• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze woensdag bekampen België en Polen elkander in de UEFA Nations League, speelronde twee. Kunnen de Rode Duivels zich herstellen van de ferme klap die het voorbije vrijdag van Nederland kreeg? De 1-4 nederlaag hakte er flink in. Maar woensdag is het weer een hele nieuwe match, met nieuwe kansen. Voorspel België – Polen via Voetbalwedden  en scoor hoge odds bij deze UEFA Nations League match!

Statistieken België – Polen

De historische statistieken tegen Polen zijn behoorlijk straf. De Rode Duivels hebben het namelijk bijna nooit gemakkelijk tegen het Oost-Europese voetballand. In de onderlinge historie noteren we vijf overwinning voor de Poolse equipe, twee voor de Belgische nationale ploeg en één draw.

De laatste maal dat beide landen elkaar troffen, eindigde het in 2-0 voor de Poolse formatie. Dit is echter al wel vijftien jaar terug, toen onze Belgen in de EK kwalificatie onderuit gingen bij een bezoek aan Charkow.

Ditmaal spelen onze Belgische jongens een thuiswedstijd in het Koning Boudewijn Stadion. Behoudens de voorbije match tegen Nederland is dat stadion in het verleden vaak goed geweest voor Belgische driepunters.

Odds

De fermste quotering staat achter een zege voor de Poolse formatie. Als de voetballers uit Polen van de Belgische nationale voetbalploeg weet te winnen, dan heeft bondscoach Roberto Martinez een ferm probleem. Maar voetbalgokkers die dit goed voorspelden scoren juist dankzij een maximale winstbonus van x5,00 het ingelegde speelbedrag!

Als België en Polen deze woensdag de punten delen, dan zal er door de Belgische bookmakers in het 1×2 spelsysteem maximaal x3,60 keer de inleg worden uitbetaald aan punters die dit goed hadden.

Wordt de Duivels deze keer wel de primus? Dan is de maximale bookmakersbeloning voor voetbalpunters die hun geld op België hebben gezet x1,57 keer het speelbedrag.

Speltypen

Kies bij België – Polen ook eens voor de correcte score combinatie. De odds bij dit speltypen lopen vaak hoog op en u spreidt bovendien uw risico. U zet namelijk in op een serie uitslagen. Kiest u bijvoorbeeld een 1-0, 2-0 of 3-0 zege van de Rode Duivels dan lopen de odds in de pre-wedstijd fase op naar meer dan x4,00 uw inlegbedrag.

Bij dit speltype lopen de odds hoger op wanneer de gekozen uitslagen ook hoger worden. Een straffe winst voor de Belgen betekent dus ook altijd ferme winstuitkeringen vanuit de Belgische wedkantoren!

Voetbalwedden

De voetbalcompetities zijn klaar en dus is er nu extra goesting om op het Belgische elftal te Voetbalwedden. Speelt u ook gaarne mee? Kies dan voor de website met de beste odds en deals op één pagina en speel mee via Voetbalwedden.be!

Datum en tijdstip België – Polen

De UEFA Nations League wedstrijd België – Polen wordt op woensdag 8 juni gespeeld in Brussel. Het decor voor deze A-divisie match is het Koning Boudewijn Stadion. Om 20:45 uur zal de match aanvangen. Zet dus tijdig in om de pre-odds te scoren of log in vanaf de aftrap over middels live gokken uw slag te slaan.

Speel veilig, bewust en verantwoord door u goed voor te bereiden alvorens een storting te doen bij een bookmaker. U leest alles over veilig online gokken via Belgische wedkantoren in onze kennisbank. Zo vergroot u uw winstkansen bij een voorspelling op België – Polen.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.