• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze dinsdag start Club Brugge haar Europese campagne met een match op verplaatsing bij Zenit St. Petersburg. De match is onderdeel van de groepsfase van de UEFA Champions League. Club Brugge zit in Groep F en treft daarin naast Zenit ook Borussia Dortmund en Lazio Roma. Voor de Belgische formatie is een resultaat in Sint-Petersburg dus heel belangrijk met oog op de nog volgende matches in deze zware CL-groep. De bookmakers gokken op Zenit. Wie speelt u?

Statistieken

Club Brugge is het nieuwe voetbalseizoen niet goed gestart. In de Jupiler Pro League werden week na week punten verspeeld. Inmiddels heeft de ploeg van T1 Philippe Clement haar draai wél gevonden en in de voorbije weken wint de Brugse formatie al haar matches, vaak met speels gemak.

Zenit is in de Russische Premier League al elf matches onderweg. Na de 3-1 zege op Sochi, deze zaterdag, is het fier koploper in Rusland. Spartak en Lokomotiv Moskou volgen op de voet. Opmerkelijk: in de voorbije vijf matches speelde Zenit tweemaal gelijk. Beide keren was dat bij een match op verplaatsing!

Odds

De online wedkantoren hebben hun knopen geteld en kwamen bij de odds voor winst van Zenit uit op een gemiddelde pre-match odd van x1,92 keer uw inleg. Dat betekent dat een zege van Club Brugge nog een pak meer gaat opbrengen! Gemiddeld houden de bookmakers een quotering van x4,25 keer het wedbedrag aan! Een straffe odd voor een Belgische zege!

Een draw in deze Champions League match zorgt ook voor ferme bonussen! Spelers die vooraf inzetten op een puntendeling, ontvangen bij een gelijkspel in Sint-Petersburg gemiddeld x3,25 keer het speelbedrag op hun bankaccount.

Speltypen

Verwacht u dinsdagavond een doelpuntrijke match? Kijk dan eens bij de wedoptie: voorspel het aantal goals. Bij het wedkantoor Betsafe kunt u bijvoorbeeld spelen op de optie meer dan 4,5 doelpunten tijdens de ganse match. Wordt er dus vijf keer of meer gescoord, dan bent u een winnaar! De online bookmaker stelt er op deze moment x6,20 keer de inleg tegenover.

U kunt dit speltype ook per helft spelen. Zo ontvangen spelers x7,00 hun inleg als zij spelen op 2,5 goals of meer in de eerste helft als er door beide elftallen in totaal drie keer of vaker het net wordt gevonden. Gaat u voor zelfs 3,5 treffers in het eerste bedrijf? Dan loopt de uitkering al rap op. Gemiddeld staat er bij deze wedoptie een odd van x21,00 het speelbedrag klaar!

Voetbalwedden

Via voetbalwedden kunt u dagelijks meespelen op alle matches in de topcompetities, zowel binnen als buiten Europa! Gebruik uw voetbalkennis om matches te voorspellen en win geld met een correct geplaatste weddenschap!

Datum en tijdstip

De UEFA Champions League match Zenit Sint-Petersburg – Club Brugge vangt aan op dinsdag 20 oktober om exact 18:55 uur! Let op: dit wijkt dus af van het normale CL-tijdstip van 20:45! Wees er dus tijdig bij als u wilt wedden op Blauw-Zwart!

Tijdens het duel kunt via voetbalwedden ook live wedden op de uitslag en diverse statistieken. Bookmaker Unibet biedt een breed aanbod in live wedddenschappen aan tijdens Zenit – Club Brugge. Zo kunt u met live wedden voorspellen wie de eerstvolgende ploeg is die scoort, de club die bij de rust voorstaat en zelfs wie de eerstvolgende hoekschop mag nemen. Met live weddenschappen wordt een voetbalwedstrijd vaak nog veel spannender. En heeft u juist voorspelt, dan kunt u direct ook nog een mooi winstbedrag op uw rekening bijschrijven. Check dus ook tijdens de CL matches bij voetbalwedden en speel mee via één van de betrouwbare Belgische bookmakers voor deze spannende Champions League ontmoeting tussen Zenit en Club Brugge.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.