• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze zondag wacht KAS Eupen op een thuismatch tegen Club Brugge. De ploeg in Eupen maakte geen goede start aan het seizoen en willen dat zo snel mogelijk rechtzetten. Club Brugge heeft de eerste drie punten van het Jupiler Pro League seizoen 2023 al wel binnen en dat smaakt naar meer bij Blauw-zwart. Het duel wordt gespeeld in het Kehrweg Stadion te Eupen. Wedden op de match KAS Eupen – Club Brugge? Bekijk de odds van de Belgische wedkantoren via Voetbalwedden.

Statistieken KAS Eupen – Club Brugge

In de eerste speelronde van de Belgische Pro League kwam KAS Eupen niet langszij Sporting Charleroi. De ploeg van coach Bernd Stock verloor in Charleroi met 3-1 van de Carolo’s. Voorbije seizoen strandde KAS Eupen op de vijftiende plek van de Belgische competitie.

Regerend kampioen Club Brugge kwam een stuk beter uit de startblokken. De ploeg van coach Carl Hoefkens zegevierde met 3-2 op Jan Breydel tegen KRC Genk. De Jupiler Pro League is niet het enige waar ze in Brugge mee bezig zijn. Over enkele weken begint voor Club de groepsfase in de UEFA Champions League.

Odds KAS Eupen – Club Brugge

De Belgische wedkantoren weten deze match nog spannender te maken door er straffe pre-odds voor klaar te zetten. Voetbalwedders die een voorspelling willen achterlaten bij de bookmakers kunnen de hoogste odd van dit duel verwachten bij een zege van KAS Eupen. Als de Panda’s uit Eupen zegevieren, keren de bookmakers tot maximaal x6.10 keer het speelbedrag uit en dat is niet mis aan het begin van het nieuwe seizoen.

Ook de quoteringen bij een gelijkspel mogen er zijn. Als KAS en Club de punten delen in Eupen kunt u tot maximaal x5.20 keer uw speelbedrag scoren bij een correcte voorspelling op een puntendeling.

Een zege van Club Brugge krijgt in de pre-fase een ferme quotering van gemiddeld x1.50 keer het aantal ingelegde euro’s mee voor deze match.

Speltype

Vele voetbalwedders doen een voorspelling op KAS – Club via het 1×2 spelsysteem, maar u kunt op nog veel meer manieren wedden op voetbal. Probeer de diverse speltypen van de Belgische wedkantoren eens uit en ontdek welke spelmethode bij u past. Ga voor een voorspelling in het under/over speelsysteem of waag een gokje door middel van een handicap: extra hoge odds, maar ook extra moeilijk te winnen.

Win hoge odds als u de correcte score weet achter te laten bij de bookmakers of voorspel welke speler deze zondag in het Kehrweg Stadion scoort. Bent u te laat met het invullen van uw voorspellingen in de pre-fase? Schakel over naar live wedden en scoor eveneens straffe odds bij de Belgische wedkantoren.

Voetbalwedden

Bij Voetbalwedden vinden we het belangrijk dat voetbalgokkers veilig en bewust wedden op voetbalwedstrijden. Daarom zoeken we de betrouwbaarste bookmakers voor u op. Op onze bookmakerspagina vindt u dan ook alleen maar de wedkantoren die legaal zijn in ons land. Eerlijk en bewust spelen heeft u natuurlijk zelf ook in de hand, maar Voetbalwedden helpt u daar graag bij door de wedkantoren zorgvuldig te selecteren.

Datum en tijdstip KAS Eupen – Club Brugge

De Jupiler Pro league match KAS Eupen – Club Brugge wordt op zondag 31 juli gespeeld. Het duel begint om 16:00 uur in het Kehrweg Stadion te Eupen. Wedden in de pre-fase kan tot zondagmiddag vier uur. Als de match begint kunt u wedden via live betting. Ook hiervoor kunt u terecht bij de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden.be!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.