• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze dinsdag staat er een loodzware taak voor Club Brugge te wachten. Kan de ploeg uit Brugge een vuist maken tegen RB Leipzig in de tweede groepsmatch van de UEFA Champions League? De Bruggenaren spelen in de Red Bull Arena tegen RB Leipzig. De Belgische wedkantoren zien kansen voor Blauw-zwart om te zegevieren in Groep A van de Champions League. Voorspel RB Leipzig – Club Brugge  via Voetbalwedden.be!

Statistieken RB Leipzig – Club Brugge

Club Brugge en RB Leipzig hebben nog niet eerder tegen elkaar gespeeld. Dinsdagavond wordt er voor beide teams een nieuw hoofdstuk geschreven in de clubhistorie. De Bruggenaren kwamen wel beter uit de startblokken in Groep A dan RB Leipzig. Club wist een kleine twee weken terug een punt over te houden aan de match tegen Paris Saint Germain. Op Jan Breydel slaagde de Bruggenaren erin een gelijkspel 1-1 uit het vuur te slepen.

RB Leipzig heeft nog geen punt verdiend in de poule des doods. De ploeg van coach Jesse Marsch verloor met 6-3 van Manchester City. De Engelse ploeg is dan ook koploper in de poule waarin Club Brugge op de derde plek staat.

Club Brugge begon de Champions League week met een thuismatch tegen OH Leuven in de Jupiler Pro league. Op Jan Breydel werd het een gelijkspel 1-1 tegen de ploeg uit Leuven. RB Leipzig speelde thuis tegen Hertha BSC in de Bundesliga. De ploeg van coach Marsch zegevierde met 6-0 van Hertha.

Odds RB Leipzig – Club Brugge

De quoteringen zijn het hoogst ingeschaald bij een zege van Club Brugge. Krijgen de mannen van coach Clement de tweede tegenstander in de poule over de knie dan wordt uw inleg x5.95 keer meer waard als u speelt via het 1×2 spelsysteem van de bookmakers.

Nog meer ferme quoteringen vindt u bij een gelijkspel. Wordt het weeral een puntendeling voor de Bruggenaren dan strijkt u x4.70 keer uw speelbedrag op. De maximale beloning bij winst van RB Leipzig staat op x1.49 keer uw speelbedrag ingeschaald.

Speltypen

Wilt u naast een voorspelling via het 1×2 spelsysteem nog meer kans maken op ferme beloningen van de bookmakers? Overweeg dan eens om een voorspelling te doen door middel van de vele speltypen die de wedkantoren aanbieden. Denkt u te weten wat de Juiste Score Combinatie is? Dan kunnen de beloningen hoog oplopen. De bookies keren x3.00 keer uw speelbedrag uit als het 1-0, 2-0 of 3-0 voor RB Leipzig wordt. Wint Club Brugge met 0-1, 0-2 of 0-3 dan loopt die beloning al op tot x11.50 keer uw speelbedrag.

Vult u bij Beide Teams Scoren ja in, dan ontvangt u x1.70 keer uw speelbedrag terug als zowel Leipzig als Club dinsdag scoren. Is het juiste antwoord nee, dan keren de bookies met x2.12 keer uw speelbedrag een nog iets hoge quotering uit.

Heeft u goesting om mee te spelen via het Under / Over speltypen dan staan er hoge odds te wachten als u de juiste voorspelling invult. Vult u Over 0-5 voor Leipzig in bij de bookmakers dan kunt u x1.02 keer uw speelbedrag terugverdienen. Under 0-5 levert u x12.25 keer het speelbedrag op. Daarvoor moet Club Brugge dan wel een doelpunt maken.

Voetbalwedden

Bij de bookmakers op Voetbalwedden kunt u zoveel voetbal wedden als u maar wilt. De Belgische wedkantoren hebben altijd wel een gepaste quotering voor u klaarstaan. Ontdek met welk speltype u dinsdag wilt scoren op de match van RB Leipzig – Club Brugge. De wedkantoren staan te popelen om uw voorspelling op te mogen nemen. Wedden op voetbal is leuk en dat moet ook zo blijven. Gebruik voor uw voorspellingen geen geld dat u voor andere doeleinden nodig hebt. Voetbalwedden staat volledig achter verantwoord gokken en hoopt dat u veel plezier beleeft aan voetbalwedden.

Datum en tijdstip RB Leipzig – Club Brugge

De match RB Leipzig – Club Brugge staat gepland op dinsdag 28 september om 21:00 uur in de Red Bull Arena te Leipzig. U kunt tot die tijd inzetten via het 1×2 spelsysteem. Na het eerste fluitsignaal kunt u overschakelen naar live betting waar ook straffe quoteringen te scoren zijn. U vindt ze allemaal via Voetbalwedden.be! Uw voetbalportaal voor het wedden op alle Champions League matches.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.