• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Voetbalkennis is essentieel voor het winnen van een weddenschap. Maar zelfs de grootste experts hebben nog steeds flink wat geluk nodig om hun bankroll te laten groeien. Wat dat betreft is het klavertje vier in het logo van Golden Palace al een goede binnenkomer. Dit is een gokplatform dat hopelijk extra geluk brengt. Golden Palace biedt in ieder geval genoeg keuze om elke week de meest interessante voetbalweddenschappen aan te gaan. En als sponsor van onder andere KV Kortrijk en KV Mechelen zit het met de liefde voor Belgisch voetbal wel goed. Dompel u onder in de wereld van Golden Palace en ontdek of deze bookmaker in uw lijstje met favorieten thuishoort!

Terug naar de basis met Golden Palace

Het sportsbook van deze bookmaker doet de naam Golden Palace eer aan. Overal waar u kijkt zijn gouden details die de website een extra chique uitstraling moeten geven. De kleur goud is ook meteen het enige waardoor dit platform de aandacht trekt. Voor de rest oogt de Golden Palace website vrij eenvoudig en alleen de meest essentiële informatie is te zien. Een lijst met sporten, de belangrijkste wedstrijden/weddenschappen en een wedbriefje: daar moet u het bij Golden Palace mee doen. Er is geen plek voor jackpotspellen en ook wedtips ontbreken. Zelfs voor een Bet Builder, waarbij u naar eigen inzicht meerdere weddenschappen binnen één voetbalmatch kunt aangaan, is bij deze bookmaker nog geen plek. Golden Palace gaat vooral terug naar de basis, waarbij een lange lijst met voetbalweddenschappen en natuurlijk de nodige statistieken de hoofdrol spelen.

Door de wat eenvoudige opzet is het niet erg uitnodigend om uren op het Golden Palace platform door te brengen. Maar misschien bent u dat ook niet van plan. Als u gewoon snel op zoek wilt naar een goede voetbalweddenschap dan heeft deze bookmaker u genoeg te bieden. De website is namelijk erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Bovendien is de volledige website in het Vlaams waardoor iedere voetbalwedder tot in detail op de hoogte is van wat er moet gebeuren.

Een platform met veel competities en wedopties

Golden Palace is actief bezig om de harten van Belgische voetbalfans te veroveren. Dat is wel te zien aan de samenwerking met clubs als KV Kortrijk, KV Mechelen en Royal Antwerp. Met al die sponsordeals kan het niet anders dan dat er bij Golden Palace veel aandacht is voor de Jupiler Pro League, Proximus League en de Croky Cup. Elke wedstrijd is te volgen met tientallen verschillende weddenschappen. Wissel de standaard wedopties ook eens af met weddenschappen als:

  • KV Oostende wint minstens een helft
  • Standard Luik houdt een schoon doel
  • No Bet bij winst voor Club Brugge
  • Royal Antwerp multigoals

Kortom, als u voor Golden Palace kiest dan kunt u steeds weer afwisselen met nieuwe wedopties. De uitgebreide statistieken helpen u om de juiste keuze te maken. Zo ziet u hoeveel percentage een club kans heeft om de wedstrijd te winnen en hoe het ervoor staat met de huidige vorm. Dit is ideaal voor een 1×2 weddenschap. Ook duikt Golden Palace in de onderlinge duels uit het verleden, waarbij de bookmaker soms zelfs twintig jaar teruggaat. Of kijk naar het gemiddelde aantal doelpunten per wedstrijd, dat Golden Palace handig uitwerkt per speler. Wedt u graag op Belgische voetbal dan komt u qua statistieken en informatie in ieder geval niets te kort. Natuurlijk houdt uw interesse in voetbal niet op bij de landsgrenzen. Van Engeland tot Algerije, van Colombia tot India en van Rusland tot de Verenigde Arabische Emiraten: Golden Palace zet de hele voetbalwereld voor u open.

Bij het live wedden ontbreekt er wat

Voor uw pre-match weddenschappen biedt Golden Palace alles wat u van een bookmaker mag verwachten. Maar hoe zit het met live wedden op voetbal?

Natuurlijk is er in het sportsbook van Golden Palace ook plek gereserveerd voor liefhebbers van live weddenschappen. U ziet direct welke voetbalwedstrijden op dat moment bezig zijn, wat de actuele stand is en hoe hoog de quoteringen staan bij de populairste weddenschappen. Zo kunt u snel beslissen of er een wedstrijd aan de gang is die echt uw aandacht verdient. Neemt u liever iets langer de tijd om een goede live match uit te zoeken? Op dat moment merkt u dat bij Golden Palace het overzicht een beetje ontbreekt. Er is namelijk geen kalender waar precies op staat welke voetbalwedstrijden er vanavond of morgen allemaal om 18.00 uur, 20.30 uur en 21.00 uur beginnen. U moet zich eerst bedenken op welke competitie u wilt wedden en om hoe laat de match ongeveer moet starten voordat u te zien krijgt wat de opties zijn. Zonde, want vooral met live weddenschappen kan het interessant zijn om u gewoon eens te laten verrassen door het speelschema van de dag. Daarnaast komt u ook geen livestream tegen op de website. U moet dus op zoek naar andere kanalen als u live wilt wedden én tegelijkertijd de wedstrijd wilt zien.

