• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Na de 1-1 tegen Ivoorkust is het zondagavond tijd voor het echte werk! De Rode Duivels spelen tegen de Engelse nationale ploeg in het kader van de UEFA Nations League. Ditmaal zal bondscoach Roberto Martinez wél aantreden met de sterkte opstelling. De match zal gespeeld worden in het legendarische Wembley Stadium. Een straffe stek voor de Belgische elf om als nummer 1 van de ranking te excelleren.

Statistieken

De draw tegen Ivoorkust was een eerste zeldzame hick-up op het blazoen van de Belgen. Voordien was men al sinds de bizarre 5-2 nederlaag tegen Zwitsers ongeslagen gebleven. Maar aan die straffe reeks van twaalf matches kwam voorbije woensdag dus een einde. Als tegenwerping kan gebruikt worden dat Ivoorkust een oefenmatch was en dat Martinez zeker niet zijn beste elf de wei instuurde, maar feit is dat de Rode Duivels niet wonnen.

Tegenstrever en thuisploeg Engeland is juist begonnen aan een nieuwe zegereeks. De Engelsen waren vier matches ongeslagen, toen er voorbije maand met 0-0 gelijkgespeeld werd tegen de Deense equipe. Voorbije woensdag wist het Engelse voetbalelftal zich te hernemen door buurland Wales met 3-0 simpel te verslaan.

Engeland is de nummer twee in Groep 2 van de A-League. Zij hebben vier uit zes, waar de Belgen tot noch toe zes op zes scoorden. De Rode Duivels zijn daardoor fier leider en kunnen bij winst een reuzestap zetten richting de play-offs. Denemarken en IJsland staan met respectievelijk één en nul punten al ver.

Odds

Bij de Belgische wedkantoren zien we straffe odds opduiken voor zowel de Engelsen als voor onze Belgen. Wint Engeland op Wembley van ons? Dan keren de online bookmakers gemiddeld x2,70 keer uw inleg uit. Bij een zege van onze nationale trots is het dubbel feest, want u verdubbelt ook hier uw inleg ruimschoots: x2,44!

De hoogste bonussen vinden we echter bij een draw. Gaan beide landen de punten met elkaar delen en komt er bijgevolg geen winnaar komende zondag? Dan zijn de spelers die een gelijkspel speelden aan het feest. Zij ontvangen x3,10 keer hun wedbedrag retour!

Speltypen

Diverse (internationale) wedkantoren bieden voor deze topper speciale match bets aan! Zo is voor dit Nations League duel een players special in het leven geroepen. Denkt u dat Harry Kane twee goal of meer gaat scoren? Speel dan op Kane scoort 2 of meer en ontvang x5,00 keer uw inleg als dit scenario uitkomt.

Denkt u dat Kane scoort én dat Romelu Lukaku ook scoort? Speel dan op Kane en Lukaku scoren. U ontvang dan gemiddeld x5,50 keer het wedbedrag.

Voor een kopgoal van Lukaku wordt de buidel nog iets extra ver opengetrokken. Speelt u op een treffer van onze topspits met het hoofd, dan staat daar bij de bookies een gemiddelde uitkering van x7,50 keer uw inleg tegenover!

Voetbalwedden

Speelt u zondag mee met Engeland – België? Scoor dan de hoogste odds en pak de meeste (bonus)punten bij Voetbalwedden.be! De plek om te spelen op de Rode Duivels!

Datum en tijdstip

De match vangt aan op zondag 11 oktober om 18:00 uur in het Wembley Stadion te Londen! Zet tijdig in en maak kans op straffe uitkeringen voor een correcte voorspelling! Voetbal kijken is spannend, meedoen door een weddenschap te plaatsen is nog spannender!

 

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.