Daarna bent u aan zet. Van alle geselecteerde wedstrijden moet u aangeven wie de winnaar wordt. Of denkt u aan een gelijkspel? Komen al uw voorspellingen uit, dan wint u de jackpot

Er zijn meer bookmakers die deze jackpotrasters aanbieden, waaronder Bet777 en Betfirst. Wie het jackpotspel van Eurotiercé vergelijkt met dat van Bet777 of Betfirst, raakt toch een beetje teleurgesteld. De te winnen jackpot ligt namelijk een heel stuk lager. Bij Betfirst kunt u zich verheugen op een geldbedrag dat ergens tussen de 1500 euro en het miljoen (!) ligt. Ook bij Bet777 kunt u flink binnenlopen als u alle geselecteerde wedstrijden juist voorspelt. Hier loopt de jackpot op tot het mooie bedrag van 77.777 euro. Als Eurotiercé uw bookmaker wordt, dan moet u dit soort hoge winsten vergeten. De jackpotrasters zijn hier goed voor 100, 350 of 500 euro. Dat valt erg tegen als u zich bedenkt dat u alsnog vijf, acht of tien wedstrijden goed moet voorspellen. Het is dus mooi dat Eurotiercé een jackpotspel aanbiedt, maar de uitvoering kan absoluut beter.

Dit valt er bij Eurotiercé te verdienen

Bij het jackpotspel van Eurotiercé valt vooralsnog minder te verdienen dan bij bijvoorbeeld Bet777 en Betfirst. Maar hoe zit het met de overige voetbalweddenschappen?

Iedereen die hoopt dat Eurotierc√© het lage jackpotbedrag compenseert met hoge quoteringen,¬†heeft pech. Kijk maar naar de wedstrijd tussen KV Mechelen en Standard Luik (Jupiler Pro League, seizoen 2019/2020). Eurotierc√© zet de quoteringen bij een 1√ó2 weddenschap op 2.85 (1), 3.50 (x) en 2.27 (2). Concurrent Betfirst zit duidelijk hoger met quoteringen van 2.95 (1), 3.60 (x) en 2.35 (2). Dat verschil zien we ook bij andere competities en wedstrijden.¬†Liefhebbers van Spaans voetbal wedden natuurlijk graag op de Primera Divisi√≥n. De wedstrijd Sevilla ‚Äď Athletic Bilbao (2019/2020) levert bij Eurotierc√© quoteringen op van 1.58 (1), 3.70 (x) en 5.50 (2). Bij Unibet valt een stuk meer te verdienen dankzij de quoteringen van 1.65 (1), 3.80 (x) en 5.50 (2).¬†Deze twee voetbalwedstrijden laten precies zien hoe Eurotierc√© zich verhoudt tot andere bookmakers. Dit is geen platform waar u naartoe gaat voor de hoogst mogelijke winst.

Veel statistieken, maar helaas geen livestream

Op de website van Eurotiercé is natuurlijk plek ingeruimd voor live wedden op voetbal. Wilt u zo snel mogelijk aanhaken bij wedstrijden, dan biedt het tijdschema op de homepage uitkomst. Daar ziet u in één oogopslag welke wedstrijden eraan zitten te komen en hoe laat ze precies beginnen. Eurotiercé schept niet alleen orde in de wedstrijden van vandaag. In de overzichtelijke kalender staan alle live voetbalwedstrijden handig op dag gerangschikt zodat u weet wanneer u in moet loggen om op dat ene spannende duel te wedden.

Eurotiercé doet er alles aan om het live wedden zo interessant mogelijk te maken. Bij veel voetbalwedstrijden is bijvoorbeeld de cash-out optie beschikbaar. Deze wedstrijden zijn snel te herkennen aan het euroteken. Daarnaast geven de vele statistieken een handig inkijkje op de wedstrijd die komen gaat of net begonnen is. Aan de hand van grafieken, percentages, gemiddelden en andere gegevens geeft Eurotiercé een uitgebreid inkijkje in de kansen van de teams. Hierdoor kunt u zelfs gaan wedden op competities die u zelden volgt en waar u dus weinig kennis van heeft. Ook tijdens de wedstrijd verschijnen er allerlei actuele statistieken op uw scherm. Met al die informatie probeert de bookmaker dat ene grote gemis te compenseren. Eurotiercé heeft namelijk geen livestream op de website staan. Voor uw live voetbalweddenschappen bent u aangewezen op de grafische weergave van de wedstrijd.