Stel uw winstverwachtingen bij als u kiest voor Golden Palace

Iedereen heeft zijn eigen wensen voor een bookmaker. Wilt u het wedden op voetbal zo professioneel mogelijk aanpakken, dan zijn de quoteringen natuurlijk van essentieel belang. In vergelijking met andere bookmakers is Golden Palace niet bepaald een positieve uitschieter. Kijk maar eens naar deze wedstrijd tussen Standard Luik en KV Oostende (seizoen 2019/2020). Voor een 1×2 weddenschap staan de quoteringen bij Golden Palace op 1.37 (1), 5.00 (x) en 7.60 (2). Concurrent Betfirst zit duidelijk hoger met getallen als 1.38 (1), 5.15 (x) en 7.75 (2). Zelfs Unibet is voor veel wedders een aantrekkelijkere keuze met quoteringen van 1.35 (1), 5.10 (x) en 9.00 (2). En dat terwijl bookmaker Unibet niet bepaald bekendstaat om de hoge winsten die u er als voetbalwedder kunt behalen. De wedstrijd tussen Standard Luik en KV Oostende is geen uitzondering. Hierdoor is Golden Palace geen favoriet onder highrollers. Maar als u zaken als veiligheid en een groot wedaanbod belangrijker vindt dat zoveel mogelijk winst maken, dan moet u deze bookmaker zeker niet uitsluiten.

Veilig geld storten, maar pas op als de winst groeit

Golden Palace is zeker geen nieuwkomer in de gokwereld. Het bedrijf heeft al meer dan 55 jaar ervaring in het aanbieden van allerlei soorten gokspellen en weddenschappen. In België is Golden Palace zelfs een van de marktleiders op het gebied van sportwedden. Dat is natuurlijk niet voor niets. Golden Palace is gewoon een betrouwbare plek waar u zonder problemen geld kunt storten en uw privégegevens kunt achterlaten. De Belgische kansspelcommissie heeft in ieder geval veel vertrouwen in het gokbedrijf, wat heeft geresulteerd in een B+ en F+ vergunning voor onze gokmarkt. U bent dus volledig legaal aan het wedden als Golden Palace uw bookmaker is.

Voordat er echt sprake is van een eerste weddenschap, moet u uw geldzaken op orde hebben. Oftewel, het is tijd om een bedrag in uw account te storten! Golden Palace accepteert stortingen via Bancontact, Paysafecard, HiPay Secure en Golden Card. Dat laatste is de eigen betaalkaart van bookmaker Golden Palace. Het aantal betaalopties is misschien wat beperkt, maar dat komt grotendeels door de strenge regels die de Belgische kansspelcommissie tegenwoordig stelt. Als u een uitbetaling aanvraagt, heeft u sowieso geen keuze. Een paar dagen nadat u een uitbetalingsaanvraag indient, stort Golden Palace het geld namelijk automatisch op uw bankbankrekening. Met een minimale uitbetaling van slechts 10 euro hoeft u nooit lang te wachten voordat u de winst kunt laten uitkeren. Ook een pluspunt: uitbetalingen zijn bij deze bookmaker altijd gratis. Pas wel op als u met grote bedragen wedt en de winst snel oploopt. Golden Palace houdt iedereen scherp in de gaten, en met te hoge winstbedragen legt deze bookmaker u gewoon een persoonlijke limiet op.

Een klantvriendelijke helpdesk met beperkte bereikbaarheid

Golden Palace is echt zo’n bookmaker die kan bouwen op heel wat ervaring. Een gokbedrijf kan natuurlijk niet tientallen jaren bestaan zonder een klantvriendelijke instelling. Juist daarom valt de klantendienst van Golden Palace wat tegen. Er is niets mis met de professionaliteit en vriendelijkheid van de medewerkers die u moeten helpen. Maar als het aankomt op de bereikbaarheid, dan valt er nog veel terrein te winnen. Golden Palace is alleen te contacteren via e-mail. Dat is toch een beetje achterhaald. Want hoe makkelijk is het om een chatvenster op te starten en even snel met een medewerker te overleggen? Helaas is deze functie nog niet aanwezig bij deze bookmaker. Een FAQ-pagina kan ook al heel wat vragen beantwoorden. Het is daarom erg jammer dat zo’n pagina nog niet aan het platform van Golden Palace is toegevoegd. Via e-mail krijgt u gelukkig wel binnen twee uur antwoord, als u tenminste tussen 9.00 uur en 22.00 uur contact opneemt. Buiten die uren is de Golden Palace klantendienst gesloten.

Golden Palace is nog niet klaar om de wereld te veroveren

Bookmaker Golden Palace is vooral actief in België. Er ontbreken vooralsnog ook te veel elementen om de rest van de gokwereld te veroveren. Geen live chat, geen livestream en zeer middelmatige quoteringen: dit zijn zaken waar de bookmaker echt nog aan moet werken. Het ruime wedaanbod en de veiligheid van het platform maakt gelukkig wat goed. Voor de recreatieve voetbalwedder is Golden Palace geen slechte keuze, maar highrollers zullen deze bookmaker vakkundig links laten liggen. Bepaal dus goed wat voor wedder u bent voordat u met deze bookmaker in zee gaat.

Details

Algemene informatie
Websitewww.goldenpalace.be
Mobiele app iOS / Android
LicentieKansspelcommissie
Storten en opnemen
Bancontact
CreditCard Visa
CreditCard MasterCard
Bankoverschrijving
HiPay
OpnemenBinnen 3 dagen
Klantenservice

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.