• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Op Wembley in Londen wordt deze zaterdag de finale van de FA Cup finale gehouden. Liverpool FC en Chelsea FC zijn de finalisten van dit bekertoernooi. Welke ploeg voorspelt u als winnaar van deze Engelse bekerfinale? Bij Voetbalwedden vindt u straffe bookmakers odds voor de FA Cup finale Liverpool – Chelsea. Wedden dat u kunt scoren bij deze FA Cup finale!

Statistieken FA Cup finale

De FA Cup is het belangrijkste Engelse voetbalbekertoernooi en het oudste voetbaltoernooi in de wereld. Momenteel is deze bekerfinale de traditionele afsluiter van het seizoen en wordt altijd op Wembley gespeeld. Voorbije seizoen won Leicester City deze trofee door Chelsea met 1-0 uit te hebben geschakeld. Rode Duivel Youri Tielemans nam het enige doelpunt van de match voor zijn rekening.

In de halve finale van de FA Cup rekende Liverpool af met Manchester City. The Reds waren met een 2-3 zege net iets te groot voor The Citizens. Chelsea wist in de halve finale Crystal Palace te passeren. The Blues uit Londen wonnen met 2-0. In de kwartfinales zegevierde Liverpool nog nipt van Nottingham Forest met 0-1 en wist Chelsea keurig te zegevieren van Middlesbrough met 0-2.

Odds FA Cup finale

De Belgische wedkantoren hebben de eindstrijd tussen Liverpool en Chelsea al wekenlang in de agenda gegrift staan. De hoogste quotering kunt u vinden bij een zege van Chelsea. Winnen The Blues met Rode Duivel Romelu Lukaku in de geleden? Dan kunt u tot maximaal x3.75 keer de inleg terugverdienen.

Bent u ervan overtuigd dat er binnen de reguliere speeltijd geen winnaar zal zijn? Dan kunt u scoren bij de bookmakers. De quoteringen bij een gelijkspel staan op maximaal x3.60 keer de inleg ingedeeld.

Een zege van Liverpool kan ook een flinke duit opleveren. De wedkantoren hebben in het 1×2 spelsysteem een pre-odd van gemiddeld x2.02 keer het speelbedrag voor u paraat staan.

Speltypen

Wilt u op nog meer manieren voetbalwedden op de FA Cup? Dat kan ook bij Belgische wedkantoren op Voetbalwedden. Voorspel bijvoorbeeld de manier waarop de teams winnen. Als Chelsea wint zonder tegengoals dan kan u dat tot maximaal x6.75 keer het speelbedrag opleveren. Wint Liverpool na achterstand dan staat er een odd van maximaal x8.50 keer het speelbedrag voor u gereed.

Ook leuk om op te wedden is de speler die scoort in deze eindstrijd. Is dat Liverpool-aanvaller Mohamed Salah, dan keren de bookmakers tot maximaal x3.30 keer de inleg aan u uit. Bij een scorende Rode Duivel Dirock Origi loopt die pre-odd op tot een maximum van x4.40.

In de pre-fase zijn er tal van mogelijkheden om een weddenschap te doen op de finale van de FA Cup. Wilt u liever live wedden? Ook dat kan bij dezelfde bookmakers op Voetbalwedden.

Voetbalwedden

Er zijn al heel wat voetbalwedders die een voorspelling hebben achtergelaten bij de wedkantoren voor de finale van de FA Cup. Dat betekent dat de pre-odds nog kunnen oplopen. Vul uw voorspellingen dan ook op het juiste moment in. Voetbalwedden helpt u graag bij het maken van een winnende bookmakersdeal. Lees dan ook alles over veilig online wedden, onze voorbeschouwingen en informatie over de beste bookmakers bij Voetbalwedden.be!

Datum en tijdstip FA Cup finale

Al uw voorspellingen dienen voor zaterdag 14 mei om 17:45 uur binnen te zijn bij de Belgische wedkantoren. Op dat tijdstip begint de FA Cup finale in het Wembley Stadion. Zegeviert Liverpool of verwacht u dat Chelsea zaterdagavond met de bloemen zwaait? Via Voetbalwedden.be maakt u altijd straffe deals bij de betrouwbaarste bookmakers.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.