• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Het contrast kan bijna niet groter: koploper Club Brugge bekampt deze zaterdag rode lantaarn Waasland Beveren. Brugge heeft 57 punten uit 25 matches, fusieploeg Waasland Beveren blijft vooralsnog steken op een magere 21 punten score uit evenveel competitiematches. Denkt u dat Club Brugge drie punten gaat ophalen op verplaatsing bij Waasland Beveren of blijkt de laagvlieger een onverwachte bananenschil? Laat uw voorspelling achter via Voetbalwedden en scoor de beste weddenschap!

Statistieken

De verschillen zijn heel groot tussen beide ploegen. Toch zien we in de H2H statistieken dat Waasland Beveren in de jongste jaren regelmatig met een resultaat van het veld stapte als Club Brugge op bezoek kwam in het Freethiel Stadion te Beveren.

In het seizoen 2018 – 2019 won de thuisploeg bijvoorbeeld met 2-1 van Club Brugge. Gaan we nog een seizoen verder terug dan zien we een 1-1 eindstand staan en in het jaar 2017 won Waasland Beveren weeral van de Belgische kampioensploeg: 1-0.

De meest recente confrontatie werd echter een prooi voor Blauw-Zwart. Club Brugge werd de primus in het duel van 27 juli 2019 door met 1-3 te zegevieren op Freethiel.

Kijkend naar de huidige vorm lijkt een nieuwe stunt van de thuisploeg niet aannemelijk. Waasland Beveren pakte in de voorbije vijf matches amper twee punten. Het speelde gelijk tegen Moeskroen en RSC Anderlecht. Beide keren werd het 0-0. De overige drie matches – tegen SV Zulte Waregem, KV Mechelen en Royal Antwerp FC – gingen verloren. Club Brugge daarentegen is bezig aan een straffe reeks. Het won al zeven matches op rij!

Odds

De Belgische wedkantoren zetten de bezoekers dan ook als grootste kanshebber neer. De pre-odds voor winst van Club Brugge staan op een gemiddelde van x1,19 keer uw inleg. Bij een winnende weddenschap op een draw, scoort u de volle buit dankzij een pre-match quotering van gemiddeld x6,25.

De hoogste bonussen worden uitgekeerd als Waasland Beveren (weeral) een zege weet te boeken op de huidige primus in de Belgische Pro League. De bookies vinden een dergelijke stunt maar liefst x12,25 keer uw ingelegde speelbedrag waard! Dat kan dus flink oplopen als het gaat om de te verdienen euro’s bij de online bookmakers!

Speltypen

Bent u ervan overtuigd dat Club Brugge tegen de nummer laatst gaat winnen, maar zijn de odds in het 1×2 spelsysteem voor u te laag? Overweeg dan eens om mee te spelen volgens het correcte score-speltype. Bij de online bookmakers staan ferme odds klaar bij dit speltype.

Zo wint u x7,85 keer uw inleg terug als uw voorspelling, dat het zaterdag 0-1 wordt, klopt. Een 0-2 victorie van Club Brugge is nochtans ook de moeite waard: x5,80! Bij nog hogere eindstanden, stijgen de odds in de pre-fase net zo hard mee. Zo vangt u x9,15 keer uw wedbedrag retour als uw voorspelling op 1-3 de correcte score blijkt te zijn.

Voetbalwedden

Spelen op Belgisch voetbal is spelen op de beste Belgische voetbalclubs in de Pro League. Matches van Club Brugge zijn bij veel punters populair, omdat de winstkansen hier hoog liggen. Ook voor online gamers die graag op de verrassing spelen, is het inzetten op Club Brugge matches interessant. Wint Blauw-Zwart niet, dan zijn de tegen-odds namelijk altijd zeer straf!

Voor een plezante uitkering is Voetbalwedden op de Jupiler Pro League een succesvolle match! Scoort u bij Waasland Beveren – Club Brugge de winnende weddenschap?

Datum en tijdstip

De Pro League match Waasland  Beveren – Club Brugge vangt op zaterdag 6 februari 2021 diep in de namiddag aan. In het Fleethiel Stadion te Beveren wordt om 18:30 uur afgetrapt voor deze match uit de 24e speelronde van de reguliere competitie.

Doet u mee door uw voorspelling achter te laten via onze bookmakerspagina en bent u zaterdag aan het feest dankzij een correcte voorspelling? Plaats uw weddenschap in de pre-fase en scoor de beste deal tijdens het live gokken! Voor meer informatie over tactieken en gokstrategieën kunt u terecht op de kennispagina’s van Voetbalwedden.be! Speel bewust en verantwoord, dat houdt het meespelen leuk.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.