• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

In de Jupiler Pro League staan midweeks twee topmatches op het programma. Een daarvan is de match Royal Antwerp FC – KRC Genk. Deze woensdag spelen de teams tegen elkaar omdat zij nog een speelronde in te halen hebben. Het Bosuil Stadion te Antwerpen zal het decor zijn van Royal Antwerp – Racing Genk. De bookmakers hebben de hoogste bonussen voor u klaargezet. Profiteert u daarvan mee via Voetbalwedden.be?

Statistieken Royal Antwerp – KRC Genk

Omdat Royal Antwerp en KRC Genk zich volop mochten voorbereiden op hun Europese voetbalcampagne speelden zij in de jongste weken een Pro League match minder. Dit geldt ook voor RSC Anderlecht en KAA Gent die donderdag tegen elkaar zullen spelen. De overige teams hebben acht matches gespeeld en Club Brugge heeft op dit moment de meeste punten binnen geharkt. In totaal hebben de Bruggenaren zeventien punten. De Genkies staan op plek drie met veertien punten. Royal Antwerp haalde elf uit zeven.

Beide teams haalde voorbije weekeinde drie punten binnen. Royal Antwerp FC deed dat in een thuismatch tegen RFC Seraing. Het werd 2-1 in het Bosuil Stadion tegen de gepromoveerde ploeg. Racing Genk speelde op verplaatsing bij Sint Truiden VV en ook ginds werd er met 1-2 gewonnen door het team van coach John van den Brom.

In april dit jaar speelden Antwerp FC en Genk tweemaal tegen elkaar. Eenmaal in de reguliere competitie. Toen werd het 3-2 voor RAFC.  Op de laatste dag van april zegevierden de Genkies in PO1 met 2-3 in het Bosuil Stadion.

Odds

Voor elke speler die hoge pre-odds zoekt voor de midweekse matches van de Pro League zit goed bij de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden. De hoogste odd in het 1×2 spelsysteem wordt voor deze match uitgekeerd bij een gelijkspel: x3.65 keer uw inleg is daar de quotering van.

Wilt u kans maken op hoge bonussen als Royal Antwerp wint? Vul dan de 1 in op het wedformulier van uw gekozen bookmaker en ontvang x3.05 keer de inleg terug als uw weddenschap woensdagavond de juiste blijkt te zijn. Een overwinning van KRC Genk is goed voor een straffe beloning van x2.07 keer uw speelbedrag.

Speltypen

Nog meer ferme beloningen kunt u scoren als u meespeelt in de diverse andere speltypen van de online bookmakers. Speel bijvoorbeeld mee via het juiste score combinatie spelsysteem. Wint Royal Antwerp met 1-0, 2-0 of 3-0? Dan keren de bookmakers x6.05 keer uw speelbedrag uit. Zegeviert Genk met 0-4, 0-5 of 0-6? Dan wordt er x35.00 keer uw speelbedrag uitgekeerd door de betere Belgische wedkantoren die u kunt vinden op Voetbalwedden.

Pak uw dubbele kans bij de bookies door alleen al te voorspellen welke ploeg wint of dat het een gelijkspel wordt. Wordt het een gelijkspel door Royal Antwerp dan krijgt u in één klap x1.63 keer uw speelbedrag terug. Wordt het een gelijkspel door Genk? Dan wordt er met x1.36 keer uw speelbedrag ook een leuk extra centje uitgekeerd. Ga naar uw bookmaker voor nog meer ferme speltypen en speel op uw eigen manier meer.

Voetbalwedden

Heeft u goesting in het voorspellen van de match Royal Antwerp – KRC Genk? U kunt vandaag al voetbal wedden bij uw favoriete bookmaker. Vul de uitslag in of voorspel welke speler(s) er scoort, welke ploeg staat voor tijdens de rust en krijgt er een speler een gele of rode kaart? U kunt alles voorspellen en voor spelen bij de Belgische wedkantoren die voetbalwedden aanbieden.

Datum en tijdstip Royal Antwerp – KRC Genk

De Jupiler Pro league match Royal Antwerp – KRC Genk vangt aan op woensdag 22 september om 21:45 uur in het Bosuil Stadion. Speel mee vanuit uw zetel of stadionstoeltje en check alle actuele odds en deals bij de betrouwbare en veilige bookmakerskantoren. Wees er tijdig bij, want de odds wisselen rap. Zodra het eerste fluitsignaal wordt gegeven, vervallen als pre-fase deals en is enkel live betting nog mogelijk.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.