Eurotiercé klantendienst: live chat en telefoonnummer ontbreken

Wedden op voetbal kan soms wat vragen oproepen. Dan is het erg handig als de bookmaker een uitgebreide FAQ-pagina op de website heeft staan,¬†het liefst handig ingedeeld in categorie√ęn. Eurotierc√© beschikt inderdaad over zo‚Äôn FAQ-pagina.¬†Maar deze is helaas minder uitgebreid dan bij sommige andere bookmakers.¬†Hierdoor mist u soms essenti√ęle informatie over promotieacties, stortings- en uitbetalingslimieten, accountbeheer en andere zaken die met online wedden op voetbal te maken hebben.¬†Als u toch een antwoord wilt, zit er maar √©√©n ding op: contact opnemen met de klantendienst.

Op het moment dat u hulp nodig heeft, ontdekt u meteen de tekortkomingen van bookmaker Eurotiercé. Want waar is die handige live chat? En waar staat ergens een telefoonnummer van de bookmaker zodat u rustig met een medewerker kunt overleggen? Eurotiercé heeft niets van dit alles. Zelfs een e-mailadres is niet bekend. Er staat alleen een contactformulier op de website, dat u zo volledig mogelijk moet invullen. Vervolgens is het afwachten. Het is te hopen dat u snel antwoord krijgt, maar de helpdesk van Eurotiercé is nu eenmaal niet 24/7 bemand.

Eurotiercé is een bookmaker met plus- en minpunten

Eurotierc√© is de perfecte bookmaker voor iedereen die het wedden op paardenraces graag combineert met andere sportweddenschappen. Bent u alleen ge√Įnteresseerd in voetbal, dan is de kans groot dat u bij een ander online wedkantoor uitkomt.¬†Eurotierc√© kan op veel vlakken namelijk niet opboksen tegen concurrenten als Unibet, Betfirst en Bet777. Gelukkig¬†kunt u bij Eurotierc√© wel volledig legaal een weddenschap plaatsen. De bookmaker beschikt over een F+ vergunning van de Belgische kansspelcommissie en dat geeft u de garantie dat u veilig aan het wedden bent. Al hebben de grootste concurrenten op de Belgische gokmarkt diezelfde F+ vergunning in handen.

Besluit u toch een account aan te maken bij Eurotiercé? Met een storting van 15 euro bent u klaar voor uw eerste weddenschap. Geld storten kan onder andere via Bancontact, HiPay en Paysafecard. Eurotiercé laat helaas geen e-wallets zoals Skrill en Neteller toe. Een groot pluspunt van deze bookmaker is de snelle uitbetaling. Het geld staat binnen twee tot drie dagen na uw uitbetalingsaanvraag al op uw rekening.

Details

Algemene informatie
Websitewww.eurotierce.be
Mobiele app iOS / Android
LicentieKansspelcommissie
Storten en opnemen
Bancontact
CreditCard Visa
CreditCard MasterCard
Bankoverschrijving
HiPay
OpnemenBinnen 3 dagen
Klantenservice

Veel gestelde vragen

Kan ik bij Eurotiercé ook gokken op voetbal?

Eurotiercé is meer dan alleen een wedkantoor waarbij je terecht kunt voor wedden op paardenraces. Eurotiercé biedt naast paardenwedden ook weddenschappen voor andere sporten, waarbij voetbalweddenschappen duidelijk de boventoon voeren. Wil je echt volledig op voetbalwedstrijden wedden en heb je geen interesse in gokken op paardenraces? Waarschijnlijk kies je dan eerder voor één van de Belgische bookmakers waarbij een breder aanbod in weddenschap wordt geboden.

Een spelersaccount openen bij Eurotierc√© is volledig gratis. Wel heeft Eurotierc√© als voorwaarde dat je een minimaal saldo van ‚ā¨15 op je account beschikbaar hebt voor je weddenschappen.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor Belgi√ę. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.