• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze zaterdag mag KRC Genk weer aan de bak. Na een noodgedwongen pauze door een midweekse afgelasting gaan de Genkies zaterdag weer in de wei. Tegenstrever is KV Kortrijk. KVK staat net buiten de plaatsen die recht geven op PO1, maar kan daar bij winst wel weer in geraken. Wat is uw voorspelling voor KRC Genk – KV Kortrijk in de Jupiler Pro League? Speel mee via Voetbalwedden.be en win!

Statistieken

Genk is na de trainerswissel een totaal andere ploeg geworden. Het wint zowat al haar matches en draait fier mee bovenin de tabellen. Om in het spoor van koploper Club Brugge te blijven moet deze thuismatch tegen Kortrijk gewonnen worden.

De bezoekers staan op dit moment negende gerangschikt. De achterstand Standaard en Royal Antwerp – de nummer acht en zeven – bedraagt slechts twee punten. Een driepunter op verplaatsing in Genk brengt ze een pak dichter bij een PO1 positie.

Afgaande op de huidige vorm van beide clubs  heeft Genk het voordeel bij de online bookmakers. De thuisclub verloor echter voorbije weekeinde met 1-0 bij RSC Anderlecht. KVK liet in de jongste vijf matches echter al twee nederlagen optekenen: 1-0 verlies bij Club Brugge en een ontgoocheling thuis tegen OH Leuven: 0-3. Daarbovenop komt nog de 0-0 op verplaatsing bij Sporting Charleroi.

Odds

Het is dan ook niet vreemd dat de Belgische online wedkantoren bij de pre-odds kiezen voor KRC Genk als grootste kanshebber op de zege. Een weddenschap op de favoriet in deze match levert u gemiddeld x1,58 keer het ingelegde speelbedrag op. Een winnende weddenschap op KV Kortrijk zorgt voor een pak meer bonus: x5,00 uw inzet!

Veel online gamers spelen bij deze Belgische competitiematch op een draw. Bij de online bookies levert een gelijkspel een straffe uitkering op. Bij de legale sportbookmakers scoort u maximaal x4,00 uw inleg als uw voorspelling klopt!

Speltypen

Voor spelers die wat meer risico durven nemen in een poging de winstbonus te maximaliseren is er de correcte score optie. Hierbij voorspelt u niet de winnaar, maar de exacte eindstand van dit Pro League duel. Zo ontvangt u bijvoorbeeld x7,85 keer uw inleg als uw voorspelling dat het zaterdag 1-0 wordt uitkomt.

Een nog straffere uitkering volgt bij een winnende weddenschap op een 0-0 eindstand. En als u dacht dat dit de hoogste quotering was bij dit speltype heeft u het mis. Want bij een 0-2 zege van Kortrijk keren de bookies gemiddeld x29,50 het wedbedrag uit een ieder die in de pre-fase hierop heeft gespeeld!

Voetbalwedden

Scoren met een winnende weddenschap: wie wil dat nou niet? Voetbalwedden maakt het u gemakkelijker om de correcte voorspelling door te geven. Wij presteren wekelijks voorbeschouwingen op topmatches en voorzien u van nuttige informatie over het Wedden op voetbal. Lees onze achtergrond- en kennisartikelen om uw winstkansen te optimaliseren. Doe ook eens een poging en scoor de hoogste odds bij matches als KRC Genk – KV Kortrijk!

Datum en tijdstip

De match van deze zaterdag 19 december 2020 vangt aan om 20:45 uur. De match wordt gespeeld in de fraaie Luminus Arena. Meespelen in de pre-fase kan tot aan het aanvangstijdstip, daarna kunt u bij voetbalwedden inloggen voor live betting op KRC Genk – KV Kortrijk. Vooraf of tijdens de Pro Leauge matches de beste deals scoren, doet u natuurlijk bij Voetbalwedden.be!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.