• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Acht september vervolgen de Rode Duivels de kwalificatiecyclus voor het WK 2022 in Qatar. België speelt die dag tegen Wit-Rusland in Groep E. Zal België ook na woensdag nog aangeslagen zijn en de goede weg vervolgen die het al is ingeslagen op weg naar het WK? Speel nu mee via Voetbalwedden en maak gebruik van de ferme quoteringen rondom deze match!

Statistieken Wit-Rusland – België 

België speelt tegen Wit-Rusland zijn zesde kwalificatiewedstrijd voor het WK in Qatar, dat in november 2022 van start zal gaan. De Rode Duivels zitten in Groep E, waarin de tegenstanders Tsjechië, Wales, Wit-Rusland en Estland zijn. Tot dusver gaat het erg goed met de ploeg van bondscoach Roberto Martinez. Er werd viermaal gewonnen (van alle tegenstanders al eenmaal), terwijl er ook een keer gelijk werd gespeeld (tegen Tsjechië).

Met die resultaten gaat België riant aan de leiding in deze groep. De nummer twee, Tsjechië, heeft namelijk een achterstand van zes punten op de Rode Duivels. Dat betekent dus dat België bij winst op Wit-Rusland een flinke stap zal zetten richting het komende WK. En in deze poule mag dat toch een prestatie van formaat worden genoemd.

Wit-Rusland staat momenteel vierde in de poule. Het land wist tot dusver alleen te winnen van Estland met 4-2. De drie duels erna gingen allen verloren en dus heeft het land nog maar drie punten uit vier duels, waarmee de kansen op het WK al zijn verkeken.

Odds

Maakt België een goede kans om te winnen? Over de kansen zijn zowel de fans en de bookmakers het wel eens. Het moet volgens hen namelijk heel vreemd lopen als de Rode Duivels dit duel niet weten te winnen. Het eerste duel tussen beide landen, afgelopen maart, werd namelijk toen gewonnen door België met maar liefst 8-0.

Dat Wit-Rusland nu opeens zal winnen, ligt dus niet in de verwachtingen en dat is ook te zien aan de pre-odds. Voor een zege voor de Rode Duivels krijgt u namelijk slechts x1,12 keer uw inleg uitgekeerd. Om een groot bedrag te winnen, zal u dus ook meer moeten inzetten. Maar houdt u wel van een gokje, dan kunt u ook inzetten op een zege voor Wit-Rusland; in dat geval krijgt u namelijk uw inzet x20,00 uitbetaald. Een gelijkspel staat genoteerd tegen x7,40.

Speltypen

Wilt u wel inzetten op de Rode Duivels, maar niet op de vraag wie er gaat winnen? Dat kan ook, want er zijn nog meer opties. Durft u het aan om de uitslag te voorspellen? Maak dan gebruik van de ‘correct score combinatie’ Want bij een 0-4, 0-5 of 0-6 zege levert u dat x4,15 uw inleg op. En denkt u dat er minimaal zes keer gescoord gaat worden in deze match? Dan staat de quotering daarvoor op x7,55.

Voetbalwedden

Wedden op wedstrijden van de Rode Duivels is natuurlijk altijd plezant. Voor de beginners is deze match uitermate geschikt om te oefenen, maar ook voor de ervaren spelers zijn er genoeg interessante opties om op in te zetten. België maakt deze wedstrijd kans om zich nu al te kwalificeren voor het WK. Maak de wedstrijd nog mooier door mee te spelen via Voetbalwedden en een mooi geldbedrag te winnen!

Datum & Tijdstip Wit-Rusland – België

De WK-kwalificatiewedstrijd tussen België en Wit-Rusland vindt plaats op woensdag acht september om 20.45 uur. De wedstrijd wordt gespeeld in het Central Stadium in het Russische Kazan. Wilt u inzetten op de pre-odds van deze match? Zorg dan dat u dat heeft gedaan voor de aftrap.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.