• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Rode Duivels Eden Hazard en Thibaut Courtois komen deze week met Real Madrid uit in de halve finale van de Spaanse Supercup. Aartsrivaal FC Barcelona is de tegenstrever in die halve eindstrijd. Het duel wordt gespeeld op neutraal terrein en dus reizen de Belgen met Real Madrid af naar het King Fahd International Stadium te Riyadh gelegen in Saudi-Arabië.  Heeft u goesting te wedden op FC Barcelona – Real Madrid? Speel dan mee via Voetbalwedden.be!

Statistieken FC Barcelona – Real Madrid

Het had maar zo de finale van de Spaanse Supercopa kunnen zijn: FC Barcelona – Real Madrid. Toch treffen de ploegen elkaar al in de halve finale. De andere halve finale zal gaan om Atletico Madrid met Rode Duivel Yannick Carrasco en Athletic de Bilbao. Deze ploegen strijden donderdag tegen elkaar voor een plekje in de finale waar FC Barcelona of Real Madrid zich dan al voor geplaatst zullen hebben.

De laatste keren dat de Spaanse El Clasico werd gespeeld, was Real Madrid telkens de sterkste van de twee. Barça won begin 2019 voor de laatste keer van de ploeg uit Madrid. Dit betrof toen een La Liga duel dat de Catalanen met 0-1 wonnen. In 2017 speelden de teams de finale van de Supercup tegen elkaar. Toen was het Real Madrid die er met de prijs vandoor ging.

Odds FC Barcelona – Real Madrid

De Belgische wedkantoren zijn gul als het gaat om de quoteringen in de pre-fase. In het 1×2 spelsysteem staat een torenhoge odd voor u klaar als beide teams niet weten te winnen. De bookmakers keren x3.60 keer uw inleg aan u uit als er in de reguliere speeltijd geen finalist bekend zal zijn.

Een overwinning van FC Barcelona krijgt ook een straffe quotering mee. U kunt rekenen op een maximale bonus van x3.50 keer uw speelbedrag als de Catalaanse ploeg zegeviert en doorgaat naar de finale. Gaat de ticket voor de eindstrijd van de Spaanse Supercup naar Real Madrid? Dan kunt u x1.95 keer uw inleg scoren als u de juiste voorspelling hebt ingevuld bij de bookmakers.

Speltypen

Wilt u naast het 1×2 spelsysteem nog een voorspelling doen op een ander speltype? Dan hebben de Belgische wedkantoren iets interessant voor u. Er zijn nog meer manieren om te wedden op El Clásico. Een leuk speltype is de correcte score combinatie. Door de juiste uislag in te vullen kunt u flink cashen. Een zege van FC Barcelona met 1-0, 2-0 of 3-0 kan al x6.90 keer uw inleg betekenen. Winst Real Madrid met diezelfde cijfers wordt x4.10 keer uw inleg beloond. De hoogste odd in dit speltype loopt momenteel op tot x100.00 keer uw speelbedrag en wordt uitgekeerd als Barcelona met meer dan 4-0 wint van Real Madrid.

U kunt ook wedden op het aantal goals of assist dat Eden Hazard volgens u gaat maken. Houdt Courtois zijn doel schoon tijdens El Clásico? Heeft u er antwoord op, dan kunt u straffe bonussen scoren met een clean sheet van Thibaut!

Voetbalwedden

Onze Belgische Pro League wordt dit weekeinde ook weer herpakt, maar u kunt uw geluk nu alvast beproeven met de halve finales van de Spaanse Supercup. El Clásico is een prachtige affiche om op te wedden. Op deze match en het duel Atletico Madrid – Athletic de Bilbao zijn hoge pre-odds te vinden bij de bookmakers op Voetbalwedden. De eindstrijd wordt zondag 16 januari gespeeld. Doet u mee? Vul dan al een voorspelling in bij de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden.be.

Datum en tijdstip

De halve finale van de Spaanse Supercup FC Barcelona – Real Madrid wordt in het King Fahd International Stadium te Riyadh in Saudi-Arabië gespeeld. U kunt nu al een voorspelling doen bij de bookmakers. Live wedden is mogelijk vanaf woensdag 12 januari om 20:00 uur als de Spaanse Klassieker begint aan de strijd om een finaleticket. Profiteer van straffe bookmakersdeals en scoor ferme bonussen via Voetbalwedden.be!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.