• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Woensdag mag Club Brugge in de speelronde 2 van de UEFA Champions League haar goede start in de groepsfase proberen te verlengen door ook voorbij Lazio Roma te geraken. De mannen van trainer Philippe Clement spelen op Jan Breydel en dat moet de opdracht toch een pak gemakkelijker maken. Voorspel de uitslag van Club Brugge – Lazio Roma via voetbalwedden.be en word ook een winnaar! 

Statistieken

De eerste speelronde van de UEFA Champions League 2020 – 2021 verliep vlotjes voor Club Brugge. Na een 0-0 stand halverwege pakte Blauw-Zwart dankzij een rake bal van Emmanuel Dennis verdient een voorgift: 0-1. Amper tien minuten later werd die uitstekende uitgangspositie teniet gedaan door een own goal van Horvath. Brugge leek met één punt genoegen te moeten nemen, maar dat was buiten Charles de Ketelaere gerekend. Hij wist in de extra tijd nog het net te vinden achter de doelman van Zenit Sint-Petersburg. Brugge startte haar Europese campagne bijgevolg met een straffe 1-2 op verplaatsing in Rusland.

Lazio Roma opende haar campagne met een thuismatch tegen het Duitse Borussia Dortmund. De Bundesliga club is volgens Lazio trainer Filippo Inzaghi de beoogde primus in Poule F, maar voorbije week was daar weinig van te merken. Lazio kwam in het Olympiastadion van Rome al snel op 1-0 dankzij topschutter Ciro Immobile. De Duitser Hitz verdubbelde de voorsprong door – alweer – een own goal binnen te werken. Toen in de tweede helft het toptalent Haland de 2-1 maakte leek het nog even spannend te worden. Op aangeven van Immobile besliste Jean Akpa Akpro echter anders: 3-1.

Odds

Door de zeges staan Brugge en Lazio beide fier aan kop in Poule F. Lazio heeft een beter doelgemiddelde en prijkt dus nog boven de Belgische kampioen in de stand. De wedkantoren zien de Italianen ook lichtelijk als favoriet, maar blijkens de pre-odds gaan ze daar niet heel ver in: x2,35 als de Romeinen deze woensdag aan het feest zijn in Brugge.

Iets hogere bonussen zien we bij een Belgische overwinning. Wordt Brugge weeral de primus? Dan keren de online bookmakers gemiddeld x2,90 keer uw inleg uit.

De strafste odds in het 1×2 spelsysteem zien we achter een draw staan. De wedkantoren verwachten kennelijk niet dat beide clubs de punten gaan delen, want als dat wel gaat gebeuren moeten ze flink uit hun kot komen! Gemiddeld ontvangt u x3,35 keer het speelbedrag als u in de pre-fase inzet op een gelijkspel en het woensdagavond inderdaad uitdraait op een draw.

Speltypen

Dat het niet evident is om vooraf te voorspellen hoe een match gaat eindigen is bekend. Zeker in dit atypische voetbaljaar vallen er telkenmale een pak verrassingen te noteren. Live wedden is dan ook zeer populair bij de spelers van Voetbalwedden. Onze bookmakerskantoren bieden stuk voor stuk live wedden en mobiel betting aan voor de CL-matches van Club Brugge. Uw risico beperken? Vang dan deze woensdag eens aan met live wedden op Club Brugge – Lazio Roma!

Waar een deel van u wellicht nog geen enkele idee heeft hoe deze match gaat eindigen, zijn er ongetwijfeld ook een pak fans die op zeker durven stellen wat het gaat worden. Via het speltype ‘correcte score’ kunt u daar ferm geld mee pakken. Zelfs als Brugge niet wint, kunt u aan het feest zijn!

Voorspelt u een 1-0 zege voor Lazio? Dan is dat maar liefst x8,50 keer het wedbedrag op uw wedstrookje waard! Denkt u dat Club Brugge andermaal de hoofdvogel gaat schieten in deze CL-groepsfase en dat ze dat gaan doen met een 2-0 zege? Dan staat er achter die voorspelling bij ‘correct score’ een top quotering gereed: x13,50 keer uw inleg!

Voetbalwedden

Kom spelen bij voetbalwedden.be en doe mee aan alle topvoetbalmatches binnen en buiten Europa! Van Pro League tot Premier League en van Champions League tot Europa League. Bij voetbalwedden zit u altijd eerste rang en speelt u mee via de hoogste online odds!

Datum en tijdstip

Inzetten op de Club Brugge – Lazio Roma? Plaats dan uw pre-bet voor woensdag 28 oktober 21:00 uur. Op dat eigenste moment vangt de Champions League match tussen Brugge en Lazio aan. Meespelen via live betting kan vanaf het moment dat de match start en is mogelijk tot en met de laatste speelminuut. De odds zullen in de beginfase vaak een pak hoger liggen, dan op het einde. Zet dus in alle gevallen tijdig in en pak straffe bonussen met een juiste voorspelling op voetbalwedden.be!

 

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.