• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

De Belgische wedkantoren speculeren er lustig op los: heeft KAA Gent, in haar huidige vorm, kans om via Dinamo Kiev in de UEFA Champions League te geraken? De Buffalo’s zijn met Wim De Decker al aan de derde T1 van deze competitie toe en dat naar amper vijf competitieduels. Getuige de odds bij deze heenwedstrijd mag Gent volgens de bookmakers hopen op plaatsing voor het hoofdtoernooi. Wat verwacht u van deze match?

Statistieken

KAA Gent heeft op alle fronten haar seizoenstart gemist. De eerste drie matches van de nieuwe jaargang in de Jupiler Pro League gingen verloren. Deze pandoeringen waren reden om de Deense trainer Jess Thorup op straat te zetten. Zijn opvolger, Laszlo Bölöni, deed het echter niet veel beter en moest na de nederlaag bij KAS Eupen – na amper drie weken als T1 – ook zijn biezen pakken. De Decker won vervolgens van Rapid Wien (2-1) waardoor KAA Gent nu in deze laatste kwalificatieronde mag uitkomen.

Voorbije weekeinde tankte de selectie van KAA Gent bovendien veel vertrouwen door op verplaatsing in Moeskroen de maat te nemen van de thuisequipe. Het vertrok als primus door met 0-1 de ganse buit te pakken in deze JPL-match.

Dinamo Kiev ging thuis winnen van AZ Alkmaar (2-0) en plaatste zich zodoende voor de match tegen KAA Gent. Voorbije zaterdag zegevierde ook de Oekraïense formatie in de nationale competitie door een pak beter voor de dag te komen dan de bezoekers. Lviv werd met een 3-1 nederlaag naar huis gestuurd.

Odds

De Belgische wedkantoren komen weeral met straffe odds, want bij een correcte voorspelling in het 1×2 spelsysteem verdubbelt u altijd uw inleg. Bij een draw is dat zelfs meer dan het drievoudige: x3,15 is momenteel de gemiddelde bonus bij de bookmakers.

Speelt u op winst voor de Belgische club? Dan ontvangt u bij de meeste online wedkantoren al snel x2,37 keer uw inleg retour als KAA Gent de hoofdvogel schiet in de Ghelamco Arena. Een overwinning van Dinamo Kiev gaat zeer doen in Gent, maar is reden voor een juichkreet in de huizen waar men gespeeld heeft op winst voor de bezoekers uit De Oekraine: de gemiddelde uitkering bedraagt namelijk x2,90 het aantal ingelegde euro’s!

Speltypen

Heeft u goesting om mee te spelen, maar wilt u de winstkansen vergroten? Stap dan eens over op een ander speltype, waarbij u een weddenschap plaatst met dubbele kansen. Winst voor KAA Gent of een gelijkspel betekent in dit geval een bonus van x1,36 keer de inleg. Een lagere quotering dan bij het reguliere 1×2 systeem, maar uw winstkansen stijgen terug met liefst 33 procent!

Bent u juist zeker van uw zaak en zoekt u naar de hoogst mogelijke uitkering? Probeer dan eens mee te spelen door de correcte score door te geven. Voorspelt u een 3-0 zege van Gent, dan is de gemiddelde uitkering op dit moment al x22,00!

Datum en tijdstip

Deze laatste kwalificatiematch voor plaatsing in de groepsfase wordt gespeeld op woensdag 23 september. Alle weddenschappen in de pre-match fase moeten binnen zijn voor het aanvangstijdstip van 21:00 uur. Ga dus snel naar onze bookmakerspagina, check de actuele odds en plaats uw weddenschap!

Tijdens de match kan er gespeeld worden via de optie: live betting! Hiervoor gelden andere quoteringen, maar u kent wél gebruikmaken van de actuele wedstrijdsituatie. Zet u op het juiste moment in en komt uw voorspelling uit? Dan wachten er ook hier schone bonussen! Zelfs zo straf dat bijkans de quoteringen hoger uitvallen dan in de voorfase.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.