• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze maandag treedt Club Brugge op Jan Breydel aan tegen OH Leuven. Deze Belgische Pro League match wordt op maandag bekampt wegens het Europa League optreden van de Belgische kampioen voorbije donderdag. Kan OH Leuven de koploper de voet dwars zetten? Of voegt de thuisploeg weeral drie punten toe aan haar totaal? Voorspel de matchuitkomsten via Voetbalwedden en win! 

Statistieken Club Brugge – OH Leuven

Zoals bij elke tegenstrever van Club Brugge is het verschil in punten groot. Club Brugge staat met 60 punten fier bovenaan. Ook OH Leuven draait een zeer verdienstelijk seizoen. Op de zesde plaats staande heeft het echter wel een pak minder punten. OHL staat exact twintig punten lager in de tabellen dan Club Brugge.

De laatste maal dat Club Brugge en OH Leuven tegenover elkaar stonden op Jan Breydel wist de thuisploeg te zegevieren. Dit is al wel ruim vijf jaar terug. Het werd op 28 oktober 2015 een simpele 2-0 overwinning voor de thuisploeg. Dit seizoen keerde OH Leuven terug op het hoogste niveau. Het liet direct zien waartoe het in staat is. Op 24 oktober van het voorbije jaar nam het brutaal te maat van Club Brugge. In het eigen Den Dreef Stadion in Heverlee werd met 2-1 gewonnen van regerend Belgische kampioen.

Qua vorm doet Brugge het op deze moment een pak beter dan de equipe uit de Belgische studentenstad. Brugge verloor eind december voor het laatst. Toen was KAA Gent op Jan Breydel de betere: 0-1. Daarna noteren we enkel zeges voor de koploper. In de Europa League werd voorbije donderdag niet gezegevierd, maar de 1-1 op verplaatsing bij Dinamo Kiev was desalniettemin straf!

Leuven wint de voorbije weken juist moeizaam. Na vijf matches zonder driepunter geraakte OHL voorbije weekeinde wel voorbije KV Kortrijk. Het won met 3-1 en knoopte daarmee eindelijk weer aan met een winstpartij.

Odds Club Brugge – OH Leuven

Alle statistieken bij elkaar zorgen voor een straffe odds verdeling in de pre-match fase. Een winnende weddenschap op Club Brugge staat op x1,32 keer uw inleg. Het ingezette geldbedrag wordt ruim vijf keer zoveel waard bij een draw. Een gelijkspel staat bij de Belgische wedkantoren namelijk op x5,20!

De hoogste winstbonussen vallen als OH Leuven wint. Verslaan de bezoekers, net als eerder dit seizoen, Club Brugge? Dan zorgt die zege voor spelers die dit voorspelden voor de jackpot! Een gemiddelde quotering van x7,85 in het 1×2 spelsysteem betekent dat hun kassa ferm gaat rinkelen.

Speltypen

Zoekt u naar manieren om te cashen bij winst van Club Brugge op Oud-Heverlee Leuven? Dan is de correcte score combinatie een plezante optie. Wij krijgen goesting van de odds bij een 1-0, 2-0 of 3-0 overwinning van Club Brugge. De pre-odds bij dit speltypen lopen namelijk al op naar x2,95!

De bonussen worden terug een pak hoger bij een 4–0, 5-0 of 6-0 zege van de thuisploeg. De bookmakers keren bij deze uitslag x8,65 keer het speelbedrag uit aan spelers die deze uitslag invulden op het wedstrookje.

Bij een zege van OHL valt er in dit speltypen zo mogelijk nog meer te verdienen. De winstkansen liggen een pak lager, maar de bonussen bijgevolg ferm hoger! Een 0-1, 0-2 of 0-3 pandoering van Leuven op Club Brugge levert voetbalgamers al x16,75 keer het wedbedrag op. Bij een nog hogere overwinning lopen de odds zelfs op naar x250,00 keer uw inleg en hoger!

Voetbalwedden

Het wedden op voetbalmatches is in ons land populairder en populairder aan het worden. Speel verantwoord en bewust mee via de veilige en razendsnelle bookmakerspagina van Voetbalwedden.be! Hier speelt u met groot gemak op alle grote nationale en internationale voetbalmatches!

Datum en tijdstip

De Belgische Pro League match Club Brugge – OH Leuven vangt op maandag 22 februari om 20:45 uur aan op Jan Breydel. Boekt Club Brugge haar twintigste competitiezege van dit lopende seizoen? Of verrast OH Leuven de leiders voor een tweede maal? Plaats uw weddenschap om kans te maken op de straffe bonussen! Speel mee in pre-fase of log maandagavond in tijdens de match voor scoren via live betting!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.