Welkom bij Voetbalwedden.be

Momenteel niet toegestaan

Vanaf 1 juli is het volgens de Belgische regelgeving niet toegestaan om kansspelreclame weer te geven. Daarom is de toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. We bieden echter een alternatief voor Nederlandse bezoekers. U kunt terecht op VoetbalGokken.nl, waar u een overzicht van verschillende Nederlandse bookmakers kunt vinden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

  • De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze zondag is het zover en komen Belgische clubs in PO1 in actie voor de laatste speelronde. Er zijn met KRC Genk, Royal Antwerp FC en Royale Union SG nog drie teams die de titel kunnen veroveren. Welk team wordt kampioen van België? Scoor ferme odds bij KRC Genk – Royal Antwerp in de Cegeka Arena via Voetbalwedden!

Statistieken KRC Genk – Royal Antwerp FC

Op 7 mei jongstleden speelden KRC Genk en Royal Antwerp FC tegen elkander in PO1. Op die dag werd het duel in het Bosuil Stadion te Antwerpen gespeeld en zegevierde RAFC met 2-1 van de Genkies. In de reguliere competitie was Royal Antwerp op 12 februari dit jaar de ook al de sterkste van de twee. In de Cegeka Arena werd het toen 0-1 in het voordeel van de Great Old. Op verplaatsing wist KRC Genk wel te zegevieren. Het werd op 23 oktober 1-3 voor de Genkies.

De drie ploegen KRC Genk, Royal Antwerp en Royale Union maken allen nog kans op de titel. Antwerp FC staat eerste in PO1 en heeft de beste papieren om kampioen te worden. De Antwerpenaren en Royale Union hebben beide 46 punten. Racing Genk staat derde en heeft maar een punt minder. Club Brugge doet met 33 punten niet meer mee om de titel.

Odds KRC Genk – Royal Antwerp

De quoteringen zijn het ferm ingedeeld bij deze laatste speelronde van PO1. Bij de match Genk – Antwerp FC kunt u de strafste pre-odds scoren bij een gelijkspel. Mocht er deze zondag geen winnaar zijn in  in de Cegeka Arena, dan kunnen voetbalwedders tot maximaal 3.60 keer de inleg terugverwachten van de bookmaker waar het speelbedrag is achtergelaten.

De pre-odds bij een overwinning en mogelijk kampioensfeest voor Royal Antwerp staat in het 1×2 spelsysteem iets hoger dan bij een overwinning van KRC Genk. Als de ploeg uit Antwerpen de titel verovert, dan kunt u tot 2.75 keer het speelbedrag scoren bij de wedkantoren.

Bij een zege van KRC Genk kunnen zelfs de Genkies nog kampioen worden. Spelers die op winst van Racing Genk hebben ingezet kunnen tot maximaal 2.43 keer het speelbedrag teruggeboekt krijgen.

Speltypen

Bij de Belgische wedkantoren barst het van de straffe bookmakerdeals en ferme specials om een weddenschap te plaatsen op de laatste twee PO1 matches van het seizoen. Bij de match Genk – RAFC stijgen de odds naar ongekende waarde. Hoge odds vindt u vooral bij speltypen als Handicap, Correct scorecombinatie en Over/under spelstrategieën. Verwacht u dat Genk zonder tegengoals wint van Royal Antwerp? Dan hebben de bookmakers een straffe odds van 5.25 keer de inleg voor u klaarstaan. Mocht RAFC zonder tegengoals zegevieren, dan lopen de odds op tot maximaal 5.80 keer uw speelbedrag.

Bij speltype resultaat en aantal goals over/under 1.5 zijn de pre-odds ook erg straf. Zo scoort u al snel tot 2.60 keer de inleg als KRC Genk wint en over. Bij een gelijkspel en under gaan de quoteringen zelfs oplopen tot 16.50 keer het ingelegde geldbedrag.

Wedden op voetbalwedstrijden is niet zonder risico’s. Speel dan ook bewust en veilig en laat u goed informeren over speltypen, bookmakersvoorwaarden en actuele pre-odds via Voetbalwedden.be!

Voetbalwedden

Bent u er deze zondag bij als bekend wordt welke ploeg kampioen van België 2022-2023 wordt? Profiteer tijdens dit kampioensduel van de straffe pre-odds die de Belgische wedkantoren hanteren. Of u nu wedt in de pre-fase of via live wedden, er kunnen ferme odds gescoord worden via Voetbalwedden.be!

Datum en tijdstip KRC Genk – Royal Antwerp FC

De laatste PO1 match KRC Genk – Royal Antwerp FC wordt gespeeld op zondag 4 juni. In de Cegeka Arena zal om 18:30 uur de afgetrapt worden verricht. Wie wordt er volgens u kampioen van België? Speel verantwoord en veilig mee via Voetbalwedden en word de primus bij een correcte voorspelling op Genk – Antwerp FC in de laatste speelronde van dit competitieseizoen.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.