• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze vrijdag begint het Jupiler Pro League weekeinde met de match Club Brugge – OH Leuven. Het Jan Breydel is het decor van deze ontmoetingen tussen beide teams die er beide heel anders voor staan in de Belgische competitie. Club Brugge staat op de eerste plek en OHL probeert uit de gevarenzone te geraken. Voorspel de match via Voetbalwedden.be en scoor ferme odds bij de Belgische bookmakerskantoren! 

Statistieken Club Brugge – OH Leuven

Zoals we al beschreven is Club Brugge koploper van de Jupiler Pro League. De ploeg van coach Philippe Clement laat in de competitie weinig punten liggen. Met zeventien punten is de concurrentie wel dicht bij. Royal Union Sint Gillis zit de Bruggenaren met zestien punten in de nek te hijgen. Een flinke domper voor de Bruggenaren is dat zij kaptein Ruud Vormer door een achillespeesblessure lange tijd zullen moeten missen. Komende week speelt Club de tweede groepsmatch in de Champions League tegen RB Leipzig. Ook die match zal Vormer aan zich voorbij moeten laten gaan.

OH Leuven worstelt met de ploegen onderin het rechterrijtje. Het team van coach Marc Brys staat op de zeventiende plek met zeven punten. Beerschot VA sluit het rijtje van achttien met één punt. Mocht OHL vrijdag zegevieren dan kan het ook zo in de middenmoot terechtkomen. Ook onderin is de concurrentiedruk groot.

De laatste keer dat Club Brugge thuis tegen OH Leuven speelde, was op 22 februari dit kalenderjaar. De Bruggenaren zegevierden toen met 3-0 van OHL. Toch heeft Brugge het lang niet altijd zo gemakkelijk tegen het team uit Leuven. Voorbije seizoen verloor Blauw-zwart met 2-0 in Stadion Den Dreef te Heverlee.

Odds

De Belgische bookmakers willen ook deze vrijdag elke speler die zijn of haar voorspelling goed heeft ingevuld bij de bookies torenhoog belonen. De hoogste odds van dit duel wordt uitgekeerd als OH Leuven stunt op Jan Breydel. Gemiddeld wordt er x8.25 keer het speelbedrag uitgekeerd bij de juiste voorspelling.

Wilt u inzetten op een gelijkspel in Brugge? Dan kunt u rekenen op een beloning van x5.85 keer uw inleg als uw verwachting van deze match uitkomt. Een zege van Club Brugge is goed voor een beloning van x1.27 keer uw inleg als u meespeelt via het 1X2 spelsysteem.

Speltypen

Wilt u eens op een andere manier wedden op voetbal dan via het traditionele 1×2 spelsysteem? De Belgische wedkantoren bieden nog veel meer speltypen aan zodat u optimaal kunt gokken op Pro League matches en vele andere toernooien. Zet bijvoorbeeld in via het speltype Speler scoort met Hattrick. Maakt Club-speler Noa Lang uw verwachtingen waar? Dan scoort u x31.00 keer uw speelbedrag terug. Een leuke combi met een voorspelling in het 1×2 spelsysteem.

U kunt ook flink wat doekoes scoren in het speltype Correcte Score Combinatie (CSC). Denkt u dat Club Brugge met 1-0, 2-0 of 3-0 wint? Dan valt u x3.00 keer de inleg ten deel. Wint Oud-Heverlee Leuven met deze cijfers dan kan uw beloning zelfs oplopen tot maximaal x18.50 keer uw inleg. Gaat OHL zelfs stunten met 0-4, 0-5 of 0-6 dan krijgen de bookies het helemaal op de heupen. Uw speelbedrag wordt dan x250.00 keer de inleg waard; al is die kans natuurlijk wel gezien de vormpeil van Club en OHL wel heel klein.

Voetbalwedden Club Brugge – OH Leuven

Voetbalwedden is een leuke manier om voetbalmatches nog spannender te maken dan dat ze al zijn. Wed u op winst van Club of OHL dan is de kans groot dat u vrijdagavond op het puntje van uw zetel zit. De Belgische wedkantoren zijn al net zo dol op wedden als u en dat is te zien aan de beloningen die er voor u klaar staan als uw voorspelling correct is. Bereid u te alle tijden wel goed voor. Voetbal is ook onvoorspelbaar en u kunt uw speelbedrag dus ook verliezen. Wees u daarvan bewust en speel verantwoord mee via Voetbalwedden.

Datum en tijdstip Club Brugge – OH Leuven

De Jupiler Pro League match Club Brugge – OH Leuven wordt gespeeld op vrijdag 24 september om 20:45 uur op Jan Breydel te Brugge. Weet u al op welke ploeg u gaat inzetten? U heeft tot vrijdag 20:45 uur de tijd om uw voorspelling in te vullen als u meespeelt via het 1×2 spelsysteem. Na dit tijdstip start het live betting en daarin kunt u spelen tot de allerlaatste seconde van de match op Jan Breydel. Speel bewust en scoor de hoogste odds via Voetbalwedden.be!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.