• De beste wedtips
  • Bookmakers met Belgische licentie
  • Actueel nieuws & updates

Deze zondag wordt de EFL Cup finale Manchester United – Newcastle United gehouden. De finale vindt plaats op het Wembley Stadion te Londen. Welke ploeg volgt Liverpool op in het winnen van deze Engelse beker? Vergelijk de strafste odds in de pre-fase bij de EFL Cup finale Manchester United – Newcastle United op Voetbalwedden en speel mee!

Statistieken Manchester United – Newcastle United

De EFL Cup of Carabao Cup is het tweede bekertoernooi in Engeland. Voorbije jaar ging de eerste prijs van het seizoen naar Liverpool FC. Een jaar daarvoor veroverde Manchester City de trofee. Manchester United wist de beker in 2017 voor de laatste maal te winnen. In totaal veroverde The Red Devils de prijs vijf keer in de clubhistoriek. Voor Newcastle United zal dit de eerste keer kunnen worden dat de club de Carabao Cup wint.

In de halve finale versloeg Manchester United het Nottingham Forest. De ploeg van trainer Erik ten Hag wist Nottingham met 2-0 en met 0-3 te verslaan. Newcastle United rekende af met Southampton. De heenmatch werd 0-1 gewonnen de terugwedstrijd werd 2-1 voor de ploeg van coach Eddie Howe.

De finale wordt traditioneel gehouden op neutraal terrein. Het Wembley Stadion is het decor van deze eindstrijd die in één match beslist wordt.

Odds Manchester United – Newcastle United

Dan de bijbehorende quoteringen bij de finale van de Carabao Cup. De hoogste quoteringen bij de finale vindt u bij een zege Newcastle United. Mocht The Magpies voor de eerste maal winnaar worden in de EFL Cup finale, dan kunt u tot maximaal 3.50 keer het wedbedrag scoren.

Komt er binnen de reguliere speeltijd geen winnaar van het veld stappen, dan wordt de match verlengd, maar kunnen voetbalgokkers al tot maximaal 3.50 keer de inleg scoren bij de Belgische wedkantoren.

De bookmakers pakken ook flink uit als Manchester United de beker verovert. De bookmakers hebben een pre-odd van 2.23 keer de inleg voor u paraat staan als The Red Devils zegevieren op het Wembley.

Speltypen

De bookmakers op Voetbalwedden bieden naast het 1×2 spelsysteem nog meer straffe speltypen aan. Correcte voorspellingen in het handicap speelsystemen of under/over speltechnieken kunnen heel waardevol zijn.

Denkt u te weten welke ploeg bij rust voor staat? Dan kunt u scoren door te spelen via het speltype Halftime/Fulltime. Mocht Manchester United bij rust al een voorsprong hebben op Newcastle en de match ook winnen, dan kan u dat tot 3.60 keer het speelbedrag opleveren. Staan The Red Devils voor bij rust maar wint Newcastle United de eindstrijd? Dan lopen de pre-odds is dit speelsysteem al op tot maximaal 40.00 keer uw speelbedrag.

Straffe odds kunt u ook scoren tijdens live betting. Log u tijdens de finale in bij de bookmakers en voorspel tijdens de match het duel!

Voetbalwedden

Voetbalwedden op een finale als de EFL Cup kan maar eens per kalenderjaar. Dat maakt het wedden op de Carabao Cup extra speciaal. Profiteer ook mee van de strafste pre-odds die de Belgische wedkantoren hanteren. Lees voordat u inzet de algemene voorwaarden bij de bookmaker goed door. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en maakt u meer kans de primus te worden door een correcte voorspelling te plaatsen.

Datum en tijdstip Manchester United – Newcastle United

De EFL Cup finale Manchester United – Newcastle United wordt gehouden op 26 februari. De eindstrijd wordt gespeeld op het Wembley Stadion en begint om 17:30 uur (Belgische tijd). Wilt u ook de primus zijn bij de Carabao Cup finale? Speel dan mee bij de bookmakers op Voetbalwedden en vul de correcte weddenschap in!

De beste bookmakers

Via Voetbalwedden.be kies je uit de beste bookmakers voor België. Zo speel je altijd veilig en onder toezicht van de Belgische Kansspelcommissie.