• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Onze Belgische voetbalploeg vervolgt deze dinsdag haar kwalificatiereeks richting de wereldkampioenschappen van 2022 in Qatar. De volgende match in Groep E is: België – Wit-Rusland. Bondscoach Roberto Martinez hoopt op Den Dreef in Oud-Heverlee te Leuven terug drie punten te scoren. Bijgevolg kunt u met een winnende weddenschap terug ferme odds scoren bij Voetbalwedden.be!

Statistieken Groep E: België – Wit-Rusland

De Rode Duivels zijn hun campagne richting het WK Qatar 2022 moeizaam begonnen. De eerste match tegen Wales liep nog goed af met een 4-1 zege. Maar voorbije zaterdag kwamen de Belgen weeral 1-0 achter. Ditmaal tegen de Tsjechen. De reparatiedoos bleek leeg na de 1-1. België morsten derhalve twee dure punten en moet nu in het King Power stadion aan Den Dreef de maximale score zien te behalen.

Voorafgaand deze match in Groep E: België – Wit-Rusland werd er door beide landenteams eenmaal gelijk gespeeld. Wit-Rusland deed dat tegen Honduras: 1-1, terwijl de Belgen tegen Tsjechië diezelfde score op het bord zagen prijken toen er voor een laatste maal werd gefloten.

Wit-Rusland is pas aan haar tweede kwalificatiematch bezig, terwijl wij al met de derde opdracht bezig gaan deze dinsdag. Er kan dus een pak punten gescoord worden om in het vervolg van de reeks een goede uitgangspositie te verkrijgen. Het is overigens de eerste maal dat beide landen elkaar bekampen.

Odds

Bij Voetbalwedden hebben we de strafste deals van de Belgische wedkantoren verzameld. Speelt u op de Rode Duivels, dan levert dat bij een juiste voorspelling x1,04 keer uw inleg op. Het is dus een gok met hoge winstkansen en lage bonussen.

Bijgevolg is het spelen op een gelijkspel een pak lucratiever. Omdat de kans op puntverlies dinsdag klein is, wordt er al x10,50 keer uw speelbedrag uitbetaald als het onbeslist eindigt dinsdag.

Weten de Wit-Russen in Leuven drie punter te graaien? Dan zijn de punters die hierop gokten aan het feest. Er wordt in dat geval x45,00 het ingebrachte wedbedrag uitgekeerd aan online voetbalgokkers die hierop hebben gegokt.

Speltypen

Omdat de odds bij een zege voor onze Belgische helden laag ligt in het 1×2 spelsysteem laten we hier zien dat er ook andere opties zijn. Vooral de speloptie correcte score zorgt voor ferme winstbonussen!

De pre-odds bij een 1-0 overwinning staat op x8,20. Een 2-0 zege staat bij dit speltype op x4,90 keer uw inleg. De uitbetalingen bij een 2-1 zege zijn x16,00 het speelbedrag en bij 3-1 x14,00 uw weddenschapsgelden!

Voetbalwedden

Check alle actuele odds en deals voor deze match uit Groep E: België – Wit-Rusland op onze bookmakerspagina en scoor met een correcte voorspelling straffe bonussen! Wij hebben alle deals bij de online bookmakers voor u op een rij geplaatst, zo wordt winnen kinderspel!

Datum en tijdstip Groep E: België – Wit-Rusland

De WK kwalificatiematch in Groep E: België – Wit-Rusland vangt op dinsdag 30 maart aan om 20:45 uur. Scoor pre-odds tot aan het eerste fluitsignaal of log in op onze bookmakerspagina zodra de match aanvangt om uw slag te slaan via live betting!

Pak uw kans op een winstuitkering bij deze interland in de WK kwalificatiereeks richting de eindronde in Qatar. Gaat u met extra cash zitten dankzij plaatsing van de Belgische elf? Ga dan naar onze actuele deals sectie op de bookmakerspage om te scoren met uw voetbalkennis.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.