Welkom bij Voetbalwedden.be

Momenteel niet toegestaan

Vanaf 1 juli is het volgens de Belgische regelgeving niet toegestaan om kansspelreclame weer te geven. Daarom is de toegang tot onze website tijdelijk geblokkeerd. We bieden echter een alternatief voor Nederlandse bezoekers. U kunt terecht op VoetbalGokken.nl, waar u een overzicht van verschillende Nederlandse bookmakers kunt vinden.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.

  • De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates
Iedere succesvolle voetbalwedder weet het: hoe meer informatie u vergaart, des te eenvoudiger is het om de juiste voorspelling door te geven. Natuurlijk, geluk speelt altijd een rol bij het wedden op voetbal. Toch nemen uw winkansen snel toe als u precies weet wat er allemaal gebeurt in de voetbalwereld. U denkt misschien dat het een behoorlijk tijdrovende klus is om goed op de hoogte te blijven van de Jupiler Pro League, de Bundesliga, de Premier League, de Serie A, La Liga én de Champions League en Europa League. Want u wilt voorbeschouwingen lezen, maar u wilt ook informatie krijgen over transfers, blessures, interessante quoteringen enzovoorts. Moet u dan echt uren besteden aan het uitpluizen van allerlei nieuwsbronnen? Zeker niet! Op voetbalwedden.be vindt u gewoon alle belangrijke voetbalnieuwtjes op één plek. Zo houdt u genoeg tijd over om de ene na de andere mooie weddenschap aan te gaan.

Blijf op de hoogte met ons actuele voetbalnieuws

Er gebeurt veel in de sportwereld, heel veel zelfs. Zeker als het om voetbal gaat, is het nieuws snel weer achterhaald. Want wat er in de ene competitieweek gebeurt, is in het volgende weekend totaal niet interessant meer. Daarom is het ook belangrijk dat u bovenop het voetbalnieuws zit en exact weet wat er op dat moment speelt. Alleen zo kunt u een goede inschatting maken van de wedstrijd de komen gaat. Voetbalwedden.be voorziet u altijd van de belangrijkste en meest actuele voetbalnieuwtjes. Zit de klassieker tussen Anderlecht en Standard Luik eraan te komen? Of staat de finale van de Champions League op het programma? Wij besteden er aandacht aan in de dagen voordat de wedstrijd begint. Natuurlijk profiteert u daarbij van alle kennis en ervaring die wij in de afgelopen 10 jaar hebben opgedaan. We vertellen u namelijk graag welke gevolgen het voetbalnieuws kan hebben voor de wedstrijd. En daar past u uw weddenschap gewoon op aan. Hoe belangrijk het ook is om up-to-date te blijven, soms wilt u toch even terugkijken naar wat er in het verleden is gebeurd. Dat is bij voetbalwedden.be geen probleem. Neem gewoon een kijkje in het archief en u heeft meteen alle voetbalnieuwtjes van de afgelopen maanden bij de hand.

Een goede wedstrijdvoorbereiding begint met onze voorbeschouwingen

Op de voetbalkalender staan elk seizoen weer heel wat mooie wedstrijden. U weet ongetwijfeld wanneer het volgende EK of WK voetbal begint en ook de datum van de Champions League-finale staat in uw geheugen gegrift. Maar zelfs de grootste voetbalfan kan niet van alles op de hoogte zijn. Via onze nieuwspagina komt u er misschien wel achter dat de kwartfinale Copa Libertadores is aangebroken of dat het Aziatisch kampioenschap voetbal op het punt van beginnen staat. Op voetbalwedden.be vindt u ook de nodige voorbeschouwingen. U leest wat meer over de achtergrond van duels zoals die tussen Real Madrid en FC Barcelona of tussen AC Milaan en stadsgenoot Internaziole. Bovendien komt u erachter welke club het beste in vorm en hoe de bookmakers de wedstrijd inschatten. Erg handig, want zo heeft u maar een paar minuten nodig om u een goed beeld te vormen van de match die komen gaat.

Voetbalnieuws als perfecte aanvulling op de wedstrijdstatistieken

Er zijn veel zaken van invloed op een voetbalwedstrijd. Als de topscorer geblesseerd of geschorst is, kan dat zomaar invloed hebben op de stabiliteit van het elftal. Een belangrijke speler mist, de ploeg raakt enigszins uit balans en dat is misschien wel terug te zien in de einduitslag. Maar ook de wil om te winnen speelt een grote rol. Als Liverpool in de laatste wedstrijden van het seizoen nog volop in de race is om de Premier League-titel binnen te halen, zullen de spellers alles op alles zetten om die o zo belangrijke duels te winnen. Geen getreuzel, maar vol ertegenaan! Dat is wel anders als de club aan het eind van het seizoen niets meer te winnen of verliezen heeft. Dan zijn die laatste wedstrijden opeens niet zo belangrijk meer. Een mooi moment voor de trainer om te experimenteren met een nieuwe opstelling. Of wellicht doen de spelers het gewoon een avondje wat kalmer aan. Waarom zouden ze alles geven in een wedstrijd die toch niets meer oplevert? In de wedstrijdstatistieken die de bookmaker u verschaft, vindt u dit soort informatie gewoon niet terug. Daarom zijn onze nieuwsberichten een perfecte aanvulling op deze statistieken. Door alles met elkaar te combineren krijgt u een duidelijk beeld van de wedstrijd en kunt u zeer gericht een voorspelling doorgeven. Aan de hand ons nieuwsoverzicht kunt u zich perfect voorbereiden op uw voetbalweddenschappen. Eén ding mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Want hoe zit het eigenlijk met de quoteringen van de wedstrijden waar u op kunt wedden? Wij houden de bookmakers voor u in de gaten en geven u een seintje als een bepaalde wedstrijd of weddenschap extra interessante quoteringen oplevert. Het is vervolgens aan u om daar op een slimme manier gebruik van te maken.

Profiteer van onze handige wedtips

Het maakt niet uit of u net begint met voetbalwedden óf dat u al jaren actief bent op het wedplatform van een bookmaker. Nieuwtjes en voorbeschouwingen zijn namelijk interessant voor iedereen die graag geld inzet op voetbalwedstrijden. Maar bij ons blijft het niet bij nieuwtjes alleen. Op onze nieuwspagina kunt u zomaar een paar interessante wedtips tegenkomen waardoor u nieuwe inzichten krijgt. Biedt het speelschema in de Champions League grote kansen voor Bayern München en kan de club het zomaar tot finalist schoppen? Dat is voor u handig om te weten, want wedden op een CL-titel voor Bayern kan in een vroege fase heel wat geld opleveren. Bij de wedtips profiteert u wederom van onze jarenlange ervaring met voetbalwedden. We weten welke strategieën werken en waar u op moet letten wanneer u geld inzet op een wedstrijd. Het mag duidelijk zijn, onze nieuwspagina is dé plek om naartoe te gaan wanneer u wilt gaan wedden op voetbal.

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.