• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Zondag 25 april wordt in Engeland de finale van de League Cup gespeeld. Daarin nemen Manchester City en Tottenham Hotspur het tegen elkaar in Wembley op. Wie zal deze finale winnen? Voorspel bij Voetbalwedden de juiste winnaar en win daarmee zelf ook een plezant bedrag!

Statistieken Finale League Cup

Zowel Manchester City als Tottenham Hotspur stonden deze week volop in de aandacht. Niet dankzij de prestaties op het veld, maar vooral daarbuiten. Beide ploegen lieten weten zich aan te sluiten bij de Super League, wat hen op veel kritiek kwam te staan van hun fans. Twee dagen later besloten de clubs, samen met de overige vier clubs uit Engeland, toch af te zien van deze nieuwe Europese competitie.

Daarnaast werd bij de Spurs ook nog eens trainer José Mourinho ontslagen en dus is de aanloop naar de finale van de League Cup behoorlijk onstuimig geweest. Wat gaat dat betekenen voor komende zondag?

Ondanks het verschil op de ranglijst van de Premier League tussen beide ploegen kan de finale weleens een spannende worden. In de competitie wonnen beide ploegen namelijk al eens van elkaar. In november versloeg Tottenham hun rivaal met 2-0, terwijl City in februari de Spurs nog versloeg met 3-0.

Ondanks die cijfers is Manchester City op weg naar het kampioenschap in de Premier League, terwijl de Spurs momenteel om plek zeven vechten in de Engelse competitie. De ploeg moet niet nog verder zakken, want dan loopt het Europees voetbal mis.

Odds

De bookmakers hebben in ieder geval vertrouwen in een nieuwe overwinning voor Manchester City, de ploeg van Kevin De Bruyne. De quotering voor een zegen voor hen staat op x1,51; een quotering waarbij men toch vrij zeker is van een zege.

Dat in tegenstelling tot de pre-odds van Tottenham, die op x5,55 staan. Dat is hoger dan een gelijkspel, want die quotering staat op x4,20. Daarmee zijn de Spurs dus de underdog tegen City. Zal de ploeg het seizoen toch nog weten te bekronen met een prijs of gaat ook deze beker naar City?

Speltypen

Zijn er, behalve de pre-odds, nog andere weddenschappen? Vast en zeker! Zo kan u aangeven of beide teams scoren of slechts één team. Opvallend genoeg liggen de odds hiervoor dicht bij elkaar. De quotering voor ‘beide teams scoren’ liggen om x1,98. Gelooft u niet dat beide teams zullen scoren? Dan staan de odds voor u op x1,74.

Durft u zelfs te spelen op de juiste uitslag? Ook daar zitten een paar mooie quoteringen tussen. Een 2-0 zege voor City levert u x9,35 keer uw inzet op, bij 3-1 is dat zelfs x11,50. Winnen de Spurs met 2-1? Dan kunt u al x16,25 tegemoet zien. Er zijn dus enkele plezante weddenschappen met hoge winstmarges te vinden!

Voetbalwedden

Finales om welke prijs dan ook zijn altijd al spannend, maar worden uiteraard nog spannender indien u meespeelt en inzet op één van de vele speltypes. Bij Voetbalwedden vindt u de plezantste deals van alle bookmakers!

Durft u mee te spelen met de finale van de League Cup? Wacht dan niet te lang en zorg dat u bijtijds inzet. Dan maakt u deze prachtige Engelse finale nog een stukje plezanter!

Datum & Tijdstip Finale League Cup

Manchester City tegen Tottenham Hotspur wordt zondag 25 april gespeeld in het Wembley Stadion in Londen. Deze finale van de League Cup begint om 17.30 uur. Wilt u inzetten op de pre-odds? Zorg dan dat u voor die tijd uw weddenschap heeft gezet!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.