• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Fans van het Engelse voetbal konden eerder deze week al genieten van twee mooie duels: Manchester City tegen Arsenal en Aston Villa tegen Sheffield United. Met deze twee duels hebben alle clubs uit de Premier League nu 29 speelrondes achter hun naam staan. Dat betekent dat dit het perfecte moment is om de balans op te maken voor de rest van het seizoen! Want wat staat ons allemaal nog te wachten in de negen speelrondes die voor ons liggen? De spelers hebben in ieder geval zin om er een paar mooie voetbalweken van te maken. Meer argumenten heb je vast niet nodig om weer volop te gaan wedden op de Premier League.

De strijd om de landstitel is bijna over

Om maar met het kampioenschap te beginnen… een wekenlange titelstrijd hoef je niet meer te verwachten. Liverpool staat maar liefst 22 punten voor op de nummer twee van de competitie, Manchester City. De club kan de beker bijna aanraken, maar toch durft niemand in de stad zijn geloof in de landstitel hardop uit te spreken. Liverpool was immers vaker dicht bij de titel (denk maar aan die dure uitglijder van Steven Gerrard in seizoen 2013/2014), al was het gat met de concurrentie in de afgelopen jaren nog nooit zo groot. Bij de club zijn ze enorm blij dat de competitie eindelijk wordt hervat. Als de spelers gewoon doen wat ze moeten doen, valt er binnenkort in Liverpool voor het eerst in dertig jaar weer een landtitel te vieren. Komende zondag is het in de wedstrijd tegen Everton vooral belangrijk dat de ploeg keurig zijn drie punten pakt. Als die dertigste speelronde geheel volgens verwachting verloopt, dan kan de club zich volgende week woensdag, 24 juni, opmaken voor de titelstrijd. Gaat het na al die jaren dan eindelijk weer gebeuren voor Liverpool?

Deze clubs houden de Premier League spannend

Wedden op de landskampioen van Engeland heeft in dit stadium weinig nut meer. Maar gelukkig zijn de vele competitieduels altijd goed voor een paar mooie weddenschappen. Let vooral op de clubs die net buiten de top 2 vallen. Voor Liverpool en Manchester City is dat ticket voor de Champions League in principe binnen (mits het beroep van Man City tegen de Europese schorsing succesvol is). Ook Leicester City heeft zich redelijk stevig in de top 4 gevestigd. De grote vraag is vooral wie dat laatste Champions League-plekje weet te veroveren. Voor clubs als Chelsea, Manchester United, Sheffield, Wolverhampton, Tottenham en Arsenal valt er in de komende weken veel te winnen. Is het niet dat Champions League-ticket, dan is er misschien wel kwalificatie voor de Europa League. Er zijn startbewijzen genoeg, maar de clubs zitten in punten dicht bij elkaar.

Als het om Europees voetbal gaat, kan er echt nog van alles gebeuren. De strijd onderin is dit seizoen minstens zo spannend. Maar liefst zes club zitten echt in de gevarenzone. De verschillen zijn klein waardoor het vooralsnog lastig is om in te schatten welke clubs in de Premier League blijven en welke er degraderen. Zodra Liverpool eenmaal kampioen is, kun je je focus heel goed gaan verleggen op het onderste deel van de competitie. Er staat hier veel op het spel, dus dat belooft een mooie strijd te worden. Laat die weken vol met Premier League-weddenschappen maar komen!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.