• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

In de UEFA Champions League komen Real Madrid en Manchester City deze woensdag in actie. De ploegen strijden tegen elkander voor een ticket naar de finale van het Miljardenbal. Welke ploeg haalt de eindstrijd? Wedden op de halve finale Champions League: Real Madrid – Manchester City doet u natuurlijk via de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden!

Statistieken halve finale Champions League

De returns van de halve finales in de Champions League worden dinsdag en woensdag afgewerkt. Dinsdag spelen Villarreal en Liverpool al tegen elkander. The Reds zegevierden voorbije week met 2-0 van de Spaanse subtopper en heeft dus de beste papieren voor het behalen van de eindstrijd.

Woensdag is het de beurt aan Real Madrid – Manchester City. De Engelse ploeg won de voortreffelijke heenmatch met 4-3 voor eigen publiek. Deze week krijgen de Madridlenen de kans om er in eigen huis de ticket voor de finale veilig te gaan stellen.

Odds halve finale Champions League

De pre-odds zijn voor beide halve finales zeer straf ingedeeld. De hoogste odds vindt u bij de match van Villarreal – Liverpool. Als de Spaanse ploeg wint dan kunt u tot maximaal x4.75 keer de inleg scoren. Een gelijkspel is een odd van x4.05 keer de inleg waard. Wint Liverpool, dan staat er een odd van maximaal x1.70 keer de inleg ingedeeld in het 1×2 spelsysteem.

Nu de bijbehorende odds van de match Real Madrid – Manchester City. Denkt u dat de Madridlenen met Rode Duivel Thibaut Courtois onder de lat wint, dan kunt u tot maximaal x3.25 keer het speelbedrag verdienen. De hoogste pre-odds van dit duel wordt uitgekeerd als de teams een gelijkspel uit het vuur slepen. Maximaal valt er dan tot x4.00 keer de inleg terug te verdienen. Een zege en finaleticket van Manchester City staat op x2.07 keer de inleg ingedeeld bij de Belgische wedkantoren.

Speltypen

Naast het 1×2 spelsysteem kan er ook op heel veel andere manieren gewed worden. Zo kunt u voorspellen wat de stand is bij rust of welke spelers er zullen scoren. Denkt u dat Rode Duivel Kevin De Bruyne terug zal scoren in Madrid, dan kan u dat maximaal x23.00 keer het speelbedrag opleveren. Een scorende Karim Benzema kan tot maximaal x10.00 keer uw speelbedrag waard zijn.

Voorspel nu al welke ploegen doorgaan naar de finale die op 28 mei gespeeld gaat worden. Voor een finaleplek van Real Madrid willen de bookmakers tot x4.05 keer de inleg aan u uitkeren. Een ticket voor The Citizens is maximaal x1.20 keer het speelbedrag waard.

Voetbalwedden

Heeft u goesting ook eens te gaan proberen of voetbalwedden iets voor u is? Bij Voetbalwedden.be vindt u snel en gemakkelijk de Belgische wedkantoren die de hoogste pre-odds aanbieden. Bovendien zijn deze bookmakers veilig om uw voorspellingen te doen. Meespelen in de pre-fase kan totdat de match begint. Als de bal rolt, dan worden de pre-odds omgezet in live-odds. Deze kunnen iets afwijken van de quoteringen in de pre-fase, maar zijn nog altijd de moeite waard om te wedden op uw favoriete ploeg.

Datum en tijdstip halve finales Champions League

Villarreal en Liverpool zijn de twee teams die dinsdagavond 3 mei als eerste gaan proberen een finaleticket te veroveren. Op woensdag 4 mei starten Real Madrid en Manchester City aan deze klus. Beide duels beginnen om 21:00 uur. Denkt u te weten welke teams doorgaan naar de finale? Vergelijk, zet in en win via Voetbalwedden.be!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.