• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Club Brugge moet deze woensdag aan de bak tegen RB Leipzig in één na laatste Champions League groepsmatch. De Bruggenaren spelen na deze loodzware match een duel op verplaatsing bij Paris Saint Germain. Normaal gesproken zal Club op eigen Jan Breydel dus punten moeten boeken om derde te worden in Groep A. Bovendien wist Club ginds al te zegevieren en dat geeft ons Belgen hoop. De Belgische wedkantoren verwachten ook kansen voor de ploeg uit Brugge en schalen de pre-odds straf in. U kunt ze natuurlijk weer vinden op Voetbalwedden.be!

Statistieken Club Brugge – RB Leipzig

We hebben weinig aan de H2H tussen Club Brugge en RB Leipzig. De ploegen spelen pas voor de tweede keer tegen elkaar. Voorbije september speelde Club op verplaatsing bij RB Leipzig. De ploeg van coach Philippe Clement wist de Duitse topploeg met 1-2 te verslaan in de Red Bull Arena. Die drie punten blijken nu van groot belang te zijn om te kunnen overwinteren in de UEFA Europa League. Het is voor Club de eerste keer dat het tegen de Duitse formatie speelt op Jan Breydel, maar een mogelijke stunt voor eigen publiek kan natuurlijk maar zo gebeuren.

Club Brugge wist in eigen huis ook Paris Saint Germain van de drie punten te houden. Het sterrenteam uit Parijs kwam niet verder dan een gelijkspel 1-1 op Jan Breydel. In Poule A was alleen Manchester City die Brugge verliet met een driepunter. The Cityzens kwamen met 1-5 winnen.

RB Leipzig heeft het nog een stuk lastiger gehad. Thuis werd alleen een punt binnengehaald tegen Paris Saint Germain. Het werd 2-2 in de Red Bull Arena te Leipzig tegen de Franse ploeg. Op bezoek bij Manchester City werd met 6-3 verloren. Ook de match op verplaatsing bij PSG ging met 3-2 verloren.

Odds Club Brugge – RB Leipzig

De Belgische wedkantoren zien kansen voor de Bruggenaren. De hoogste pre-odd keren de bookmakers uit als het een gelijkspel wordt op Jan Breydel en dat zal voor Club Brugge genoeg zijn voor een ticket naar de Europa League loting. De bookies keren x3.65 keer uw speelbedrag uit als Club wint.

Met zege van de Bruggenaren kunt u maximaal x3.50 keer uw speelbedrag verdienen. Een zege van RB Leipzig is in het 1×2 spelsysteem goed voor een beloning van x2.08 keer uw inleg. Weet u de bookmakers af te troeven en een correcte voorspelling te scoren bij deze groepsmatch van de regerende Belgische kampioen?

Speltype

Verdien nog wat meer straffe beloningen met de diverse speltypen die de bookmakers aanbieden. Op Voetbalwedden ontdekt u snel welk wedkantoren u het meest biedt bij een speltype als Handicap of Under/Over speelsysteem.

Denkt u te weten wat de uitslag is, dan kunt u ferme beloningen verdienen. De bookmakers keren al snel een beloning van x12.00 aan u uit als het een gelijkspel 0-0 wordt op Jan Breydel. Zegeviert Club met 2-0 dan loopt de uitkering zelfs nog wat op naar x17.00 keer uw wedbedrag. Komt Leipzig winnen in Brugge met 2-1 dan zal uw inleg op deze uitslag x8.00 keer meer waard worden.

Meespelen via live betting is ook mogelijk. Wacht dan tot de match begint en scoor hoge beloningen bij dezelfde Belgische wedkantoren. De hoogte van de quoteringen via live betting worden pas bekend bij de aftrap.

Voetbalwedden

Scoor met goesting door de winnende weddenschap te droppen bij de Belgische wedkantoren. Zo wordt voetbalwedden niet alleen leuk, maar ook nog lucratief. Voetbalwedden heeft wekelijks de meest ferme matches in voorbeschouwing en natuurlijk kunt u deze week scoren bij Club Brugge – RB Leipzig. Maar check ook onze deals bij de overige matches van de Belgische clubs in de diverse Europese campagnes!

Datum en tijd Club Brugge – RB Leipzig

De UEFA Champions League match Club Brugge – RB Leizpig wordt bekampt op woensdag 24 november om 21:00 uur op Jan Breydel te Brugge. Laat uw voetbalkennis voor uw spreken en pak die bookmaker bonus die bij een winnende voorspelling hoort. Bent u straks de primus bij Club Brugge – RB Leipzig? Zet in en win!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.