• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

De Belgische wedkantoren zien de kansen voor KAA Gent slinken na de 2-1 nederlaag voorbije week in de heenmatch. Bijgevolg zijn de odds voor winst van de Belgen op Dinamo Kiev hoger in deze return. Denkt u dat Gent het karwei alsnog kan afmaken en het de club gelukt om in de groepsfase van de Champions League te geraken? Speel dan mee en zet in via Voetbalwedden.be

Statistieken

De heenmatch verliep aanvankelijk ongunstig voor de ploeg van T1 Wim De Decker. Subiet na de aftrap was er al de 0-1 achterstand dankzij een rappe goal van de piepjonge Dinamo-aanvaller Vladyslav Supriaha (9e minuut). Maar nog voor de pauze werd de balans terug hersteld. De 25-jarige Duitser Tim Kleindienst zette namens KAA Gent de 1-1 op de borden.

Bij de thee wisten de Belgen al dat het niet evident ging zijn om rap afstand te nemen van de Oekraïners. De opdracht werd nog straffer toen Bezus op amper drie minuten tijd tweemaal de gele prent voorgeschoteld kreeg. Met tien man bleek het niet mogelijk het broodnodige verschil te maken. Bijgevolg kon Carlos de Pena in de 79e minuut Dinamo Kiev terug op voorsprong zetten. De 1-2 bleek ook de eindstand van deze heenmatch en met de wedstrijd op verplaatsing nog in het vooruitzicht geen prettige uitgangspositie voor de Buffalo’s.

Daarbij komt nog de 2-3 thuisnederlaag tegen OH Leuven in de Jupiler Pro League.  En dat terwijl Dinamo Kiev juist extra vertrouwen wist te tanken door het competitieduel op verplaatsing bij Minaj met 0-4 simpel naar zich toe te trekken.

Odds

Bijgevolg de voorgaande statistische data zijn de odds in het voordeel van Dinamo Kiev. Gaan zij de opgebouwde voorsprong uitbouwen door te winnen dinsdagavond? Dan kunnen spelers op de thuisploeg fier zijn op een uitkering van x1,94 keer hun inleg.

Een gelijkspel gaat Gent weinig brengen, maar zorgt er wel voor dat een ieder die een draw op het wedstrookje ingevuld hebben een bonus uitgekeerd krijgen van x3,35 keer het speelbedrag. Het is dan wel boeken toe voor Gent.

Weet Gent het tijd te keren en terug in de race te geraken door te winnen van Kiev? Dan zijn de spelers die een weddenschap plaatsen op een Belgische zege aan het feest. De odds lopen gemiddeld op naar bijna het viervoudige van uw inleg: x3,75 keer is de minimale uitkering bij een Gentse overwinning.

Speltypen

Bij de online bookmakers kan er in veel gevallen via een combi-deal extra euro’s verdiend worden als uw voorspellingen uitkomen. Kiest u bij deze match voor het speltype ‘Half time, Full time’, dan is het bijvoorbeeld mogelijk om te spelen op een draw bij de pauze en winst voor Gent na de reguliere speeltijd. Gaat het dinsdagavond zo zijn? Dan scoort u de hoofdprijs met een pre-wedstrijd quotering van x8,55!

Een correcte score kan ook flink opbrengen! Trakteert Gent op verplaatsing in Kiev de thuisploeg op een 0-3 pandoering, dan mogen spelers die hierop speelden al rap x50,00 de inleg op hun bankaccount bijschrijven!

Datum en tijdstip

De UEFA Champions League play-off match tussen Dinamo Kiev en KAA Gent vindt plaats op dinsdagavond 29 september en zal om 21:00 uur aanvangen in het SC Olimpiyskiy Stadium te Kiev. Tot het eerste fluitsignaal kan er volgens de pre-match odds worden ingezet. Na het begin van de match is enkel live wedden nog een optie. Hierbij kunt u tot het einde van de match inzetten.

Voetbalwedden

Voetbalwedden is leuk, spannend en behelst veel winstkansen vermits u natuurlijk de correcte voorspelling plaatst. Doet u mee? Neem dan geen onnodige risico’s qua financiën en speel verstandig. Voor tips en info kunt u terecht op onze vergelijkpagina, de startersuitleg of de druk op de button top bookmakers voor de actuele odds en deals voor het wedden op voetbalmatches!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.