• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

In de UEFA Nations League gaan de Rode Duivels na twee thuismatches ditmaal op verplaatsing spelen en trekken daarvoor naar Wales. Het keurkorps van bondscoach Roberto Martinez maakte een valse start aan dit Nations League seizoen, maar herstelde snel. The Red Devils lijken dan ook klaar voor de match in het Cardiff City Stadion te Wales. Wedden op Wales – België doet u bij de Belgische wedkantoren op Voetbalwedden.

Statistieken Wales – België

Wales en België zijn bekend met elkander. Voorbije jaar speelden de nationale teams nog tweemaal tegen elkander. In maart voorbije kalenderjaar wonnen de Rode Duivels in Brussel met 3-1 van Wales in het kader van de WK kwalificiaties. Op verplaatsing hadden de Belgen het een stuk lastiger. Het werd in Cardiff een 1-1 gelijkspel tussen Wales en België.

Maar Wales is ook weleens te sterk geweest voor onze jongens. In de kwartfinales van het EK2016 zegevierde de Welshmen met 3-1 van de Rode Duivels. Radja Nainggolan scoorde toen voor België, maar daar bleef het voor ons bij. In de EK kwalificatiepoule was Wales ook al te sterk voor de Duivels. Op 12 juni 2015 werd het toen 1-0 voor de Y Dreigiau in Cardiff.

In de voorbije speelronden verloor het Welsh voetbalelftal met 2-1 van Polen en met 1-2 van Nederland. De Belgen verloren met 1-4 van Nederland, maar maakten dat goed met een klinkende overwinning op Polen: 6-1.

Odds Wales – België

De Belgische wedkantoren maken er vooraf al een groot feest van. De hoogste odds in het 1×2 spelsysteem staan ingedeeld bij een zege van Wales. Als het Welsh elftal wint, kunt u rekenen op een bookmakersuitkering van maximaal x4.00 keer de inleg mits u dit vooraf ook had ingevuld bij uw wedkantoor.

De quoteringen bij een gelijkspel lopen ook hoog op. De bookmakers trakteren op een bookmakers bonus van maximaal x3.60 keer de inleg aan voetbalwedders die vooraf hebben aangegeven dat deze match in een draw zou eindigen.

Een overwinning van de Rode Duivels wordt het meest voorspeld momenteel en levert in de pre-match fase gemiddeld x1.85 keer uw speelbedrag op. Een ferme quotering voor onze Duivels!

Speltypen

Wilt u uw voetbalkennis ook loslaten in de diverse speltypen van de Belgische wedkantoren? Dan is het goed om te weten dat u dat ook via Voetbalwedden kunt doen. Maak een bookmakersdeal bij een wedkantoor in het under/over speltype of voorspel welke speler er zaterdag gaat scoren.

Een hoge odd staat bij een doelpunt van Gareth Bale genoteerd. Als de scherpschutter van Wales een doelpunt maakt, kan u dat tot maximaal x2.90 keer de inleg opleveren. Een treffer van Rode Duivel Kevin De Bruyne is zelfs goed voor een odd van x3.30 keer uw speelbedrag.

Ontdek ook de hoge quoteringen bij live betting die bekend worden als de match in Cardiff begint. Deze zijn vaak iets minder hoog ingeschaald, maar u kunt door live wedden makkelijker bepalen en sneller scoren als u weet welk team de meeste kans op een overwinning heeft.

Voetbalwedden

Op voetbal wedden is leuk zolang u het in eigen hand hebt. Ga nooit te ver in het gokken op voetbal en speel met kleine bedragen. Uw winkansen verspreiden door meerdere voorspellingen te doen, kan ook een succes zijn. Alle wedkantoren op Voetbalgokken voldoen aan de strenge eisen die wedkantoren moeten nakomen om in België actief te mogen zijn. Zelf kunt u ook het nodige doen door bewust te wedden met uw geld. Voor meer tips en vragen hierover kun je terecht op de bookmakerspagina van Voetbalwedden.be!

Datum en tijdstip Wales – België

De UEFA Nations League match Wales – België wordt gehouden op zaterdag 11 juni om 20:45 uur in het Cardiff City Stadion te Cardiff. Winnen de Rode Duivels ook op verplaatsing of is het Welsh elftal ons te slim af? Voorspel de match via Voetbalwedden en scoor straffe bookmakersdeals bij de Belgische wedkantoren.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.