• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze woensdag staat er een droomaffiche op de planning in de UEFA Champions League: Club Brugge – PSG. Geraakt Blauw-Zwart voorbij de ploeg waar Lionel Messi sinds deze zomer furore maakt? Voorspel Club Brugge – Paris Saint Germain via Voetbalwedden en scoor ferme bookmakers odds bij deze eerste speelronde in poule A van de UEFA Champions League!

Statistieken Club Brugge – PSG

In 2019 speelde Club Brugge voor een eerste maal in de clubhistorie tegen Paris Saint Germain. Amper twee jaar later staan Club Brugge – PSG weeral op de agenda. Op Jan Breydel kreeg Club Brugge twee jaar geleden een pandoering te verweken. Het verloor met liefst 5-0 en dat beloofde weinig goeds voor de return in Parijs. Club Brugge herpakte zich echter ferm en verloor met slechts 1-0.

Volgens de Belgische wedkantoren is Paris Saint Germain zwaar favoriet als beide clubs elkaar bekampen in dit openingsduel van Poule A. Hoewel de ploeg een keer geen Frans kampioen werd in het voorbije Ligue 1 seizoen winden de bookies er geen doekjes om: Club Brugge is de underdog.

De runner-up van de Ligue 1 dankt haar favorietenstatus eerst en vooral aan resultaten in de voorbije Champions League seizoenen. Ook de komst van superster Lionel Messi naar Parijs helpt mee. Bovendien is het huidige vormpeil van PSG uitstekend. Alle voorgaande vijf matches werden in winst omgezet.

Belgisch kampioen Club Brugge kende een stroeve seizoenstart. In de Belgische Pro League werden punten verspeeld tegen Cercle Brugge (1-1) en KAA Gent (6-1 verlies). Met de 3-0 overwinning op KV Oostende in de jongste speelronde, werd er toch nog wat vertrouwen getankt voor deze CL-topontmoeting met Paris Saint Germain.

Odds Club Brugge – PSG

Bij de online bookmakers rekent men duidelijk op Paris Saint Germain als primus in de match bij Club Brugge. Hiermee kunt u bij de top bookmakerskantoren maximaal x1,20 keer uw inleg verdienen.

Als Club Brugge het lukt om PSG te verrassen, dan zijn de winstbonussen een pak hoger! Bij een draw woensdagavond op Jan Breydel loopt de maximale bonus al ferm op. De maximale uitkering bedraagt momenteel x6,20 keer het gekozen speelbedrag.

Dat is echter nog niets vergeleken met de bonussen die in het vooruitzicht worden gesteld bij een driepunter voor Blauw-Zwart! Haalt Club Brugge het tegen Paris Saint Germain? Dan is een overwinning van onze landgenoten niet alleen drie punten waard in Poule A. Het zorgt ook voor een bijzondere straffe bookmakersbonus van maximaal x11,25 keer het ingevulde wedbedrag op uw wedstrookje!

Speltypen

Naast het reguliere 1×2 wedden op Club Brugge – PSG kunt u op vele andere manieren bonussen scoren bij de Belgische wedkantoren. Check voor deze match tegen Paris Saint Germain de match specials of ga voor een weddenschap volgens de correcte score combinatie.

Een 1-0, 2-0 of 3-0 zege voor Club Brugge is al maximaal x21,00 keer uw inzet waard. Een 0-1, 0-2 of 0-3 overwinning van PSG zorgt voor een maximale bookmakersuitkering van x2,46. Wordt Brugge de primus door met 4-0, 5-0 of 6-0 te winnen? Dan is het helemaal groot feest. De maximum bonus stijgt dan naar x250,00! Ook een dergelijke zege van PSG levert ferme bonussen op. Een 0-4, 0-5 of 0-6 zege in Brugge staat op maximaal x5,75.

Voetbalwedden

Welke punter krijgt er nog geen goesting van de Champions League? Scoor bij de Club Brugge matches door via onze bookmakerspagina de beste odds en deals te selecteren! Bepaal wat uw weddenschap gaat zijn, check de quoteringen in ons overzicht en plaats uw voorspelling bij een betrouwbare, veilig bookmaker!

Datum en tijdstip Club Brugge – PSG

De UEFA Champions League match Club Brugge – PSG vangt aan op woensdag 15 september om 21:00 uur op Jan Breydel. Speelt u vanuit uw zetel of stadionstoeltje mee met deze topmatch? Check dan alle actuele odds en deals bij de betrouwbare en veilige bookmakerskantoren die Voetbalwedden voor u geselecteerd heeft! Wees er tijdig bij, want de odds wisselen rap. Zodra de balt rolt, vervallen als pre-fase deals en is enkel live betting nog mogelijk.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.