Champions League Wedden Geld Terug

Geld terug garantie bij Champions League wedden


Online bookmaker Unibet biedt dit seizoen een mooie garantie bij het wedden op Champions League voetbal.

Is de eindstand van een Champions League wedstrijd 0-0, dan krijg je je geld terug als je een verliezende inzet hebt geplaatst op één van de volgende markten:

  • Correcte Score
  • Ruststand/Eindstand (HT/FT)
  • Eerste/Laatste Doelpuntenmaker

Deze promotie geldt niet alleen voor de groepswedstrijden, maar ook voor de knock-out fase van de Champions League – tot en met de finale. Bij deze wedstrijden wordt gekeken naar de stand na reguliere speeltijd, 90 minuten plus blessuretijd.

Alleen weddenschappen die voor de wedstrijd zijn afgesloten tellen mee, dus inzetten geplaatst bij ‘live wedden’ vallen hier niet onder.

Correcte Score

Bij wedden op correcte score zet je in op de exacte stand na reguliere speeltijd. Eventuele verlengingen en strafschoppen tellen hiervoor niet mee.
Als je de correcte score 0-0 hebt voorspeld, dan wordt de weddenschap uiteraard gewoon uitbetaald.

De terugbetalingen voor deze promotie gelden niet voor ‘correcte score bij de rust’.

Ruststand/Eindstand

Bij de ruststand/eindstand weddenschap combineer je twee 1X2-weddenschappen. Deze weddenschap is bij de Champions League wedstrijden te vinden onder de titel ‘HT/FT’, wat staat voor half time/full time.

Voorspel je bijvoorbeeld een gelijke stand bij rust, maar een uiteindelijke overwinning voor de thuisploeg, dan kies je de weddenschap ‘X/1’.

Eerste/Laatste Doelpuntenmaker

De markt voor eerste en laatste doelpuntenmaker is te vinden onder de ‘speler-specials’ bij een voetbalwedstrijd.
Hier voorspel je welke speler het eerste of laatste doelpunt van een wedstrijd maakt.

Ook kun je wedden of een bepaalde speler in de wedstrijd wel of niet tot scoren komt, maar deze weddenschappen tellen niet mee voor deze geld terug promotie.

Mocht je één van deze weddenschappen in een meervoudige weddenschap hebben geplaatst, en de Champions League wedstrijd eindigt in 0-0, dan zal deze weddenschap in je combinatie blijven staan als winnende notering van 1.00. De rest van de wedcoupon blijft gewoon geldig.

Wedden op de Champions League bij Unibet wordt door deze aanbieding een stuk interessanter.

Volg deze link om een account te openen bij Unibet.be, en ontvang dan gelijk €60 bonus bovenop je eerste storting.