• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Een prachtige affiche in de UEFA Champions League: Atalanta Bergamo – Real Madrid. Beide topclubs bekampen elkaar woensdagavond in Bergamo als de Belgen van Real proberen in de kwartfinales te geraken. In deze heenmatch kunnen Rode Duivels Thibaut Courtois en Eden Hazard een ferme stap in die richting zetten. Plaats uw voorspelling op Voetbalwedden en wordt ook een winnaar!

Statistieken

We beginnen dit statisch overzicht met Atalanta Bergamo. De Italiaanse Serie A formatie is dit seizoen in uitstekende doen. De equipe onder leiding van coach Gian Piero Gasperini staat er goed voor in de Serie A en maakt ook indruk tijdens haar Europese campagne. Voorbije seizoen liet Atalanta al van zich spreken en het blijkt geen eendagsvlieg.

In de groepsfase werd Atalanta tweede achter Liverpool dankzij drie zeges en twee gelijke spelen. In de Italiaanse Serie A staat het vierde en houdt het twee andere Champions League deelnemers achter zich: Lazio Roma (dat deze dinsdag tegen Bayern München speelt) en Juventus (dat voorbije week met 2-1 verloor bij FC Porto).

Real Madrid, met Courtois en E. Hazard in de gelederen, werd de primus in Groep B. Los Blancos raapte tien punten en dat was ruim voldoende om de concurrentie het nakijken te geven. In de Spaanse voetbalcompetitie is het tweede, achter stadsgenoot Atletico (waar Yannick Carrasco het mooie weer maakt).

Odds

De Belgische bookmakers gokken op een zegetocht voor Atalanta. Een voorspelling dat zij winnen, levert u gemiddeld x2,28 keer het ingelegde speelbedrag op. In het 1×2 spelsysteem is een overwinning van Real op verplaatsing x2,80 keer uw inleg waard.

Bij een gelijkspel in deze heenmatch keren de wedkantoren het meeste uit. De gemiddelde winstbonus in dit speltype is bij een gelijkspel gelijk aan de factor x3,55 keer het bedrag dat op uw wedstrookje staat.

Speltypen

Bij de match specials kan vooral ferm gescoord worden op Atalanta Bergamo. Staat deze ploeg na exact tien minuten aan de leiding, dan kan er met de match special ‘Atalanta op voorsprong na exact 10 minuten’ een bonus van x7,50 keer het ingelegde bedrag worden gescoord! Bij hetzelfde wedtype, maar dan na 20 minuten speeltijd is de pre-odd x4,50. Na exact een half uur levert een voorsprong van Atalanta bij deze Match Special u x3,50 keer het wedbedrag op.

U kunt ook een wedje leggen op beide teams. Scoren zij bijvoorbeeld beide in beide helften, dan is het speltypen dat hierop gebaseerd is x9,00 uw inleg waard!

Wilt u cashen met een straffe prestatie van Real Madrid? Speel dan op een voorsprong van de Madridlenen na exact tien minuten. Gebeurt dit ook echt, dan keren de bookies x8,00 uw inleg uit. Scoort Real Madrid in de eerste 15 minuten? Dan kunt u hierop spelen tegen een pre-odd van x4,00. Een voorsprong van Real na exact 20 minuten is bij de Match Special x4,50 keer het ingebrachte aantal euro’s waard.

Voetbalwedden

Geraakt u maar niet klaar met het volgen van voetbal? En heeft u het vaak vooraf al goed wie er gaat winnen? Probeer dan uw voetbalkennis om te zetten in keiharde euro’s en leg een wedje bij Voetbalwedden. Het Belgische portaal voor succesvolle voetbalweddenschappen tegen hoge odds!

Datum en tijdstip

De UEFA Champions League match Atalanta Bergamo – Real Madrid vangt aan op woensdag 24 februari en wordt afgetrapt op het gebruikelijke CL-tijdstip van 21:00 uur. Scoor uw winstbonus voor deze heenmatch en wordt de primus van dit CL-treffen!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.